Witam noworocznie
W koncu zostalysmy zauwazone i docenione w swietnym wątku na forum odnosnie klubow

Nasz skonczyl roczek 27.12,wiec jak na roczniaka mamy naprawde niezle wyniki,prawie full staty,kompletujemy dobre puchary,wiec juz mozemy sie czyms pochwalic

To oczywiste,ze mamy sporo silnych i aktywnych kochanych dziewczyn,a bedzie ich jeszcze więcej,gdyz wymieniamy dol slaby i nieaktywny klubu,wiec poki co nadal miejsca beda na biezaco,wiec prosze sie nie sugerowac goscinka i nadal rekrutujemy i goraco zapraszamy
Znajdziecie u nas mila,rodzinna atmosfere,pomoc kolezanek i wice,zywy i goracy czat,konkursy klubowe,brak nudy ,zgranie i zaangazowanie

Musze powiedziec,ze serce mi rosnie,gdyz konkurencja klubow jest bardzo duza i silna,myslalam,ze porwalam sie rok temu z motyka na słonce,a jednak nie! Mam wielkie wsparcie nie tylko u wspanialych i niezastapionych wice,ktore graja od poczatku istnienia AM >> Bones oraz Dissia,ale przede wszystkim u swietnych dziewczyn,ktore tworza ta rodzinna i ciepla atmosfere w Lancome

Jestem dumna,ze tamten rok pieknie zaowocowal na koniec i mam nadzieje,ze nowy bedzie jeszcze lepszy
" W pierwszej dziesiątce po raz pierwszy pojawił się długo już budowany klub LANCÔME. Wysiłki w końcu zaowocowały bardzo dobrym wynikiem i dołączeniem do grona najlepszych klubów Areny Mody."
"Największymi awansami w zestawieniu mogą pochwalić się kluby:
1. Seksowne (26 pozycji, przybyło 6 aktywnych osób)
2. Amazing Girls (24 pozycje, przybyło 5 aktywnych osób)
3. Royal Girls (15 pozycji, przybyły 3 aktywne osoby)
4. Moda i Styl (15 pozycji, przybyła 1 aktywna osoba)
5. clair de lune (13 pozycji, przybyły 2 aktywne osoba)
6. LANCÔME (12 pozycji, przybyło 10 aktywnych osób) "
"Ranking aktywności klubów stan na 31 grudnia 2016:
1. UNDERGROUND 35
2. Wariatki 35
3. Ślicznotki 32
4. Imagine 27
5. Rising Suns 26
6. Super ZgAgi 24
7. Bellissima 24
8. ♛ REVOLUTION ♛ 23
9. LANCÔME 23
10. LOVELINESS 22