"Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Re: "Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!

Post autor: Kate » 10 lis 2014, o 14:49

Zawsze po transferze w razie czego można założyć nowe konto jakby reaktywowali IS.
Ja ma inne pytanie:
Wiecie z jakiego wydarzenia jest ten kot mam zamiar napisać na support prośbę o powtórkę tego eventu(na AM oczywiście).Domyślam, że był na Halloween. Tak?

Obrazek
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 10 lis 2014, o 15:00

Kociak był w Mieście Duchów - event na Halloween :D Jeżeli dobrze liczę to w 2011 roku :D Bo niedługo potem był event ze Zmierzchu (a film wyszedł właśnie w 2011 roku) :p
Co do roku nie jestem pewna, ale na pewno kociak był w Mieście Duchów ^^
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 10 lis 2014, o 15:07

Jeśli dobrze pamiętam, to kociak był w tym samym evencie, z którego lala ma na sobie sukienkę i naszyjnik. Te ciuchy były w tegorocznym sklepie na halloween, więc tego eventu już na AM nie powtórzą (chyba że kotka dodadzą przy innej okazji) ;)

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 10 lis 2014, o 16:40

Dziękuje dziewczyny :) Napisałam do nich o tym kocie może go dodadzą na AM. Jakoś mi go szkoda porzucać na IS.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------

-----------------

Awatar użytkownika
leiilla
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: leiilla » 10 lis 2014, o 22:59

No to zostan na IS dla tego kota :) A jesli pisalas do supportu to oni i tak nie maja wplywu na to co bedzie na am. Musialabys pisac do tworcow gry ( w jezyku angielskim) :whistling:

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 11 lis 2014, o 19:32

leiilla przestań wreszcie się mnie czepiać. Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie. Po tym jak napisałam na support o kolekcji retro ona pojawiła się 2 tygodnie później.
Nikt mnie nie zmusza, abym pozostawiła IS jak będę chciała to zostanę,a jak nie przejdę na AM mój wybór. Po prostu chce się wszystkiego dopytać zanim postanowię, co zrobić. Właśnie na AM od niedawna mam szczeniaka, którego na IS chciałam, ale nie udało mi się dojść do końca wydarzenia. Dlatego inne rzeczy mogą się kiedyś pojawić na AM.
My lady:
Kaja

Obrazek
-------------------

-----------------

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 11 lis 2014, o 20:18

Karina(Kaśka) pisze:leiilla przestań wreszcie się mnie czepiać. Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie. Po tym jak napisałam na support o kolekcji retro ona pojawiła się 2 tygodnie później.
Nikt mnie nie zmusza, abym pozostawiła IS jak będę chciała to zostanę,a jak nie przejdę na AM mój wybór. Po prostu chce się wszystkiego dopytać zanim postanowię, co zrobić. Właśnie na AM od niedawna mam szczeniaka, którego na IS chciałam, ale nie udało mi się dojść do końca wydarzenia. Dlatego inne rzeczy mogą się kiedyś pojawić na AM.
:thumbup:

Awatar użytkownika
olkij
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: olkij » 11 lis 2014, o 21:19

Karina(Kaśka) pisze: Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie.
Tak?? Pierwsze słyszę, a w zasadzie czytam.

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 11 lis 2014, o 23:41

Trafia owszem, ale tylko w "skrajnych" że tak powiem przypadkach.
A o zwierzaczka w gierce raczej szumu nie będzie. I nie rozumiem tych twoich wielkich emocji i uprzedzeń Karina - przeżywasz gorzej niż moja babcia seriale, a to jest wirtualny, nieprawdziwy świat, gra na neta - po co aż TAKIE emocje? :D

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 12 lis 2014, o 01:05

Ja dobrze wiem, że gra to wirtualny świat :P
My lady:
Kaja

Obrazek
-------------------

-----------------

Awatar użytkownika
Koralina
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Koralina » 12 lis 2014, o 07:34

i tak zwierzaki nie przechodzą :S
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump

Awatar użytkownika
Bashkaa
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Bashkaa » 12 lis 2014, o 10:51

Pytanie techniczne:

Jest sobie taki płaszczyk:
Obrazek

Teoretycznie nie ma go na liście rzeczy przenoszonych ALE, kiedy zamieni się te cyferki w nazwie v2->v3 i usunie -18, to się pokazuje.
Można mieć nadzieje, że to przeoczenie przy układaniu listy i mój ukochany płaszczyk przejdzie na AM?
A może ktoś już po transferze sprawdzi, czy ma go w szafie?

Awatar użytkownika
MisAdmin
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: MisAdmin » 12 lis 2014, o 12:47

Lista już jest ustalona i nic się na niej nie zmieni. Teoretycznie to co widzisz na forum w specjalnych wątkach, to wszystko co jest przenoszone.

Awatar użytkownika
leiilla
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: leiilla » 12 lis 2014, o 13:49

Karina(Kaśka) pisze:leiilla przestań wreszcie się mnie czepiać. Z tego, co mi wiadomo wszystko, co pisze się na support jest przekazywane technikom i twórcą gry. Taka zasada funkcjonuje w innej grze na IS/AM jest podobnie. Po tym jak napisałam na support o kolekcji retro ona pojawiła się 2 tygodnie później.
Nie czepiam sie, poprostu pisze jak jest. AM/IS widocznie nie dziala tak jak jakas gra, w ktora grasz.
Co do kolekcji retro to byla powtorzona, bo bylo duzo prosb o nia. Kolekcje sa czesto powtarzane, wydarzenia- nigdy.
Szczeniak na AM jest od zawsze, od poczatku, wiec to nie znaczy,ze dadza kota, ktory byl w wydarzeniu halloween'owyn.
Tak jak minnie napisala, zbyt przezywasz :whistling:

btw. piszemy tworcom, nie tworca. tworca jest wtedy gdy piszemy o jednejosobie,np 'on jest tworca gry' natomiast, gdy napisalas 'technikom i tworca gry' domyslam sie,ze chcialas napisac w liczbie mniegiej czyli 'tworcom'

Awatar użytkownika
Arnica
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Arnica » 15 lis 2014, o 15:50

Paweł, na ile (%) jest prawdopodobne, że XS zdecyduje się zamknąć IS i czy na pewno będzie wtedy ponownie umożliwiony transfer konta?
Przy okazji powiedz im :P żeby w końcu zmienili kwoty do wygrania w kartach bo to tak bardzo niesprawiedliwe, że w Mystery można wygrać np 1000$ w pudełku za 500$ itp. a w AM najwyższa wygrana to może jakieś 2/3 "włożonej" kwoty. :S Nie ogarniam dlaczego tak to zostało pomyślane, nie mogę się z tym pogodzić i czuję się oszukana za każdym razem gdy "wygrywam" całe 12$ w kartach za 900$... :huh:
I'm a cat

Arnica

Zablokowany