Kolekcja „Zimowe cuda” - do 9 lutego.

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Re: Kolekcja „Zimowe cuda” - do 9 lutego.

Post autor: Casandra » 31 sty 2017, o 17:03

Bella, nie, to nie jest błąd... Kubeczki, parasolki, ogólnie dodatki są tak skonstruowane, by pasowały do danej pozy... Poza tym mały jest sens nietrzymanego w dłoni kubeczka - chyba, że robimy lewitujące przedmioty lub przeźroczystych towarzyszy :P

Daisy niestety nie wiadomo... Nawet przy pierwszym pojawieniu się kolekcji w grze nie było wiadomo, czy pojawi się ona ponownie...
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 31 sty 2017, o 17:15

Casandro, doskonale wiem że to nie ma sensu i wygląda wręcz idiotycznie dlatego zapytałam co tu jest nie tak ze tak to wygląda. Bo skoro ma być trzymane w ręce to dlaczego wisi w powietrzu lub tylko w zębach :D
Bo jak widać na załączonym obrazku nie pasuje to do postaci, stąd pojawiło się mi pytanie po prostu :D
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 31 sty 2017, o 17:23

Jasne, rozumiem ^^
Sama za pierwszym razem też się zastanawiałam, ale tak to po prostu jest, że pasuje do pozy, albo wygląda groteskowo - innej opcji nie ma :P
Obrazek

Niyarey
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Niyarey » 31 sty 2017, o 18:16

Casandro, nie wiem czy przeczytałaś mój post, bo nie widze odpowiedzi.

Ale czy jest szansa chociaż na wydłużenie czasu tej kolekcji?

A no i miałabym pytanie, dlaczego ceny w kolekcji nie zostaną zmienione? Rozumiem powtórka, ale AM idzie do przodu np. nowe opcje w wydarzeniach, czemu stara kolekcja, która ma ceny jak z horroru (w porównaniu do pozostałych) nie może być choć trochę przystosowana? Ani żadnego "bonusu" do niej np. obniżki na jedna dowolna rzecz?

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 31 sty 2017, o 18:20

A czy w jakiejkolwiek powtarzanej kolekcji były zmieniane ceny?

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 31 sty 2017, o 19:29

Niyarey niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie... Zarówno o tym, czy kolekcje są przedłużane, czy też o cenach rzeczy decydują producenci gry :D
Znając życie jeżeli coś będzie szwankować w grze to można się spodziewać dłuższej kolekcji, ale jak problemów nie będzie to wątpię by przedłużenie się pojawiło - chociaż podobno w życiu wszystko jest możliwe ;)

Jeżeli chodzi o ceny to moim zdaniem (pomimo, że ceny mi się nie podobają) fakt, że nie zostały one zmienione jest dobry... Dlaczego? Osobiście źle bym się czuła gdybym zobaczyła, że płaszczyk, za który musiałam dużo zapłacić jest dostępny teraz za np. 10 di...

Tak więc no... Ceny raczej nie ulegną zmianie, tak jak zawsze wydarzenia są powtarzane na takich zasadach na jakich były za pierwszym razem :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 31 sty 2017, o 20:04

Poza tym ubrania może drogie, ale dają też naprawdę dużo punktów.

Niya, z tego co kojarzę, to była też chyba pierwsza kolekcja z pozami. Teraz jesteśmy już do tego przyzwyczajeni, ale wówczas to była raczej nowość, Stąd te ubrania były droższe.

Niyarey
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Niyarey » 31 sty 2017, o 20:41

Wiem wiem, zdążyłam się dowiedzieć xD.

Dlatego też pytałam o przedłużenie, tudzież jeden ciuszek z obniżką. Bo cóż... Ci co wtedy grali teraz na pewno są bogatsi, a Ci co nie kupili nie grali wtedy, więc i tak nie mają tyle co Ci co wtedy grali xD.

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 31 sty 2017, o 20:51

Niya, nie jesteśmy bogatki, chyba że o doświadczenie w grze.

Niyarey
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Niyarey » 31 sty 2017, o 21:05

;d to co ja slysze nie pierwszy raz (chodzi o te co zrobily przyjecie) ze nie ma az tak na co wydawac szm i im sie odkładają i znam jedna co ma 6k+? xd

A z bogactwem to nie tylko szm, ale i pkt ;p Ja tam nie mialabym nic przeciwko gdyby chociaz ta poza za 216 byla za polowe i dawala polowe pkt.

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 31 sty 2017, o 21:07

Niya, nie nasza wina, ze nie masz szmaragdów czy diamentów. Mam zaoszczędzone i teraz mogę wydać na co chcę.

Niyarey
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Niyarey » 31 sty 2017, o 21:23

Nie jest łatwo zebrać TAKĄ sumę szm w krótkim czasie (bez przyjęć). A diamenty jeszcze trudnej, bo ankiety są naprawdę ciężkie do załapania się.

Daisy13
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Daisy13 » 31 sty 2017, o 21:26

Z tego co wiem to poprzednio kolekcja była dostępna dwa tygodnie i została przedłużona o jeden dodatkowy a teraz trwa tylko 9 dni. Jeśli ceny mają być takie jak poprzednio to czemu czas się nie zgadza?

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 31 sty 2017, o 21:35

Niyarey pisze:Nie jest łatwo zebrać TAKĄ sumę szm w krótkim czasie (bez przyjęć).
Niya, przyjęcia są. A co z nich zbierzesz, to tylko i wyłącznie Twój wybór. Więc proszę Cię, nie jęcz, że nie masz szmaragdów, skoro zbierasz nagrody tylko z 3 konkretnych misji. Coś trzeba wybrać: czy chce się mieć szmaragdy, czy nie mieć punktów doświadczenia. Nie zbierasz szmaragdów z przyjęć, a potem płaczesz, że ich nie masz.

Daisy13, powtórkowe kolekcje zwykle trwają krócej. Ta pierwszy raz pojawiła się w 2014 r.

Niyarey
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Niyarey » 31 sty 2017, o 21:41

Pokaż mi gdzie napisałam, że nie mam szmaragdów i płacze, że mnie nie stać na całą kolekcję i "macie coś z tym zrobić". Nie rób burzy, bo ty masz za co kupić diaxy i długo grasz więc zwisa Ci los tych co nie mają za co.

Zablokowany