Powrót do starych czatów,pw
- Akuma Taeś
- Miss Przedszkola
Re: Powrót do starych czatów,pw
Akuma Taeś1, proszę o powrót do starych ustawień.
- Żaden sąd by nas za to nie skazał – argumentował. – Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek.
-
- Miss Kołyski
Tinúviel, proszę o powrót do starych ustawień 

Proszę o powrót do starego systemu niestety ta zmiana nie jest dla mnie ekscytująca-Winona
Co za durnota! Również podpisuję się pod protestem. Czat miał być opcją testową i z tego co wiem od innych użytkowników - jest niewypałem. Poza tym nigdzie nie pojawiła się od adminów propozycja takich zmian, nigdzie nie zostałyśmy poproszone o opienie. Wiele fajnych osob już odeszło z AM przez kolejne udziwnienia, jeśli większość graczy odejdzie to twórcy spakują manatki. Takich gier jak AM jest bardzo dużo. Chciwość nie popłaca. Zamiast niszczyć fajną grę takimi głupimi pomysłami, lepiej zróbcie w końcu wesela, które są przez wszystkich wyczekiwane. Jak dobrze, że nie wydałam ani grosza na HH, wspomaganie w destrukcji to nie moja bajka.
edit: Kurde! Dopiero zauważyłam że usunęli też PRYWATNE WIADOMOŚCI. To jest jakiś nieśmieszny żart czy co? O co tu kurde chodzi?!
edit: Kurde! Dopiero zauważyłam że usunęli też PRYWATNE WIADOMOŚCI. To jest jakiś nieśmieszny żart czy co? O co tu kurde chodzi?!
Ostatnio zmieniony 2 cze 2017, o 15:45 przez Aurelie, łącznie zmieniany 1 raz.

Żadna dama nie będzie walczyć sama
-
- Miss Kołyski
Również podpisuję się pod powrotem starych ustawień 

-
- Miss Kołyski
Proszę o powrót starych ustawień. Czat jest nieporęczny, mało widoczny i w ogóle jest nieporozumieniem.
Agniesiątko
Proszę o powrót do starych ustawień!
~ Zakia

- LaFemmeNikita
- Miss Trzepaka
Proszę o powrót do starych ustawień i nie uszczęśliwianie na siłę graczy niepotrzebnymi głupotami. Weźcie się za grę, a nie za takie pierdoły jak czat.
ta zmiana jest do [CIACH], prosze o jej cofniecie. Sussetta
Ostatnio zmieniony 2 cze 2017, o 22:20 przez Casandra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę uważać na słowa.
Powód: Proszę uważać na słowa.
Kacia, bardzo proszę o powrócenie do starych ustawień
A przynajmniej jeżeli nie da się inaczej to o wrzucenie wiadomości prywatnych oraz wysłanych spowrotem w wiadomości, tak było o wiele wygodniej
A przynajmniej jeżeli nie da się inaczej to o wrzucenie wiadomości prywatnych oraz wysłanych spowrotem w wiadomości, tak było o wiele wygodniej
YF98, chcę starych ustawień.
Są niebywale przystępniejsze tamte stare. Nie wiem czy to z przyzwyczajenia, ale jednak.
Znienawidziłam czat pierwszego dnia przez Lea1 i Regelinda. Nie znoszę z niego korzystać.
Toleruje jego obecność, ale teraz to jest wymaganie do korzystania z niego. Śmiem podejrzewać, że za jakiś czas tylko ten czat będzie pozwalał na kontakty z innymi użytkownikami i nowym graczom będziemy opowiadać, jak to klikałyśmy w prawym górnym rogu ekranu i mogłyśmy wysyłać wiadomości z obrazkami.
CZAT WYMAGA WIELU POPRAWEK. WTEDY BĘDZIE TO DOBRA OPCJA, ALE NIE DZIŚ!
Są niebywale przystępniejsze tamte stare. Nie wiem czy to z przyzwyczajenia, ale jednak.
Znienawidziłam czat pierwszego dnia przez Lea1 i Regelinda. Nie znoszę z niego korzystać.
Toleruje jego obecność, ale teraz to jest wymaganie do korzystania z niego. Śmiem podejrzewać, że za jakiś czas tylko ten czat będzie pozwalał na kontakty z innymi użytkownikami i nowym graczom będziemy opowiadać, jak to klikałyśmy w prawym górnym rogu ekranu i mogłyśmy wysyłać wiadomości z obrazkami.
CZAT WYMAGA WIELU POPRAWEK. WTEDY BĘDZIE TO DOBRA OPCJA, ALE NIE DZIŚ!
Ta pustka we mnie
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Alekssssa,proszę o powrót do starych ustawień.