Kolekcja "3D" - do 25 grudnia
- PearlPrincessx3
- Miss Piaskownicy
Re: Kolekcja "3D" - do 25 grudnia
Genialna kolekcja
warto było zaoszczędzić diamenty i szmaragdy
wykupię ile się da
warto było zaoszczędzić diamenty i szmaragdy
wykupię ile się da
Poniżej zamieszczam pasujące do siebie pary tapeta + podłoga oraz kolory kafelków dla poszczególnych par.
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
Żadna dama nie będzie walczyć sama
są śliczne, tylko szkoda że do jedynej tapety za $ pasuje tylko podłoga za di i żadna inna, a nawet jakby coś pokombinować i zasłonić meblami ten fragment podłogi to znika efekt narożnika, bez sensu
- Bezgraniczny
- Miss Gimnazjum
- Kontakt:
Bardzo ładna kolekcja, jedna z lepszych jaka kiedykolwiek została dodana w grze
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Mam tylko jedno "ale", choć jestem skłonna uwierzyć, że to kwestia mojego monitora. Czy u Was też czarne ściany i meble są tak ciemne, że zlewają się w jedną bryłę bez widocznych szczegółów?
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
jeden kafelek, dwa kafelki, 10 kafelków - dobrze jest
a te pary bardzo pomocne, bo ciężko się połapać co do czego, ta kolekcja jest w ogóle bardzo "trudna" kolorystycznie, odcienie mebli też jakoś nie zawsze ze sobą współgrają
a te pary bardzo pomocne, bo ciężko się połapać co do czego, ta kolekcja jest w ogóle bardzo "trudna" kolorystycznie, odcienie mebli też jakoś nie zawsze ze sobą współgrają
Ja nawet bez tej podpowiedzi wiedziałam, jaka podłoga do jakiej tapety .
Mili29
dobrze rozumiem że jeden kolor podłogi pasuje tylko do jednego koloru tapety? i jakbym chciała tapetę w innym kolorze to muszę kupić kolejną podłogę? jesli tak to bez sensu i podłogi/tapety za dolce kupie tylko pod koniec dla pkt, bo szkoda mi di jeśli mam mieć az tak ograniczone pole manewru
Jeżeli nie chciałabyś Aniu zakrywać niektórych fragmentów tapety/podłogi, by dostosować do siebie różne kolory to owszem, masz rację - jeden kolor tapety pasuje idealnie do jednego koloru podłogi.
Niestety, w przypadku podłóg widać fragment ściany lub (w przypadku ostatniej) fragmencik kolumny. Akurat w przypadku zestawu z kolumnami podłogi i tapety w różnych kolorach nie wyglądają źle, jednak w przypadku trzech pierwszych trzeba kombinować (jeśli chcemy mieć tapetę i podłogę w innych kolorach niż pasujące).
Same podłogi wyglądają tak:
Same podłogi wyglądają tak:
Żadna dama nie będzie walczyć sama
Ale są starsze podlogi i tapety, które mają tak samo. To żadna nowość
Bardzo estetyczne meble, podoba mi się. Chociaż wybieranie podłóg do tapety i odwrotnie jest trochę upierdliwe, najwyżej kupię wszystkie.
Trochę nowość jest, bo w tych o wiele łatwiej coś zakryć
Trochę nowość jest, bo w tych o wiele łatwiej coś zakryć