Witajcie!
Jako że mamy założony wątek na forum chciałabym Wam przedstawić urocze członkinie naszego klubu oraz zaktualizować kilka istotnych informacji.
CZŁONKINIE KLUBU MODA I STYL:
STATYSTYKI
Obecne statystyki naszego klubu wyglądają następująco:
Grafiki klubowe 2018
Wszystkie grafiki klubowe wykonuje nasza wspaniała WHITE_ANGEL
Romantyczna kolacja
Karnawał
Dzień Kobiet
Wiosenna kolekcja
Retro
Kibicujemy naszym!!
Wycieczka w góry
Festiwal kolorów
Konkursy klubowe 2018- zwycięskie prace
Romantyczna kolacja
Tematem konkursu było przebranie swojej lali na kolację z okazji Walentynek. Prócz stylizacji dodatkowo uczestniczka musiała udekorować jeden pokój mieszkania na lokal w którym ta kolacja miała się odbyć . Można było dodać Towarzysza i pupila do zdjęcia.
1 miejsce zdobyła Sabinaw96

2 miejsce zdobyła Paulajna

3 miejsce zdobyła evils90
Pisanka
Tematem konkursu było przebranie swojej lali za pisankę.
Na podium z największą ilością głosów znalazły się:
Pokój dziecka
Tematem konkursu było udekorowanie pokoju dla dziecka.
1 miejsce zdobyła Sabinaw96

2 miejsce zdobyła Natasza90

3 miejsce zdobyła moondreamteam
Wycieczka w góry
Tematem konkursu było przebranie lali na pieszą wycieczkę po górach (wygodne buty oraz plecak).
Na podium znalazły się:
Przyjęcia zaręczynowe członkiń klubu :-)
Pierwsze przyjęcie zaręczynowe jakie miało miejsce w naszym klubie było pomiędzy WHITE_ANGEL, a Łukaszem Słowackim. Są zgranym duetem ona kreatywna, pełna energii z poczuciem humoru, a on charyzmatyczny, uczciwy pełen elokwencji mężczyzna. Raz pamiętam jak mówił, że jest od niej uzależniony jak narkoman od heroiny. Wspaniała para.
Kilka zdjęć z przyjęcia, o którym nie da się zapomnieć.
Drugie przyjęcie zaręczynowe było u Mirakles i Roberta Łaszczykowskiego. Para dawno miała się ku sobie i od początku było widać, że będzie coś więcej z tego związku.Mam nadzieję, że ta gorąca miłość między nimi będzie trwała wiecznie

Przyjęcie było cudowne. Nie zabrakło muzyki, wspaniałych posiłków, dobrych napojów. Bawiliśmy się do białego rana.
A to kilka zdjęć:
Trzecie przyjęcie zaręczynowe przypadło mi i Wilchelmowi. Co mogę powiedzieć o sobie i Willu? Jestem osobą troszkę zakręconą, pełną poczucia humoru oraz posiadam wielkie pokłady energii. Uwielbiam ruch, sport to moja pasja. Natomiast Will jest raczej spokojny, ułożony, poważny. Opisać nas? On jest zegarem, a ja bateriami, które go napędzają. :-) Mimo różnic kochamy się nad życie. Przyjęcie odbyło się na bezludnej wyspie.
Czwarte przyjęcie zaręczynowe odbyło się natomiast u MAŁA CZARNA i Michała Guccio. Jak najlepiej opisać tą Parę? W dwóch słowach: Ogień i woda. Ona pełna temperamentu, gorąca kobieta, a on cichy, nieśmiały, czarujący mężczyzna. Chociaż mówią cicha woda brzegi rwie, kto wie może i Michał pokaże swój temperament za jakiś czas. ;-) Impreza odbyła się 05.12.2017 w dworku. Zabawom nie było końca. Posyłam kilka zdjęć:
Piąte przyjęcie zaręczynowe odbyło się u Megan Fox i Brian Green. Wszyscy goście zostali zaproszeni do pięknie ozdobionej sali. Megan to spokojna ułożona dziewczyna, pełna wdzięku. Posiada wiele talentów, niektóre z nich pokazała na przyjęciu, o tak cudownie śpiewa. Brian jest bardzo uczuciowym mężczyzną. Jest to typowy gentleman. Och nie jedna dziewczyna oddałaby wiele by mieć przy swoim boku takiego faceta. Na przyjęciu było wielu wspaniałych gości. Wszyscy świetnie się bawiliśmy cały dzień i noc. Miłe wspomnienia zostaną z nami na całe życie.