Kasais
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Re: Kasais
38,39,40... Przy czym 40 mega sztos, głowa lali zrobiona zajebiaszczo xD chylę czoła, tyle tych besti zdolnych mamy
- Anabeliana
- Miss Przedszkola
Bestio Ty !!! I kto tu się chwali, co?
41, 43, 44 i 45 - ten makijaż, którego zazdraszczam i normalnie łysa jesteś
A i od 32 to ja muszę coś zgapić. Także powtórzę to, co Tomcia napisała, że jak zobaczysz tanią podróbę, tzn., że to ja
41, 43, 44 i 45 - ten makijaż, którego zazdraszczam i normalnie łysa jesteś
A i od 32 to ja muszę coś zgapić. Także powtórzę to, co Tomcia napisała, że jak zobaczysz tanią podróbę, tzn., że to ja
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
41 i 45 to moje faworyty 45 ma boski makijaz, ktory jest swietnie dopelniony zoltymi rzesami .... natomiast 41 niby delikatnosc jest w stylizacji, ale spod niej wybija sie ten chamski i zlowieszczy mrok
37!!!! Jeśli byłoby głosowanie to z całą mocą oddałabym głos na tę prace! Jest niesamowita!
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
50 Fajna prosta i przejrzysta ale makijaz odwala tutaj 60 % cudne potworzaki
53! Tak! Wreszcie ktoś umiejętnie pokazał to, z czym mi się kojarzy ta poza! Idealne odwzorowanie postawy "Ty niedobry, zaraz Ci przywalę tymi kwiatkami"!
Moi ulubieńcy
43 - no kocham mroczne motywy, pod każdą możliwą postacią, a Ty tą postać wspaniale odwzorowałaś i to nie raz, ale ta praca to prawdziwy sztos!
53 - uwielbiam osoby bawiące się mimiką, po to w końcu mamy możliwość edytowania jej na tyle różnych sposobów, by z tego korzystać. Idzie ci to świetnie i chętnie zobaczę więcej takich cudeniek
43 - no kocham mroczne motywy, pod każdą możliwą postacią, a Ty tą postać wspaniale odwzorowałaś i to nie raz, ale ta praca to prawdziwy sztos!
53 - uwielbiam osoby bawiące się mimiką, po to w końcu mamy możliwość edytowania jej na tyle różnych sposobów, by z tego korzystać. Idzie ci to świetnie i chętnie zobaczę więcej takich cudeniek
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Niestety nie zobaczysz bo owa Pani juz nie gra ......
O, poważnie? Po nicku kojarzę ze starego AM i szczerze sądziłam że wciąż jest w grze…
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Jeszcze do nie tak dawna byla, ale no na 0 ze wszystkim...choc na forum zaglada wiec i moze do watku tez wpadnie