Życzymy udanej zabawy!
Konkurs - Diabelsko-Anielska - Dyskusja
Konkurs - Diabelsko-Anielska - Dyskusja
Zapraszamy do dyskusji na temat Konkursu - Diabelsko-Anielska
Życzymy udanej zabawy!
Życzymy udanej zabawy!
- Alice Morset
- Miss Gimnazjum
Re: Konkurs - Diabelsko-Anielska - Dyskusja
Dzień Dobry
Kiedy można się spodziewać wyników?
Hej, będą jeszcze w tym tygodniu. // Cas

Kiedy można się spodziewać wyników?
Hej, będą jeszcze w tym tygodniu. // Cas

Kto posiadł umiejętność nieoceniania książki po okładce, a człowieka po wyglądzie - ten jest wielki
Przepraszam, ale czy szykują się znowu jakieś zmiany w konkursach? Widzę, że powtarza się sytuacja z okresu kiedy konkursy organizowała Aurelie. Wyniki są podawane z dużym, a w przypadku tego konkursu nawet bardzo dużym opóźnieniem. Tych konkursów i tak jest mało i bierze w nich udział mało osób. Skoro trzymanie się regulaminowych terminów jest niemożliwe to z regulaminu powinien zniknąć punkt który mówi, że wyników należy się spodziewać do 14 dni po terminie składania prac.
Sama juz cos mialam napisac na ten temat.. Mysle, ze to troche brak szacunku do graczy. Wiem, ze ciezko jest prowadzic konkursy, byc zawsze w terminie - poslizgi sa normalne. Ale kurcze czekam na te wyniki od ponad miesiaca, a dwa tygodnie temu dostalismy info, ze beda "w tym tygodniu". Ja wiem, ze jest zycie w realu ale jesli ktos nie wyrabia z terminami do tego stopnia i umowmy sie.. od dluzszego czasu to moze czas przekazac paleczke? : ) Albo spiac poslady ; )
Wyniki dodałam i znajdują się tutaj.
Obecna sytuacja życiowa wymusiła na mnie opuszczenie forum na jakiś czas - stąd też takie opóźnienie w tym konkursie. Szefostwo wie o całej zaistniałej sytuacji oraz o sytuacji w moim życiu prywatnym. Poruszyłam już też jakiś czas temu temat swojego odejścia - z racji pełnionej funkcji, uprawnień, itd. nie mogę jednak odejść i przekazać pałeczki z dnia na dzień. Trochę to więc potrwa...
Przykro mi, że stałyście się ofiarami zmian w moim prywatnym życiu i cierpi na tym forum oraz konkursy. Wkładam w forum całe serce już od 10 lat, niejednokrotnie siedziałam nocami, by wszystko było na czas, przeprowadziłam dziesiątki konkurów i za każdym razem starałam się tak mocno jak tylko mogłam. Życie jednak pisze różne scenariusze, i tym razem okazało się, że musiałam zostawić forum na dłużej niż zakładałam...
Prace biorące udział w konkursie:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Obecna sytuacja życiowa wymusiła na mnie opuszczenie forum na jakiś czas - stąd też takie opóźnienie w tym konkursie. Szefostwo wie o całej zaistniałej sytuacji oraz o sytuacji w moim życiu prywatnym. Poruszyłam już też jakiś czas temu temat swojego odejścia - z racji pełnionej funkcji, uprawnień, itd. nie mogę jednak odejść i przekazać pałeczki z dnia na dzień. Trochę to więc potrwa...
Przykro mi, że stałyście się ofiarami zmian w moim prywatnym życiu i cierpi na tym forum oraz konkursy. Wkładam w forum całe serce już od 10 lat, niejednokrotnie siedziałam nocami, by wszystko było na czas, przeprowadziłam dziesiątki konkurów i za każdym razem starałam się tak mocno jak tylko mogłam. Życie jednak pisze różne scenariusze, i tym razem okazało się, że musiałam zostawić forum na dłużej niż zakładałam...
Zasady głosowania użytkowniczek:
- Głosowanie trwa do: 03.02.2024 r. (włącznie)
- Głosujemy poprzez wybranie 3 prac, które najbardziej nam się podobają, uzasadnienie swojego wyboru i ustawienie ich w podium punktowane następująco:
I - 6 pkt.
II - 4 pkt.
III - 3 pkt. - Praca z największą ilością punktów zostanie nagrodzona nagrodą użytkowników nr 1, a następna w kolejności praca otrzyma nagrodę użytkowników nr 2.
- Uczestniczki konkursu nie mogą głosować na zgłoszone przez siebie prace.
- Do każdego głosu należy dołączyć przynajmniej krótkie zdanie opisujące, dlaczego to właśnie ta praca została przez Was wybrana.
- Posty edytowane nie będą brane pod uwagę podczas zliczania głosów.
- Posty bez uzasadnienia nie będą brane pod uwagę podczas zliczania głosów.
- Każda użytkowniczka forum może zagłosować tylko jeden raz w danym konkursie.
- W przypadku remisu nagrodę otrzymuje ta praca, która zyskała najwięcej wskazań na I miejscu. Jeżeli i to nie rozstrzygnie remisu to brana jest pod uwagę ilość wskazań na II miejscu, a gdy i to nie pomoże wówczas decydować będą wskazania na III miejscu. W przypadku nierozstrzygniętego w ten sposób remisu, decyzję o nagrodzie podejmuje Team Areny Mody.
- Każda forma spamu, proszenie lub nakłanianie do głosowania jest zabronione! Chodzi zarówno o wiadomości prywatne w grze i na forum, komentarze w profilach, jak również wiadomości na innych stronach www (np. facebook). Każda Pani rozsyłająca tego typu wiadomości zostanie zdyskwalifikowana. Proszę zgłaszać takie przypadki do moderatora prowadzącego konkurs zawsze dołączając screen PW/komentarza. Wyłącznie uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Tylko moderator wie, kto zgłasza takie sytuacje. Uczestniczki konkursu nie otrzymują informacji na temat osoby zgłaszającej.
- Przykład poprawnie oddanego głosu:
I. 321 - podoba mi się, że żółta kaczuszka pasuje do tła i wanny.
II. 654 - zwróciłam uwagę na twarz, jest bardzo zrelaksowana i przyjazna
III. 987 - praca urzekła mnie swoją zwiewnością i elegancją
Przypomnienie wytycznych:
Oczekiwaną formą pracy było przebranie Pani w strój, który będzie połączeniem demona/diabła oraz anioła w jednej stylizacji. Pani powinna więc nawiązywać równocześnie do dobra i zła.
Oczekiwaną formą pracy było przebranie Pani w strój, który będzie połączeniem demona/diabła oraz anioła w jednej stylizacji. Pani powinna więc nawiązywać równocześnie do dobra i zła.
Prace biorące udział w konkursie:

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Zapraszam do głosowania!
O, myslalam ze juz bedziemy musieli pogrzebac te diabelskie anioly
I - nr 1 piekne nietypowe kolory przykuly moja uwage, lalka wyglada jak upadly aniol : )
II- nr 6, za ciekawie zrobione diabelskie elementy, podoba mi sie ta ognista poza i smocze lapcie
III - nr 12 bardzo ladny gotycki aniol , przemawia do mnie estetyczne wykonanie

I - nr 1 piekne nietypowe kolory przykuly moja uwage, lalka wyglada jak upadly aniol : )
II- nr 6, za ciekawie zrobione diabelskie elementy, podoba mi sie ta ognista poza i smocze lapcie
III - nr 12 bardzo ladny gotycki aniol , przemawia do mnie estetyczne wykonanie
I - nr 12 - niesamowicie zrobiona twarz lali, idealnie wywarzone biel i czerń
II - nr 6 - bardzo wyrazista i oryginalna stylizacja, skrzydła dodają jej lekkości a płomienie dynamiki
III - nr 13 - płomienie pięknie łączą się kompozycyjnie z aureolą, ciekawy pomysł na kolorystykę
II - nr 6 - bardzo wyrazista i oryginalna stylizacja, skrzydła dodają jej lekkości a płomienie dynamiki
III - nr 13 - płomienie pięknie łączą się kompozycyjnie z aureolą, ciekawy pomysł na kolorystykę
- Mooondreamteam
- Miss Przedszkola
I - 6 pkt praca nr 6. Świetne zestawienie diablicy z aniołem. Na pierwszy rzut oka można w tej pracy zobaczyć anioła oraz diabła. Kolory są genialne. Chłód nieba delikatnie ugaszą płomienie piekła 
.
II - 4 pkt praca nr 12. Praca bardzo ciekawa, w monochromatycznych odcieniach. Z pewnością nawiązuje do nieba i piekła. Twarz na w pół anielska i demoniczna. Mimo czarnych jak czeluść najgłębszej dziury oczu, twarz zdaje się mieć zatroskaną minę. Ręka wyciągnięta może sugerować chęć pomocy i niesienia dobra ( co oczywiście może być złudne). Kopyta zamiast nóg (lekko ukryte tak aby nie można było ich ujrzeć w pierwszym rzucie), oddają w stu procentach demoniczny urok pracy!.
III - 3 pkt praca nr 8. Praca na pierwszy rzut oka z przewagą dobra anielskiej bieli. Ogień oraz dodatki nadają pracy diabelskiej iskry!

II - 4 pkt praca nr 12. Praca bardzo ciekawa, w monochromatycznych odcieniach. Z pewnością nawiązuje do nieba i piekła. Twarz na w pół anielska i demoniczna. Mimo czarnych jak czeluść najgłębszej dziury oczu, twarz zdaje się mieć zatroskaną minę. Ręka wyciągnięta może sugerować chęć pomocy i niesienia dobra ( co oczywiście może być złudne). Kopyta zamiast nóg (lekko ukryte tak aby nie można było ich ujrzeć w pierwszym rzucie), oddają w stu procentach demoniczny urok pracy!.
III - 3 pkt praca nr 8. Praca na pierwszy rzut oka z przewagą dobra anielskiej bieli. Ogień oraz dodatki nadają pracy diabelskiej iskry!

I - praca nr 5 - złożone do modlitwy ręce wraz z tym makijażem mocno przemawiają do mojej wyobraźni o diablo-anielicy
II - praca nr 4 - podoba mi się jak zaaranżowane zostało białe skrzydło, oraz całość dopasowania
III - praca nr 1 - podoba mi się nieoczywiste zestawienie kolorów (niebieski, srebrny, brąz, fiolet) zamiast standardowych biały/czarny/ognisty - mimo tych nieoczywistych kolorów widzę w postaci dobro i zło
II - praca nr 4 - podoba mi się jak zaaranżowane zostało białe skrzydło, oraz całość dopasowania
III - praca nr 1 - podoba mi się nieoczywiste zestawienie kolorów (niebieski, srebrny, brąz, fiolet) zamiast standardowych biały/czarny/ognisty - mimo tych nieoczywistych kolorów widzę w postaci dobro i zło
-
- Miss Kołyski
I - nr 13 - tak właśnie widzę anielsko-diabelską postać. Świetne nawiązanie do obu stron, niby delikatne stworzenie, ale potrafi zabić i ukarać ogonem
II - nr 9 - minimalistyczny styl, ale przemawia do mnie, nie zawsze musi być nawalone dodatków
III - nr 16 - wampirze usta nadają charakteru ciemnej stronie tej postaci, która współgra z anielską stroną
II - nr 9 - minimalistyczny styl, ale przemawia do mnie, nie zawsze musi być nawalone dodatków
III - nr 16 - wampirze usta nadają charakteru ciemnej stronie tej postaci, która współgra z anielską stroną
I nr 4 fajne połączenie zwiewnej bieli z nieoczywistą szarością tworzy ciekawy efekt. Choć osobiście zrezygnowała bym w tej stylizacji z węża na szyi.
II nr 9 prosty i skromy ale jednak z pazurem w postaci tego ogona.
II nr 17 aniołek z różkami, mnie rozbawia mina lali.
II nr 9 prosty i skromy ale jednak z pazurem w postaci tego ogona.
II nr 17 aniołek z różkami, mnie rozbawia mina lali.
Spis uczestniczek konkursu:
1. Carmelia Wyróżnienie2. moondreamteam
3. Katrina Wyróżnienie
4. Drusilla Wyróżnienie
5. Ada11 III miejsce
6. Gatta Wyróżnienie + nagroda użytkowników nr 1
7. Avivia
8. Renfri Wyróżnienie
9. Ankakotek Wyróżnienie
10. Alice Morset
11. uliczna kotka