Konkurs - Gdzie ten Sylwester? - Prezentacja Prac

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Re: Konkurs - Gdzie ten Sylwester? - Prezentacja Prac

Post autor: Aurelie » 26 gru 2018, o 00:22

1.
Moja Pani wybierze się w tym roku na sylwestrową domówkę do najlepszej przyjaciółki. Niedawno zerwała z niewiernym chłopakiem, więc liczy, że na tej imprezie uda jej się chociaż na chwilę zapomnieć o złamanym sercu. A może pojawi się na niej ktoś, kto przywróci jej wiarę w płeć męską? Nawet jeżeli nie, to z pewnością spędzi cudowne chwile w babskim gronie, popijając szampana i oglądając pokaz fajerwerków.
Obrazek
Obrazek
Żadna dama nie będzie walczyć sama

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 26 gru 2018, o 21:09

2.
Pani świętuje ostatni dzień roku na przy blasku świec na paryskim balkonie w towarzystwie narzeczonego :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 28 gru 2018, o 17:55

3.
Romantyczny wyjazd do Paryża to marzenie chyba każdej kobiety, ale na romantyczny Sylwester w Paryżu, z widokiem na wieże Eiffla otuloną barwnymi fajerwerkami, również żadnego pana nie trzeba będzie długo namawiać. Ten magiczny i niecodzienny widok wart jest zobaczenia z tarasu przepięknej sali bankietowej gdzie po północy, pary tańczyć będą do białego rana.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 28 gru 2018, o 18:00

4.
Moja Pani weźmie udział w ekskluzywnym przyjęciu tematycznym w Miami, będzie się bawić szampańsko podziwiając zapierające dech w piersiach widoki zachodu słońca. Tematem przewodnim przyjęcia będzie mitologia grecka, a moja Pani przebierze się za piękną Artemidę, mając przy sobie łuk, jako jej atrybut. Weźmie udział w konkursie na najlepszy strój wieczoru, którego wyniki zostaną ogłoszone minutę po północy. Zabawa potrwa do samego rana, wszyscy będą tańczyć i popijać szampanem kawior. :thumbsup:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 28 gru 2018, o 21:49

5.
Na zabawę sylwestrową jestem zaproszona do znajomych mieszkających w Chicago. Zabawa jest zorganizowana w stylu lat 30tych na dachu jednego z najwyższych budynków miasta, w którym mieszkają. Gwarantowana szampańska zabawa do białego rana a o północy będzie pokaz pięknych sztucznych ogni.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 29 gru 2018, o 16:16

6.
Moja Pani sylwestra spędzi w najmodniejszym klubie na najwyższym piętrze, najwyższego wieżowca w stolicy. Świętować będzie wraz ze swoimi najlepszymi przyjaciółkami i oczywiście ze swoim chłopakiem.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 30 gru 2018, o 20:45

7.
Noc Sylwestrową spędzę W Warszawie z pięknym widokiem z dachu z samego serca Wawy.Szalona Noc Sylwestrowa w rytmach najpiękniejszych przebojów lat 80,90 oraz współczesnych.Kolorowe drinki,pióra,brokat,balony dadzą uroku niezwykłej nocy.Będziemy się bawić do białego rana.Fajerwerki uwiecznią całą noc w pamięci do następnego roku.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 1 sty 2019, o 18:27

8.
Moja pani spędza Sylwestra na tematycznym balu organizowanym w sali pałacowej. Obowiązujące stroje to kreacje z epoki baroku, dlatego na zdjęciu z imprezy możecie zobaczyć ją w obszernej sukni z falbanami i w ogromnej peruce przystrojonej piórami.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 1 sty 2019, o 20:32

9.
Tegorocznego Sylwestra spędziłam na Balu Charytatywnym, który odbył się na dachu Nowojorskiego Empire State Building. Tam miałam przyjemność uświetnić pobyt zgromadzonym gościom wykonując swój recital.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 2 sty 2019, o 18:20

10.
Moja Pani wyjechała na zabawę sylwestrową do Nowego Yorku,"Terrace on the Park".Na tarasie widokowym przywitała Nowy Rok,niebo rozświetliły sztuczne ognie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 4 sty 2019, o 04:25

11.
Choć fajerwerki o północy z pewnością stanowią niezwykłe widowisko, nic nie przebije prawdziwego pokazu na niebie stworzonego przez samą naturę. Dlatego też ten Sylwester odbędzie się w północnej Norwegii, gdzie na niebie tańczy piękna zorza polarna, a jej światła odbijają się w zimnych, iskrzących fiordach. Zamiast długiej sukni przydadzą się więc ciepłe nauszniki, nie obędzie się jednak bez lampki szampana.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 7 sty 2019, o 00:53

12.
Spędzam Sylwestra w górskiej chacie po sam dach zatopionej w śniegu. Z dala od zgiełku i hałasu. W cieple żarzącego się kominka. W piżamowej stylizacji, z gorącym grzańcem i mruczącym kotem!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 7 sty 2019, o 00:57

13.
Moja Pani Sylwestra spędzi bawiąc się na wytwornym przyjęciu zorganizowanym na dachu jednego z hoteli w Las Vegas. Na przyjęcie przyleci prywatnym helikopterem. Przez całą noc będzie podziwiać piękno tego szalonego miasta nocą, świetnie się przy tym bawiąc, tańcząc w rytm muzyki i popijając szampana.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 7 sty 2019, o 00:57

14.
Moja pani postanowiła wybrać się na imprezę sylwestrową do wykwintnej restauracji znajdującej się na szczycie wieżowca. Wszystkich zachwycał widok zza okien oraz stylizacja mojej pani, która później została ogłoszona królową balu. ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Aurelie
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Aurelie » 7 sty 2019, o 01:00

15.
Sylwestra moja Pani spędzi w urokliwej Wenecji. Wieczorem bawić się będzie na największym w mieście balu maskowym, dlatego obowiązkowy jest kostium i maska. Atrakcją balu będzie przejażdżka gondolą i pokaz sztucznych ogni.
Obrazek
Obrazek

Zablokowany