Sugestie do Areny Mody

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Re: Sugestie do Areny Mody

Post autor: Vin » 13 lis 2013, o 19:36

można było ogromne ilości w evencie z prezentami zdobyć :) osobiście miałam około 200 :) do tego zbieranie skrupulatne nagród co 5 dni logowania, a ratując się za diamenty można kupić

Awatar użytkownika
missdiana
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Post autor: missdiana » 15 lis 2013, o 20:03

Ja bym chciala kolekcje nowoczesnych mebli, bo te obecne sa troche takie "stare" i ubogie graficznie.

Awatar użytkownika
SumireHashino
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: SumireHashino » 18 gru 2013, o 19:08

Według mnie powinna pojawić się opcja do podglądania głosów - kto i ile przyznał. :thumbsup:

Awatar użytkownika
Femka
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Femka » 21 gru 2013, o 15:32

W związku z nowymi opcjami w grze... ja dodałabym jeszcze możliwość wysyłania faciora do roboty :) bo tak to będzie niezły z niego darmozjad :D

Jako dodatkową opcję zdobywania doświadczenia widziałabym np. coś w rodzaju talentu--->zdobyte doświadczenie x 10 :thumbsup: albo x 20 >:D (chociażby dla użytkowniczek poniżej 30 poziomu) poza tym przydała by się wg mojej oceny:
- obniżka cen za pakiety energii co najmniej o połowę,
- możliwość brania udziału w pojedynkach podczas pracy lub udziału w sesji zdjęciowej, skoro mogą w tym czasie wyzywać nas inne użytkowniczki to czemuż nie może to działać w 2 strony,
- a propos sesji - szmaragdy nie są za darmochę, płacimy za nie poprzez wykup "sprzętu fotograficznego" w postaci portfolio, aparatu tudzież pudernicy - więc przydałyby się 100%-owe szanse na zdobycie szmaragdów za każdym razem (nie będę zachłanna od 1 do 5 szt. np.),
- podział ubrań na kategorie (buty, spodnie, etc.), bo w obecnym systemie dostaje szału jak mam czegoś konkretnego poszukać :cursing:
- talent - punkty za ciuchy, urodę, meble x2, x5, x10,
- bonusy z aut powinny być doliczane do osiągnięcia "popularna pani" za każdym ich uruchomieniem,
- przydały by się też promocje pozwalające na tańsze podnoszenie umiejętności klubowej, chociażby od czasu do czasu...

I tak z rozpędu... skoro już Twórcy gry korzystają z naszych pomysłów to mogli by nam jakiś bonus do gry dorzucić, w ramach czynnego udziału w rozwoju areny (tudzież imperium) :p Jak mi coś jeszcze wleci do mózgownicy to... dam znać! :) Pozdrawiam :love:

Awatar użytkownika
Rozzika
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Rozzika » 11 sty 2014, o 20:33

Femka zgadzam się prawie ze wszystkim co napisałaś oprócz :
Femka pisze: - talent - punkty za ciuchy, urodę, meble x2, x5, x10
To byłoby kompletnie bez sensu, bo nie wszystkie panie na AM kupują diamenty. Gdyby pojawiła się taka opcja to panie, które nie wydają pieniędzy na grę nie mogłyby się równać tym co wydają majątek... I tak dużą 'karą' dla osób bez diamentów są licytacje, gdzie w większości są piękne rzeczy, no ale kosmiczne ceny. No bo przepraszam bardzo, ale przeciętna cena sukienki wynosi 35-55 diamentów, za co w zwykłym wydarzeniu można by mieć 10 rzeczy czy więcej...
No a tak poruszając temat licytacji to mam 2 pomysły :
1.Moim zdaniem ceny ubrań powinny zmniejszyć się do np. 2-10 diamentów. Wtedy zdecydowanie więcej osób by się pokusiło, aby tam kupować, a stwórcy gry z pewnością nie zarabiali by mniej :P
LUB
2.Powinniśmy mieć możliwość kupienia tych rzeczy także za szmaragdy ( ilość taka sama jak diamentów) :) Można by wprowadzić także ograniczenie, że jak np. dodadzą 4 rzeczy na licytacji to za zielone można kupić tylko 1 :D To byłoby sprawiedliwe dla wszystkich ^^
AM - Rozzi
Moje stylizacje

Awatar użytkownika
Femka
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Femka » 13 sty 2014, o 18:39

Rozzika ale ja nigdzie nie napisałam, że cytowany talent miałby być kupowany za diamenty (być może zasugerowałam to użytą nazwą, bo rzeczywiście talenty można kupić jedynie za diamenty, ale chciałam jak najlepiej zilustrować swój wywód). Sama wolałabym gdyby wprowadzono taką opcję za szmaragdy, dzięki czemu była by bardziej dostępna :) Ba! pójdę krok dalej, w ogóle jestem za tym, by talenty prócz wersji zakupu za diamenty, były dostępne za szmaragdy :)

Awatar użytkownika
missdiana
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Post autor: missdiana » 14 sty 2014, o 12:32

Ja bym proponowała, żeby w centrum handlowyn pojawił się salon sukien ślubnych oraz taki sklep BASICS z prostymi jednokolorowymi ubraniami, czyli takie podstawy jak podkoszulek w jednym kolorze, prosta spódnica w jednym kolorze itd. itp. , bo czasem naprawdę są potrzebne do stylizacji :)

Awatar użytkownika
Rozzika
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Rozzika » 15 sty 2014, o 21:07

Femka jakby takie talenty miałaby być za szmaragdy to jak najbardziej :thumbup:
AM - Rozzi
Moje stylizacje

dajana912
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: dajana912 » 19 sty 2014, o 02:53

Ja bym sugerowała zmiany w AM w systemie nagradzania za udział w Pokazie Mody w Klubie.
Dlaczego osoba udzielająca się bardziej (jak nieraz w moim przypadku ok. 15-20 kliknięć) dostaje taką samą nagrodę/wynagrodzenie jak osoba która kliknęła np. tylko raz? :wacko:
Można by np. policzyć 100 dolarów i 1 gwiazdkę za jedno kliknięcie ^^
To by było chyba sprawiedliwie w stosunku do wszystkich

Awatar użytkownika
Femka
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Femka » 22 sty 2014, o 16:57

dajana912 pytanie czy - że Cię zacytuje - "udzielanie się bardziej" w pokazie mody jest sprawiedliwe? (czytaj klikanie 15-20 razy??? wow!-tajemnicą dla mnie pozostanie jak Ty to robisz :thumbsup: ) ...Bo jeśli w klubie jest 45/50 członkiń to poprzez wielokrotne zaznaczanie przedmiotów zabierasz szanse koleżance na zdobycie doświadczenia i aemowej gotówki... Moim skromnym zdaniem, takie działanie sprawiedliwe nie jest i mogło by powodować niezdrową rywalizacje, ale być może - ja się mylę ... :P Czas na konkluzje - pomysł mi osobiście się nie podoba, co wcale nie oznacza, że nie znajdzie swoich zwolenników.
I tak przy okazji, wleciał mi pomysł na jeszcze jedną modyfikację, związaną z wspomnianymi wyżej aukcjami, mianowicie w przypadku brania udziału w licytacji i nie wygraniu aukcji, system powinien zwracać 100% wpłaconej arenowej gotówki, a nie jak to jest obecnie - tylko lichwiarski procent, w ogóle nie rozumiem czemuż ma to służyć? :cursing:

Awatar użytkownika
Eladria
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Eladria » 22 sty 2014, o 17:21

dajana912 pisze:Ja bym sugerowała zmiany w AM w systemie nagradzania za udział w Pokazie Mody w Klubie.
Dlaczego osoba udzielająca się bardziej (jak nieraz w moim przypadku ok. 15-20 kliknięć) dostaje taką samą nagrodę/wynagrodzenie jak osoba która kliknęła np. tylko raz? :wacko:
Można by np. policzyć 100 dolarów i 1 gwiazdkę za jedno kliknięcie ^^
To by było chyba sprawiedliwie w stosunku do wszystkich
To jak długo u Ciebie trwa pokaz mody? 3 dni? 8o U nas jest codziennie i każdy klika po 1-2 razy.
Poza tym to chyba na tym polega, że to gra zespołowa, a nie że sama se nabijasz pokaz mody :D

Co do sugestii - to chciałabym bardzo, żeby aukcje również były za szmaragdy, a nie tylko za kasę i diamenty, co według mnie jest absurdalne.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Vaniilia
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Vaniilia » 25 sty 2014, o 13:27

Ja zatem chciałabym żeby na stronie było coś takiego jak czat.. Wiem że to jest takie trochę głupie bo są wiadomości ale dobrze by było gdyby takie coś istniało.. Oczywiście nie był by to jeden czat na wszystkich tylko dla osób, które mamy w znajomych i wtedy gdybyśmy chcieli się o coś zapytać weszlibyśmy na czat i tak byśmy gadali a jeżeli w wiadomościach to tylko zaśmiecamy skrzynkę pocztową.. :thumbup:
Obrazek

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 25 sty 2014, o 18:14

przecież masz czat w klubie:P:P
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 26 sty 2014, o 10:10

wielka wyprzedaż talentów i energii - na 2-3 dni diamenty zamieniają się na szmaragdy w sklepi VIP :D
...

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 28 sty 2014, o 22:08

Pierwsza moja sugestia jest zmaiana PP w taki sposob aby nie zabieralo pieniedzy z konta przeciwniczki albo przynajmniej jej czesc - ta gra właśńie na tym polega . jak inaczej bys chciała kasę zdobywać prócz pracowania ?? .........

debilny pomysl, AM polega na tym zeby WYZYWAC LASKI I ZDOBYWAC KASE .
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014, o 15:02 przez Cassidy007, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Sklejono posty

Zablokowany