Wydarzenie "Zimna jak lód" - do 18 stycznia
Re: Wydarzenie "Zimna jak lód" - do 18 stycznia
Według mnie powinnismy ta energię zbiorowo zgłosić. Nie oszukujmy się każdy wydał diamenty, aby było jak najwiecej tych pudel, a tu zabierają coś co dostałyśmy w prezencie
Contra, a powiedz mi, też miałaś to ostrzeżenie jak otwierałaś prezenty? Bo po zdjęciach dodanych przez Andreę widzę, że pojawiły się komunikaty o maksymalnej energii i przepadaniu następnej... A więc każdy kolejny prezent byłby Twoim dobrowolnym wyborem... Takie jest oczywiście moje zdanie - zobaczymy, co powiedzą producenci, ale moim zdaniem tutaj nie ma podstaw do rekompensaty
Moje podsumowanie: 13 dużych. Całkiem ładne rzeczy i w dobrych kolorach
Wpadło dużo energii, 3 fryzurki, z czego 2 mi się podobają, tła, makijaże i trochę szmaragdów. Zawsze mogło być lepiej, ale tak też jest idealnie
Moje podsumowanie: 13 dużych. Całkiem ładne rzeczy i w dobrych kolorach
Wpadło dużo energii, 3 fryzurki, z czego 2 mi się podobają, tła, makijaże i trochę szmaragdów. Zawsze mogło być lepiej, ale tak też jest idealnie
Nie, nie miałam. W dodatku zrobiłam screeny tylko 8 pierwszym prezentom, bo reszta się strasznie zacinała i nic nie pokazywało, wiec jeśli było jakieś powiadomienie to u mnie się nie wyświetliło. Dlatego wiem, co było w pierwszych 8 pudłach, i wiem ze z nich było 70 żółtej energii. Nie chce nawet myśle ile było w kolejnych i ile przepadło
- Bezgraniczny
- Miss Gimnazjum
- Kontakt:
Ooo... Bardzo dobrze wiedzieć, że na apce tego nie ma! Dzięki Bezik!
40 duże:
3 małe:
3 małe:
Ostatnio zmieniony 17 sty 2021, o 18:04 przez charmed, łącznie zmieniany 1 raz.
22 dużych, w tym 5 po promce, więc poszło prawie 1k zielonych. Absolutny kosmos, ale przy takiej zawrotnej liczbie energii nie będę marudzić. Przynajmniej na ten aspekt.
Fryzury - 5/6, pewnie jeszcze ostatnia wpadnie
Tła - 2/2
Makijaż - 3/3
Diamenty - 12
Szmaragdy - 166, a w jednym pudle było aż 44
Energia P - 18x10
Energia N - 16x10
Poza tym (+recolory) 4 kiecki , szpony, badyle, 6 płaszczy, 5 zielsk na głowę, 3 paski, bransoleta, 3 pary kolczyków, rękawiczki z folii na warzywa, 3 naszyjniki, pierścionek i meble (tradycyjnie same tapety bez podłogi i inne graty).
Spodziewałam się więcej kiecek jak na taką liczbę pudeł, ale jak wiadomo 4 miliardy dodatkowych miejsc na albumy > sukienki. Z tych co wpadły, to podoba mi się jedna, reszta paskudna. Płaszcze też są nawet przyzwoite. Zdecydowanie więcej mam energii (głównie dzięki niej dokupiłam pudła po promocji, takie zataczanie koła to ja lubię), poprzednio 40 pomarańczowej, teraz 180, podobna liczba di, ale 3x więcej zielonych. No jeżeli nie odetną dropów na kolejny raz, to aż nie mogę doczekać się powtórek starych prezentów. Jestem dużo bardziej zadowolona niż poprzednio, event choć ubrania meh to na plus
Tła - 2/2
Makijaż - 3/3
Diamenty - 12
Energia P - 18x10
Energia N - 16x10
Poza tym (+recolory) 4 kiecki , szpony, badyle, 6 płaszczy, 5 zielsk na głowę, 3 paski, bransoleta, 3 pary kolczyków, rękawiczki z folii na warzywa, 3 naszyjniki, pierścionek i meble (tradycyjnie same tapety bez podłogi i inne graty).
Spodziewałam się więcej kiecek jak na taką liczbę pudeł, ale jak wiadomo 4 miliardy dodatkowych miejsc na albumy > sukienki. Z tych co wpadły, to podoba mi się jedna, reszta paskudna. Płaszcze też są nawet przyzwoite. Zdecydowanie więcej mam energii (głównie dzięki niej dokupiłam pudła po promocji, takie zataczanie koła to ja lubię), poprzednio 40 pomarańczowej, teraz 180, podobna liczba di, ale 3x więcej zielonych. No jeżeli nie odetną dropów na kolejny raz, to aż nie mogę doczekać się powtórek starych prezentów. Jestem dużo bardziej zadowolona niż poprzednio, event choć ubrania meh to na plus
Moje zdobycze:
Duże(12):
Małe(3):
Duże(12):
Małe(3):
Ja miałam w jednym pudle 70 szmaragdów ogólnie to w 8 dużych było ich prawie 140, niestety więcej screenow nie mam, a pudel dużych miałam 16. Było tez 6 fryzur, 2 tła i 3 makijaże Kilka sukienek, bardzo dużo płaszczy.Hellsing pisze: ↑11 sty 2021, o 17:2722 dużych, w tym 5 po promce, więc poszło prawie 1k zielonych. Absolutny kosmos, ale przy takiej zawrotnej liczbie energii nie będę marudzić. Przynajmniej na ten aspekt.
Tła - 2/2
Makijaż - 3/3
Diamenty - 12
Energia P - 18x10
Energia N - 16x10
@Contra To miałaś teraz w jednym więcej niż ja w poprzednim evencie ze wszystkich pudeł XD Przydałby się jakaś nowa logiczna forma dla wyrównania tych wyłącznie opartych na farcie.
Moja ostatnia zdobycz - duży prezent. Takiego jeszcze nie miałam
Belcia..współczuję
Mi się udało trafić na fart w dużym prezencie:) Dostałam dwie fryzury, płaszcz, różczkę do ręki, 7 diamentów, po 10 energii, 3bonusy i 7186$.
Mi się udało trafić na fart w dużym prezencie:) Dostałam dwie fryzury, płaszcz, różczkę do ręki, 7 diamentów, po 10 energii, 3bonusy i 7186$.
Kolejne duże (7):
I kolejne małe (3):
I kolejne małe (3):
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
A ja nadal nie mam fortepianu Została godzina, tylko śnieżynek już nie mam.
edit.
Poprzednie prezenty na tych zasadach jakoś mi nie poszły najlepiej. Powodem był brak szmaragdów. Zostało mi bardzo dużo wypadajek, które się zwyczajnie zmarnowały. Tym razem postanowiłam zrobić zapas i wydarzenie skończyłam z 1 śnieżynką. Taki układ mi pasuje I nadal nie mam tego fortepianu, ale za to z tego co liczyłam, mam wszystkie ubrania.
edit.
Poprzednie prezenty na tych zasadach jakoś mi nie poszły najlepiej. Powodem był brak szmaragdów. Zostało mi bardzo dużo wypadajek, które się zwyczajnie zmarnowały. Tym razem postanowiłam zrobić zapas i wydarzenie skończyłam z 1 śnieżynką. Taki układ mi pasuje I nadal nie mam tego fortepianu, ale za to z tego co liczyłam, mam wszystkie ubrania.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
Uzbierałam jeszcze na jeden średni prezent, oto jego zawartość:
I koniec wydarzenia, zostały mi 3 śnieżynki na pamiątkę, szkoda że nie mogę ich komuś sprzedać lub zamienić na coś innego, np. szmaragdy.
I koniec wydarzenia, zostały mi 3 śnieżynki na pamiątkę, szkoda że nie mogę ich komuś sprzedać lub zamienić na coś innego, np. szmaragdy.