Kolekcja "Gwiazdki Pop" - do 30 sierpnia!

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Re: Kolekcja "Gwiazdki Pop" - do 30 sierpnia!

Post autor: Bezgraniczny » 23 sie 2017, o 16:30

Możesz sama do niej napisać, a nie mówić o tym Moderatorom, aby się zbłaźnili.

Awatar użytkownika
Sucrettee
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Sucrettee » 23 sie 2017, o 18:44

Dlaczego te piękne warkocze mają brwi, meh... Niefajnie wyglądają nakładane na siebie x2, a wyboru brwi bez brwi nie widzę, aczkolwiek wiem, że gdzieś była możliwość się ich pozbycia.

Dissia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Dissia » 23 sie 2017, o 18:48

Zawsze można dobrać o te cudowne brwi Obrazek w jakimś jasnym kolorze, są wtedy niemal niewidzialne :D

aniaania
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: aniaania » 23 sie 2017, o 19:18

kolekcja taka sobie, ciuchy za di w ogóle mi się nie podobają i w sumie to dobrze :D za szm na pewno wykupię wszystkie kwiatki i kilka sukienek i butów, co do reszty to nie wiem. fryzurki pewnie kupię te 2 droższe, tylko szkoda że ta jedna jest z tymi brzydkimi brwiami bo też mi się nie podobają

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 23 sie 2017, o 19:42

Teraz, jest taka moda na brwi naturalne, dlatego w grze dodali takie, bo idą za trendami. Ten trend z brwami nazywają... boy brows. Trzeba przeglądać często gazety bądź śledzić nowinki w internecie, jeżeli chodzi o stylizacje, fryzury, kosmetyki etc.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 23 sie 2017, o 20:17

Kolekcja mi się podoba. Śliczne obie sukienki, ciekawy bukiet, czółenka w niecodziennym kształcie. A fryzury? Podobają mi się. A że za diamenty, no cóż, kilka jeszcze mam.

Nie rozumiem natomiast nieuzasadnionych roszczeń jednaj z pań, jakby cała kolekcja, ba, całe AM miało się kręcić wokół niej. To, że nie kupuje diamentów to tylko i wyłącznie jej wybór. Nikt jej do tego nie zmuszał, więc nie ma prawa narzekać. Twórcy gry nie będą patrzyli na jedną sfrustrowaną i znerwicowaną graczkę, która siedzi w miejscu,które kompletnie jej się nie podoba i psuje innym krew. Gra dla nikogo nie jest obowiązkiem, a przyjaźnie i znajomości można podtrzymywać poza nią. Nie ma również obowiązku zakładania klubów, ani bycia ich liderkami.

Przepraszam, za taką małą dygresję pomiędzy kwiecistą sukienką za szmaragdy a cudnym kucykiem za diamenty, ale ja tam sobie je kupię i nie będę narzekała. Mojej lali będzie im do twarzy. :D

PS. Sukienka za diamenty też super. Można ją wykorzystać np. jako top. :)

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 23 sie 2017, o 20:36

Sukienka za diamenty ma teraz jedną "robaczywą" wadę... Czytanie czatu klubowego czasem szkodzi :P
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 23 sie 2017, o 20:39

MI to nie przeszkadza. Ciekawie wygląda.

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 23 sie 2017, o 20:55

Nie jestem jedyna w grze, która nie kupuje walut grze i jest zła, że wydarzenia/kolekcje są coraz droższe. Teraz ciągle są eventy, kolekcje, choćbyśmy chciały kupować to nie dałoby się rady wydać tak, jak niektóre 400-500( może nawet więcej) złotych na kupno di.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 23 sie 2017, o 20:58

Przestań patrzeć innym do portfela. Żal Ci, że nie masz to normalne, ale skończ :thumbdown: Ooo jaka na topie jesteś, wydajesz hajsik na czasopisma, która później wywalisz. A czy wiesz ile drzew na to idzie?

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 23 sie 2017, o 21:01

Nie wiesz, kto ile wydaje, ani ile kupuje. Więc nie wrzucaj wszytkach do jednego wora. Problem polega na tym, że chyba nie potrafisz zrozumieć, że gra to firma, a nie instytucja charytatywna. Każda firma, żeby się rozwijać, musi generować zyski. Nie jest stworzona, żeby spełniać Twoje zachcianki. Jeśli to co chcesz naraziłoby ich na straty, nie wezmą Twoich sugestii pod uwagę. Wiele razy słyszałam, że w grze Ci się nie podoba, że nie podobają Ci się kolekcje, wydarzenia, że jest za drogo. Wiem, nie tylko Ty masz takie odczucia. Ale sposób w jaki to wyrażasz pokazuje, jakbyś miała nie 30 lat a 15. Nikt Cię tu siłą nie trzyma. Klient, któremu nie podoba się produkt po prostu go nie kupuje. Więc nie musisz ani kupować nic w kolekcji, ani nawet grać. Twoja obecność w grze to nie misja ani nawet obowiązek wobec kogokolwiek i nikt w to nie uwierzy.

Właśnie zastanawiam się nad fioletową "robaczywą" sukienką. :D
Ostatnio zmieniony 23 sie 2017, o 21:06 przez Regelinda, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 23 sie 2017, o 21:03

Wcale nie uważam by ta gra była aż tak droga, bo znam droższe. Gdyby nie było dodatkowego kontentu za diamenty, to waluta premium nie byłaby opłacalna. Zobacz, że w tej kolekcji większość rzeczy jest jednak za walutę dostępną w grze dla wszystkich. Bardzo dużo można tu zdobyć bez wydawania pieniędzy, więc jesteś zwyczajnie niesprawiedliwa. Poza tym, czy nie męczy cię już to ciągłe marudzenie? Gdybym była tak jak ty, wiecznie niezadowolona, to bym nie grała.

Mam zamiar kupić sukienkę Adele i jeszcze kilka drobiazgów... nad robaczywą sukienką się ciągle zastanawiam.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 23 sie 2017, o 21:06

Hmmm ja się ciągle zastanawiam nad tymi fryzurami :huh: Chyba w tym roku odpuszczę sobie kupowanie podręczników do szkoły, a zainwestuje w fryzury i nową kolekcje w grze :whistling:

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 23 sie 2017, o 21:16

Ja kupiłam wszystkie. Najbardziej podoba mi się z kucykiem i taka prosta półdługa.

Awatar użytkownika
TalkativeGirl
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: TalkativeGirl » 23 sie 2017, o 21:48

W przypadku fryzur jest dla mnie oczywiste które są w ramach limitowanej kolekcji, ale mam problem z namierzeniem makijażu i henny - ma ktoś może zdjęcia tychże tymczasowych elementów?
'...aby moje dobre myśli dotarły do ciebie wszędzie tam, gdzie jesteś, niezależnie od tego, co akurat robisz'

http://g.arenamody.pl/profile.php?id=28269

Zablokowany