W związku z nowymi opcjami w grze... ja dodałabym jeszcze możliwość wysyłania faciora do roboty

bo tak to będzie niezły z niego darmozjad
Jako dodatkową opcję zdobywania doświadczenia widziałabym np. coś w rodzaju talentu--->zdobyte doświadczenie x 10

albo x 20

(chociażby dla użytkowniczek poniżej 30 poziomu) poza tym przydała by się wg mojej oceny:
- obniżka cen za pakiety energii co najmniej o połowę,
- możliwość brania udziału w pojedynkach podczas pracy lub udziału w sesji zdjęciowej, skoro mogą w tym czasie wyzywać nas inne użytkowniczki to czemuż nie może to działać w 2 strony,
- a propos sesji - szmaragdy nie są za darmochę, płacimy za nie poprzez wykup "sprzętu fotograficznego" w postaci portfolio, aparatu tudzież pudernicy - więc przydałyby się 100%-owe szanse na zdobycie szmaragdów za każdym razem (nie będę zachłanna od 1 do 5 szt. np.),
- podział ubrań na kategorie (buty, spodnie, etc.), bo w obecnym systemie dostaje szału jak mam czegoś konkretnego poszukać

- talent - punkty za ciuchy, urodę, meble x2, x5, x10,
- bonusy z aut powinny być doliczane do osiągnięcia "popularna pani" za każdym ich uruchomieniem,
- przydały by się też promocje pozwalające na tańsze podnoszenie umiejętności klubowej, chociażby od czasu do czasu...
I tak z rozpędu... skoro już Twórcy gry korzystają z naszych pomysłów to mogli by nam jakiś bonus do gry dorzucić, w ramach czynnego udziału w rozwoju areny (tudzież imperium)

Jak mi coś jeszcze wleci do mózgownicy to... dam znać!

Pozdrawiam