Wydarzenie "Modowe Nagrody" - do 7 marca.
Re: Wydarzenie "Modowe Nagrody" - do 7 marca.
Hej, co jest...
Widzę, ze nie tylko tu. Na zagranicznej wersji również. Czyżby zbyt łatwe przechodzenie przez plansze nie spodobał się twórcom?

zabrali event bardzo ciekawe dlaczego ?
-
- Miss Kołyski
Pierwszy dobry ewent odkąd pamiętam i już go nie ma.... Co jest? Dajcie choć raz zebrać całość bez di.... 

Świat jest pełen niespodzianek, po każdej nocy piękniejszy jest ranek.
Świetna forma wydarzenia! 

Cudowne wydarzenie
Ubrania w moim stylu

My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Bardzo fajny event
Doszłam do 6 pola i teraz czekam na kolejne szanse.

Uwielbiam to <3
W końcu realne szanse by coś wygrać. Mam 2 plansze ukończone, jestem na 3 gdzie na razie mam 1 rzecz
Jak dla mnie spoko tylko czerwony kolor paznokci niekoniecznie mi pasuje, ale kto wie
W końcu realne szanse by coś wygrać. Mam 2 plansze ukończone, jestem na 3 gdzie na razie mam 1 rzecz

Jak dla mnie spoko tylko czerwony kolor paznokci niekoniecznie mi pasuje, ale kto wie

Ta pustka we mnie
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
jestem na tak jeśli chodzi o ulepszenie eventu
ale kiedyś nie było przypadkiem tak że jak trzeba było zebrać klocki w 2 kolorach i zebrało się jeden to później trzeba było dozbierać tylko ten drugi? bo coś mi świta że tak kiedyś było a teraz miałam pecha do klocków i 2 planszę robiłam 3 razy, najpierw mi do paska zabrakło niebieskich a później 1 (!) żółtego i tak się zaczełam zastanawiać czy w poprzednich klockach nie miałabym przy drugiej próbie tych żółtych zaliczonych
ciekawi mnie przede wszystkim jedno, szansa odnawia się po 8 godz i mamy tam powiedzmy 0/3, to jak wejdę dopiero po 16 godz to będę miała 2 szanse czy tylko jedną? bo tak nie bardzo pasuje mi codzienne pilnowanie i wchodzenie wpół do 1 w nocy na grę
póki co doszłam do 3 planszy i zabrakło mi 2 ruchów do górnej torebki

ale kiedyś nie było przypadkiem tak że jak trzeba było zebrać klocki w 2 kolorach i zebrało się jeden to później trzeba było dozbierać tylko ten drugi? bo coś mi świta że tak kiedyś było a teraz miałam pecha do klocków i 2 planszę robiłam 3 razy, najpierw mi do paska zabrakło niebieskich a później 1 (!) żółtego i tak się zaczełam zastanawiać czy w poprzednich klockach nie miałabym przy drugiej próbie tych żółtych zaliczonych

ciekawi mnie przede wszystkim jedno, szansa odnawia się po 8 godz i mamy tam powiedzmy 0/3, to jak wejdę dopiero po 16 godz to będę miała 2 szanse czy tylko jedną? bo tak nie bardzo pasuje mi codzienne pilnowanie i wchodzenie wpół do 1 w nocy na grę

póki co doszłam do 3 planszy i zabrakło mi 2 ruchów do górnej torebki
Ulepszenie jak najbardziej na plus
Jestem na 3 planszy i brakuje mi 1 torebki. Teraz czekam do 23 na "nowe życie"

Świetne ulepszenie eventu Dziękuję
Aby wszystkie zmiany szył ku lepszemu

Aby wszystkie zmiany szył ku lepszemu

a orientuje się ktoś może ile jest plansz?
koleżanka pisała że tak jej dobrze szło że zatrzymała się dopiero na 8 i to podobno nawet plansza do przejścia tylko nie miała szczęścia do klocków...
koleżanka pisała że tak jej dobrze szło że zatrzymała się dopiero na 8 i to podobno nawet plansza do przejścia tylko nie miała szczęścia do klocków...
Jest 10 plansz, gdzie można zdobyć trzy pełne stroje.

ja jak na teraz zakończyłam na 3 planszy bez di 

Brawa dla twórców gry! Nie dość, że forma "klocków", którą lubię, fajne stroje, to jeszcze 3 życia na początek. Zmiana formy eventu jak najbardziej na plus.
- fiora_fiora
- Miss Żłobka