Dodam i ja kilka faktów które zauważyłam.
[Błędy]
1) Podczas długiego zastanawiania się nad stylizacją w garderobie, aplikacja zaczęła mi świrować w kategori spodni miałam sukienki w sukienkach nakrycia głowy a w bluzkach skarpetki. Po ok 30 minutach walki z garderobą apka po prostu się zwiesiła i musiałam restartować telefon. Fotki nie mam bo nie pomyślałam wtedy o niej.
2)Cały czas mam napis "Nowe" mimo tego że już kilka razy odwiedzałam ten dział.
3) Coś mi szwankuje na Arenie podczas wyszukiwania przeciwniczek. Mam ustawienia na średnie a wyszukuje mi niemalże cały czas słabsze I silniejsze (na stronie nie mam z tym problemu)
4) pokaz mody w klubie

Nie wiem dlaczego ale mam album ze zdjęciami

No I nie pokazuje mi uczestniczek. Przycisk jest ale nie działa.
5) W sklepie Vip nie mogę wejść na prezenty po prostu przycisk nie działa.
6) W trakcie pisania tego posta odkryłam że zjadło mi szmaragdy, diamenty I pkt mody
Zrzut ze strony:
zrzut z apki:
Hmmmm I teraz się zastanawiam czy tylko mi brakuje wiadomości prywatnych? Nie mam ich albo nie wiem gdzie ich szukać
[Sugestie]
1) Używam AM na telefonie tylko I wyłącznie jak jestem poza domem. Więc jak dla mnie powinna być aplikacja dostosowana do “szybkiego” zerknięcia na arenę, do FTV, klubu itp. Zdecydowanie za długo trwają walki na arenie. Animacja szukania jest super, ale zupełnie niepotrzebna.
2) Możliwość podglądu ekwipunku podczas trwającej sesji zdjęciowej. Bardzo mi tego brakuje ponieważ w między czasie trwania sesji mogła bym, zakupić sprzęt którego może mi brakować. W podglądzie widać tylko czas trwania sesji:
3) Skoro o sesji mowa to mam propozycję wprowadzenia do sklepu vip ile paczek chcemy kupić. Klikając raz wpisujemy przykładowo liczbę 5 paczek I zatwierdzamy.
Na dzień dzisiejszy to tyle

Jak tylko coś mi wpadnie jeszcze w oko dam znać