Powrót do starych czatów,pw
Re: Powrót do starych czatów,pw
.Lala., proszę o powrót do starych ustawień.
-
- Miss Kołyski
Zarówno ja jak i cały mój klub Haven czyli 45 osób chce powrotu do wiadomości prywatnych w klubie oraz do czatu jak był poprzednio.
-
- Miss Żłobka
COCOchanell,nie podobają mi się te zmiany,pw było przy każdym profilu gracza,konkretna wiadomość o zaproszenie itp,i pewność,że wysłana do tej osoby,czat przyjęcia to czat na przyjęciu dla gości do danej rozgrywki w grze.
Proszę o powrót do starych czatów,pw
Proszę o powrót do starych czatów,pw
-
- Miss Kołyski
MilagrosDiCarlo, proszę o powrót do starych ustawień.
Gra od jakiegoś czasu zniechęca mnie do siebie. Nie mam chęci w nią grać w sumie, a zmiana czatu jest jeszcze jednym "gwoździem do trumny" dla mojej osoby.
Czy ktoś pytał albo poinformował wcześniej o planowanych zmianach?
Może coś przeoczyłam w takim razie, w każdym razie jeśli gra dalej będzie zmierzała w tym kierunku, który nie liczy się ze zdaniem graczy będę zmuszona odejść.
Gra od jakiegoś czasu zniechęca mnie do siebie. Nie mam chęci w nią grać w sumie, a zmiana czatu jest jeszcze jednym "gwoździem do trumny" dla mojej osoby.
Czy ktoś pytał albo poinformował wcześniej o planowanych zmianach?
Może coś przeoczyłam w takim razie, w każdym razie jeśli gra dalej będzie zmierzała w tym kierunku, który nie liczy się ze zdaniem graczy będę zmuszona odejść.
Proszę o powrót do wcześniejszej formy czatów
Żeby dotrzeć do krainy bajek trzeba przejść przez zaczarowane lustro
a ja powiem tak !! i juz na kontakt to pisalam
jestem niezadowolona z tego co zrobili
teraz wejscie na klub jest znikome skoro czat mozna sobie otworzyc na kazdej karcie ;/;/;/
tandeta tandete pogania
by sie wzieli wkoncu za wesela i mobilna wersje gry a na kom nawet w ten czat nie wejde gdzie mam dosc dobry telefon
ta gra sie robi coraz nudniejsza i coraz gorsza
prosze o powrot do starych ustawien !!!!!!!!!!
jestem niezadowolona z tego co zrobili
teraz wejscie na klub jest znikome skoro czat mozna sobie otworzyc na kazdej karcie ;/;/;/
tandeta tandete pogania
by sie wzieli wkoncu za wesela i mobilna wersje gry a na kom nawet w ten czat nie wejde gdzie mam dosc dobry telefon
ta gra sie robi coraz nudniejsza i coraz gorsza
prosze o powrot do starych ustawien !!!!!!!!!!
Podpisuje się rękami i nogami. Z czatu nie korzystałam, bo niewygodne. Wiadomości klubowe były w klubie, prywatne na skrzynce i było w porządku. To, co teraz zostało zrobione to KATASTROFA! Nie wiem, jaki w tym był cel. Nawet samo wprowadzenie czatu było kontrowersyjne i niepotrzebne. Ta zmiana to kolejny poważny krok w kierunku upadku gry! Teraz nie wiem jak wy, ale ja nie widzę żadnego powodu, dla którego miałabym z kimkolwiek rozmawiać. Na telefonie opcja czatu jest po prostu nie przejrzysta i nie wygodna.
Proszę o powrót.
Proszę o powrót.
-
- Miss Kołyski
[CIACH]
Ta opcja czatu taka jest nawet na pc jak dla mnie.
Post edytowano. Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. // Casandra
Ta opcja czatu taka jest nawet na pc jak dla mnie.
Post edytowano. Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. // Casandra
Mam pytanie do administracji w (myślę, że mogę użyć tego sformułowania) imieniu wszystkich graczy: Czy macie realny kontakt z "centralą" w Bułgarii? Czy jest możliwe by przekazać im informację o zakrojonym na szeroką skalę niezadowoleniu graczy? A jeśli tak, to jaka jest szansa by centrala ustosunkowała się do naszego stanowiska?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

Żadna dama nie będzie walczyć sama
Martta, proszę o powrót do starych ustawień.
Teraz to jest jakaś masakra, nawet priv wiadomości nie ma... Wróćcie to wszystko tak jak było...
Teraz to jest jakaś masakra, nawet priv wiadomości nie ma... Wróćcie to wszystko tak jak było...
"Wczoraj to historia, jutro to tajemnica, ale dzisiaj jest darem"
- ligiakalina
- Miss Przedszkola
dla mnie te zmiany to porażka ! niestety grać się odechciewa
Administracja ma realny kontakt z "centralą" to na pewno...i na pewno przekaże nasze "sugestie" (delikatnie mówiąc- sugestie), ale myślę też, że my nie jesteśmy odosobnieni w naszych reakcjach, nie jesteśmy jacyś wyjątkowi, że nam akurat to się nie podoba. Na pewno w w innych wersjach językowych też wrze. Ja jestem pełna optymizmu, to nie przejdzie, stare musi wrócić!Demonica007 pisze:Mam pytanie do administracji w (myślę, że mogę użyć tego sformułowania) imieniu wszystkich graczy: Czy macie realny kontakt z "centralą" w Bułgarii? Czy jest możliwe by przekazać im informację o zakrojonym na szeroką skalę niezadowoleniu graczy? A jeśli tak, to jaka jest szansa by centrala ustosunkowała się do naszego stanowiska?
Pozdrawiam.
-
- Miss Kołyski
chibimiriam, Proszę o powrót do poprzedniego stanu. Czat jest beznadziejny -_-
ja również się podpisuję pod apelem o powrót starego czatu!
Zła na tą grę jak nigdy Grrryy... Pogarszają stan gry. Wiele z pań komunikuję że jeśli tak ma wyglądać gra to one odchodzą ponieważ chat jest nie wygodnym sposobem komunikacji. Nie wyobrażam sobie komunikować się na przyjęciu po przez chat, Lub prowadzić konkurs klubowy po przez taki rodzaj komunikacji ja jako liderka i cały mój klub Mówi głośnie NIE !!!