Isma
- ObłoczkowaDama
- Miss Kołyski
Re: Isma
348 i 351 sa bardzo fajne
fajnie laczysz ze soba rozne elementy i niby masz ta sama sukienke w 351 i 352, ale jednak jest inaczej i fajniej
fajnie laczysz ze soba rozne elementy i niby masz ta sama sukienke w 351 i 352, ale jednak jest inaczej i fajniej
Tak, w 351 i 352 używam tej samej sukienki, jednak są to zupełnie odmienne stylizacje o różnych przeznaczeniach, dlatego też oznaczyłam je osobnymi numerami, a nie wersjami tej samej (tj. 351 i 351a).
351 to kreacja zaprojektowana na wyprawę terenową (zakładając, że jest zimno, brzydka pogoda i być może wieje - może to być zimowa wycieczka) - stąd czapka, płaszcz i grube rajstopy.
352 natomiast jest ubiorem bardziej codziennym, którego można użyć do wielu celów - zarówno na pobyt wewnątrz jakiegoś budynku (szkoły, uczelni, restauracji, kina, czytelni, czegoś jeszcze innego), jak również na spacer po mieście (lub wsi), czy spotkanie z koleżankami/kolegami lub randkę z chłopakiem.
Cieszę się, że zaglądasz do mojego wątku i podobają Ci się moje stylizacje i zapraszam do dalszego ich oglądania
351 to kreacja zaprojektowana na wyprawę terenową (zakładając, że jest zimno, brzydka pogoda i być może wieje - może to być zimowa wycieczka) - stąd czapka, płaszcz i grube rajstopy.
352 natomiast jest ubiorem bardziej codziennym, którego można użyć do wielu celów - zarówno na pobyt wewnątrz jakiegoś budynku (szkoły, uczelni, restauracji, kina, czytelni, czegoś jeszcze innego), jak również na spacer po mieście (lub wsi), czy spotkanie z koleżankami/kolegami lub randkę z chłopakiem.
Cieszę się, że zaglądasz do mojego wątku i podobają Ci się moje stylizacje i zapraszam do dalszego ich oglądania
- Alice Morset
- Miss Gimnazjum
Podobają mi się 2 stylizację. (354 i 355) lubię róż można go łączyć na różne sposoby.
Prawdziwą twarz wielu osób możesz zobaczyć wtedy, gdy nie dasz im tego, czego chcą.
351 i 352 - niby ta sama baza, a jednak stylizacje zupełnie różne Szczególną uwagę zwróciłam na pierwszą z nich - podoba mi się ta zimowa wersja
- Alice Morset
- Miss Gimnazjum
Isma
Stylizacja 366 bardzo mi się podoba
Prawdziwą twarz wielu osób możesz zobaczyć wtedy, gdy nie dasz im tego, czego chcą.
Hej Latika Cieszę się, że podobają Ci się moje stylizacje - a ja ostatnio zabrałam się do odrestaurowywania starszych kreacji, w ostatnim czasie zaktualizowałam te o numerach 151-160, teraz są (przynajmniej w mojej opinii) o wiele ładniejsze, zwłaszcza mają lepiej dopasowaną twarz, a nie tylko ubrania. Zapraszam do oglądania również ich - i pozdrawiam serdecznie