Powrót do starych czatów,pw
Re: Powrót do starych czatów,pw
Ponieważ nie doznałam żadnej ekscytacji z powodu wprowadzonych 'ulepszeń',
również jestem za powrotem do starych ustawień.
Aurora
również jestem za powrotem do starych ustawień.
Aurora
VAJANA, proszę o powrót starych ustawień.
-
- Miss Kołyski
podłączam się, chcę powrotu starych ustawień
Nowa forma czatu klubowego zupełnie do mnie nie przemawia, zatem bardzo proszę o powrót do dawnej formy.
Monika..... Proszę o powrót do starych czatów.
Jak zwykle bredzisz KajaKate pisze:Uważam, że tylko ci, którzy łamią zasady w grze, będą się wkurzali na zmiany, a ja gram uczciwie, więc mam spokój w grze i na czatach.
- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
Również się podpisuję!
"Sugestie zmian"
Wątek, który jest skarbnicą fajnych pomysłów, a tu takie... wiadomo co
Wady tego chatu:
- według mnie jest wolny. Muszę czasami 2 razy wejść i wyjść żeby odczytać wiadomość
- nie wyobrażam sobie chatu przyjęciowego na tym czymś. Specjalnie trzeba będzie otworzyć kartę na chat, specjalnie na misje + będzie się cięło jak szalone
- ciężej korzysta się z niego na telefonie
- najważniejsze! Klub... wchodząc w zakładkę "Kluby Pań" miałam wszystko. Mogłam zgłosić się do walki, ogarnąć wzrokiem co dziewczyny piszą. Mogłam zerknąć czy jest z kim popisać, bo obok była od razu lista dostępnych dziewczyn. Teraz trzeba przeskakiwać.
Ten chat był fajną opcją dodatkową, ale nie zastąpieniem tych chatów już istniejących.
"Sugestie zmian"

Wady tego chatu:
- według mnie jest wolny. Muszę czasami 2 razy wejść i wyjść żeby odczytać wiadomość
- nie wyobrażam sobie chatu przyjęciowego na tym czymś. Specjalnie trzeba będzie otworzyć kartę na chat, specjalnie na misje + będzie się cięło jak szalone
- ciężej korzysta się z niego na telefonie
- najważniejsze! Klub... wchodząc w zakładkę "Kluby Pań" miałam wszystko. Mogłam zgłosić się do walki, ogarnąć wzrokiem co dziewczyny piszą. Mogłam zerknąć czy jest z kim popisać, bo obok była od razu lista dostępnych dziewczyn. Teraz trzeba przeskakiwać.
Ten chat był fajną opcją dodatkową, ale nie zastąpieniem tych chatów już istniejących.
Prosze o powrot do starych czatow....
Psyche
Ta zmiana to jedno wielkie nieporozumienie. Ciągle klikam w stronę klubu a tam grobowa cisza
I to nie jest kwestia przyzwyczajenia. Ten nowy czat ma mnóstwo niedociągnięć, lagów... Nie można pisać na nim z telefonu.
Jest niewygodny, uciążliwy, nieczytelny. Ciężko się na nim porozumieć. Wiadomości wyskakują z opóźnieniem.
Pomieszanie z poplątaniem. Bardzo nie podoba mi się sposób w jaki twórcy traktują graczy. Najpierw powinien być test a potem głosowanie kto jest za a kto przeciw nowemu rozwiązaniu. A tak? Stawiają nas pod ścianą i liczą na naszą... ekscytację.Kpina. Nie mam pojęcia co ta zmiana miała na celu. Może to jakiś spóźniony żart na prima aprilis?
Ta zmiana to jedno wielkie nieporozumienie. Ciągle klikam w stronę klubu a tam grobowa cisza

I to nie jest kwestia przyzwyczajenia. Ten nowy czat ma mnóstwo niedociągnięć, lagów... Nie można pisać na nim z telefonu.
Jest niewygodny, uciążliwy, nieczytelny. Ciężko się na nim porozumieć. Wiadomości wyskakują z opóźnieniem.
Pomieszanie z poplątaniem. Bardzo nie podoba mi się sposób w jaki twórcy traktują graczy. Najpierw powinien być test a potem głosowanie kto jest za a kto przeciw nowemu rozwiązaniu. A tak? Stawiają nas pod ścianą i liczą na naszą... ekscytację.Kpina. Nie mam pojęcia co ta zmiana miała na celu. Może to jakiś spóźniony żart na prima aprilis?
-
- Miss Kołyski
Proszę o powrót ustawień
- iceangelus
- Miss Żłobka
Każdy mierzy innych swoją miarą. Złodziej zawsze będzie najgłośniej krzyczał łapać złodziejaKate pisze:Uważam, że tylko ci, którzy łamią zasady w grze, będą się wkurzali na zmiany, a ja gram uczciwie, więc mam spokój w grze i na czatach.

Sailorqueen, proszę o powrót starego czatu.
Tak jak kamień, rzucony stoisz tu
Jedna chwila, rozdarty w sercu ból
Marzenia są jak dzikie koty, które uciekają z miasta, chodzą własnymi ścieżkami po czym wracają obdarte i obolałe w rzeczywistość.
Sailorqueen
Ja w Prezentacji Dam
Stylizacje mojej Lali
Jedna chwila, rozdarty w sercu ból
Marzenia są jak dzikie koty, które uciekają z miasta, chodzą własnymi ścieżkami po czym wracają obdarte i obolałe w rzeczywistość.
Sailorqueen
Ja w Prezentacji Dam
Stylizacje mojej Lali
Shanuee, prosze o powrót do starych ustawień
Przyłączam się - proszę o powrót do starych ustawień.
G.wide c
G.wide c
Proszę o przywrócenie starej wersji czata klubowego oraz starej wersji wiadomości prywatnych .
Nowe ustawienia podobno bardzo ciężko działają na telefonie, koleżanki się skarżyły, I od kiedy wszyscy zaczęli się komunikować na nowym czacie serwer nie daje rady tego przetwarzać , same lagi
Nowe ustawienia podobno bardzo ciężko działają na telefonie, koleżanki się skarżyły, I od kiedy wszyscy zaczęli się komunikować na nowym czacie serwer nie daje rady tego przetwarzać , same lagi
Również proszę o powrót do starej wersji ustawień czatów oraz wiadomości prywatnych.
Samy
Samy