"Dom Gwiazd" - nowy comiesięczny konkurs!

Informacje o nowościach, promocjach i innych opcjach w grze, a także dyskusja na ich temat.
Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: "Dom Gwiazd" - nowy comiesięczny konkurs!

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 15:21

Na apce można podejrzeć, jak się plasują zwyciężczynie w Domu Gwiazd. Nasza Letnia Burza która szła jak burza i miała fanki liczone już w tysiącach, teraz raptem ledwo nadąża za ogonem peletonu. To samo Maślak czy jak jej tam...To potwierdza moje/nasze domysły, że wcześniej nie grały fair...no bo co? nagle wszyscy je znielubili? Prawda jest taka, że skończyło się kombinowanie, w tej turze nie ma już pewnie takich możliwości, no i dobrze! :thumbup:

Dalej..Ciekawą sprawą, o której dyskutowałyśmy właśnie w klubie, jest to, że Letnia burza i te inne grzyby nie wypełniły ankiety a mimo to weszły do następnej tury. A przecież przy częściowym wypełnieniu ankiety wyskakiwał komunikat, że trzeba wypełnić wszystkie pola. Wskazuje to na to, że letnia Burza i reszta w ogóle odpuściły walkę w kolejnej turze. Dlaczego zatem nadal są?
Obrazek

Awatar użytkownika
LaFemmeNikita
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: LaFemmeNikita » 2 lis 2018, o 18:16

Ta runda nie jest lepsza od poprzedniej. Ankieta się nie sprawdza, bo część uczestniczek nie wypełniła wcale, część napisała jakieś głupoty, a większość lała wodę żeby tylko coś było. Nikt tu przecież prawdy nie napisze, aby czasami za bardzo swojej prywatności nie zdradzić ;) Chociaż jeżeli chodzi o odpowiedź na pytanie: "Gdzie ostatnio byłaś na wakacjach?", to okazuje się, że wakacje w Polsce to już niemal obciach, bo teraz podróżuje się do Tunezji, Włoch, Holandii, Hiszpanii, Chorwacji, a nawet do Czech i na Hawaje. Nie to, żebym zazdrościła, ale przynajmniej w jednym punkcie ankiety można było poszaleć i uchylić rąbka prywatności, bo wygląda na to, że jest się czym pochwalić :thumbsup:

Pierwsza runda pokazała mistrzów spamu, druga runda pokaże kto ma odpowiednie zaplecze. Już wiadomo, że jeżeli nie jesteś w dobrze rozwiniętym klubie to zabawa w tym konkursie nie jest dla ciebie. W tej rundzie bowiem, aby wygrać nie wystarczy rozsyłać spam, tylko trzeba mieć dobrych znajomych w grze którzy zamienią trochę tych szmaragdów na głosy. Jak ktoś jest samotnym wilkiem robiącym dobre stylizacje to szanse na zwycięstwo raczej marne.

Na razie w tym konkursie właściwie nic nie trzeba robić. Żadne stylizacje nie są wymagane, ankiety też nie trzeba logicznie wypełnić. Wystarczy mieć kilkanaście koleżanek w grze i za twarzowe można już dostać się do trzeciej rundy. Zrobiły się z tego wybory arenomodowych celebrytów: Doda kontra Ewa Chodakowska kontra Anna Lewandowska :D Na szczęście nikt jeszcze nie musiał pokazać gołej pupy, ale kto wie ile jeszcze rund przed wami, haha >:D

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 18:31

LaFemmeNikita pisze:
2 lis 2018, o 18:16
Ta runda nie jest lepsza od poprzedniej. Ankieta się nie sprawdza, bo część uczestniczek nie wypełniła wcale, część napisała jakieś głupoty, a większość lała wodę żeby tylko coś było. Nikt tu przecież prawdy nie napisze, aby czasami za bardzo swojej prywatności nie zdradzić ;)
a dlaczego miałybyśmy zdradzać swoją prywatność?
Obrazek

Awatar użytkownika
LaFemmeNikita
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: LaFemmeNikita » 2 lis 2018, o 18:32

Nie ma powodu, dlatego ankieta jest beznadziejnym pomysłem. Nic nie wniosła. Może od razu trzeba było zrobić głosowanie za szmaragdy, bez wstępnego głosowania za dolary i bzdurnych ankiet. Ciekawe czy ktoś to w ogóle czyta.
Ostatnio zmieniony 2 lis 2018, o 18:35 przez LaFemmeNikita, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 18:35

LaFemmeNikita pisze:
2 lis 2018, o 18:16
Chociaż jeżeli chodzi o odpowiedź na pytanie: "Gdzie ostatnio byłaś na wakacjach?", to okazuje się, że wakacje w Polsce to już niemal obciach, bo teraz podróżuje się do Tunezji, Włoch, Holandii, Hiszpanii, Chorwacji, a nawet do Czech i na Hawaje. Nie to, żebym zazdrościła, ale przynajmniej w jednym punkcie ankiety można było poszaleć i uchylić rąbka prywatności, bo wygląda na to, że jest się czym pochwalić :thumbsup:
Też nieprawda, bo ja akurat napisalam, że wakacje spędziłam na polu a kto mi zabroni? :evil: 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
LaFemmeNikita
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: LaFemmeNikita » 2 lis 2018, o 18:39

Nikt :) Jeżeli już producent upiera się na ankiety to może zamienić ją w rodzaj testu. Pytanie i powiedzmy cztery odpowiedzi do wyboru i jakąś zaznaczyć trzeba. Byłoby przejrzyściej, każdy by wypełnił, można by jakoś porównać odpowiedzi. Szybciej by się to przeglądało.

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 19:26

[CIACH]
Głupoty teraz opowiadasz :D

Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim // Casandra
Obrazek

Awatar użytkownika
Amantis
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Amantis » 2 lis 2018, o 19:36

Kurde ,wychodzi na to ze jestem obciachowa xD No trudno ,bywa xD
Wypelnilam ankiete z mieszanymi uczuciami,czesc pytan jest dla mnie ok.Zainteresowania,hobby itd..ale cala reszta to juz wciskanie sie z butami w nasza prywatnosc,brakowalo tylko by sobie zazyczyli jeszcze kopi dowodu osobistego i deklaracji o zarobkach.Nie jestem osoba,ktora ma cos do ukrycia,ale kazda informacja zostawiona w necie idzie w swiat a ja nie wiem kto siedzi po drugiej stronie ekranu.Czy jakis psychol nie uzyje takich informacji do nekania mnie i mojej rodziny.Nie po to mamy w grze nicki a nie imie i nazwisko,by teraz nagle walic na tablice szczegoly naszego prywatnego zycia.Dlatego moje odpowiedzi byly ogolnikowe i wcale sie nie dziwie innym dziewczynom ze tez postanowily ,ze tak powiem olac te ankiete wielkim sikiem.

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 19:46

[CIACH]
Ej no, nie trzeba wszystkiego traktować tak poważnie :D Niczego nie podpisywałyśmy i nic nie musimy wypełniać. To tylko zabawa. Jeśli chcemy żeby nasze koleżanki z AM coś o nas wiedziały, to piszemy krótkie info o sobie. Nie ma w tym nic złego. W końcu nie podajemy stanu konta bankowego czy szyfru do sejfu >:D Można żartobliwie to potraktować i odpowiedzieć na te pytania dowcipnie :D

Przypominam, że nie cytujemy posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. // Casandra
Obrazek

Awatar użytkownika
Amantis
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Amantis » 2 lis 2018, o 19:54

Belciu,oczywiscie ze nie musimy.Odnioslam sie tylko do posta Nikity i wyjasnilam dlaczego moje odpowiedzi byly takie a nie inne,choc staralam sie byc szczera i prawdziwa w granicach,ktore uwazam za ,ze tak powiem -normalne i nie naruszajace zbytnio moja prywatnosc :)

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 20:20

Belcia pisze:
2 lis 2018, o 19:46
[CIACH]
Ej no, nie trzeba wszystkiego traktować tak poważnie :D Niczego nie podpisywałyśmy i nic nie musimy wypełniać. To tylko zabawa. Jeśli chcemy żeby nasze koleżanki z AM coś o nas wiedziały, to piszemy krótkie info o sobie. Nie ma w tym nic złego. W końcu nie podajemy stanu konta bankowego czy szyfru do sejfu >:D Można żartobliwie to potraktować i odpowiedzieć na te pytania dowcipnie :D

Przypominam, że nie cytujemy posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. // Casandra
przepraszam :)

tu akurat niczego nie cytuję

Można to sprostować? czy nożycoręki ciacha jak leci?

Jeżeli pojawiło się moje [CIACH] to cytat również się pojawił.
Proszę nie pisać posta pod postem - wykorzystujemy opcję "Edytuj" // Casandra
Obrazek

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 21:24

a ja twierdzę, że nie pojawił się cytat w tym miejscu i ciach też nie powinien się pojawić.
Obrazek

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 2 lis 2018, o 21:39

Belcia aleś spamu naprodukowała...

Pomysł z ankietą wydaje mi się dziwny. W grze nie powinien pojawić się taki element, no chyba, że nie potraktujemy go jako pytań do siebie personalnie, tylko jako zestaw pytań do naszej lalki, wtedy wszystko jest w porządku, bo przecież nasze lale mogą mieć zupełnie inny życiorys niż my.

Co do głosowania za kamyki, to zdania nie zmieniam, uważam, że to gruba przesada i tyle ode mnie w tej sprawie.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 21:48

Sobie będę produkować ile chcę, a Twoje wywody nie lepsze
Casandra nie cytowalam znowu
Belcia pisze:
2 lis 2018, o 19:26
[CIACH]
Głupoty teraz opowiadasz :D

Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim // Casandra
powtarzam, że tu NIE BYŁO CYTATU!

A tutaj może nie było posta pod postem?
Ja się kłócić nie będę. Tak jak zawsze - wszystkie skargi i zażalenia na moją pracę można wysyłać do MisAdmina (PW do MisAdmin) - możesz śmiało pisać. Pozdrawiam i kończę tę dyskusję, a każdy nowy post nawiązujący do uzasadnionego (moim zdaniem) lub nieuzasadnionego (Twoim zdaniem) wycinania cytatów będzie usuwany jako post odbiegający od właściwego tematu wątku, w którym się znajdujemy. // Casandra
Obrazek

Awatar użytkownika
Belcia
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Belcia » 2 lis 2018, o 23:29

Nie mam zamiaru pisać skarg czy zażaleń, to nie leży w moim charakterze Casandra. Pewnie po prostu nie rozumiem reguł obowiązujących na forum. Nie chcę się już tutaj wypowiadać. bo za każdą wypowiedź dostaję packą w łeb jak natrętna mucha albo jestem strofowana co chwilę jak dzieciak. Nie dla mnie to, bo nie jestem dzieciakiem już bardzo dawno, a muchą tym bardziej. Tak, że nie będę więcej się wtryniać... :)
Obrazek

ODPOWIEDZ