Ja ma inne pytanie:
Wiecie z jakiego wydarzenia jest ten kot mam zamiar napisać na support prośbę o powtórkę tego eventu(na AM oczywiście).Domyślam, że był na Halloween. Tak?

Karina(Kaśka) pisze:leiilla przestań wreszcie się mnie czepiać. Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie. Po tym jak napisałam na support o kolekcji retro ona pojawiła się 2 tygodnie później.
Nikt mnie nie zmusza, abym pozostawiła IS jak będę chciała to zostanę,a jak nie przejdę na AM mój wybór. Po prostu chce się wszystkiego dopytać zanim postanowię, co zrobić. Właśnie na AM od niedawna mam szczeniaka, którego na IS chciałam, ale nie udało mi się dojść do końca wydarzenia. Dlatego inne rzeczy mogą się kiedyś pojawić na AM.
Tak?? Pierwsze słyszę, a w zasadzie czytam.Karina(Kaśka) pisze: Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie.
Nie czepiam sie, poprostu pisze jak jest. AM/IS widocznie nie dziala tak jak jakas gra, w ktora grasz.Karina(Kaśka) pisze:leiilla przestań wreszcie się mnie czepiać. Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie. Po tym jak napisałam na support o kolekcji retro ona pojawiła się 2 tygodnie później.
Nikt mnie nie zmusza, abym pozostawiła IS jak będę chciała to zostanę,a jak nie przejdę na AM mój wybór. Po prostu chce się wszystkiego dopytać zanim postanowię, co zrobić. Właśnie na AM od niedawna mam szczeniaka, którego na IS chciałam, ale nie udało mi się dojść do końca wydarzenia. Dlatego inne rzeczy mogą się kiedyś pojawić na AM.