Tygodnie Mody - Londyn - do 21 września!

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Re: Tygodnie Mody - Londyn - do 21 września!

Post autor: Execute » 14 wrz 2016, o 19:03

Limitowane kolekcje, eventy za diamenty: jak sama nazwa mówi LIMITOWANE. Rzeczy z wydarzeń sa UNIKATOWE, jeśli chce się je mieć trzeba niestety zapłacić, ale nie każdy event wymaga diamentów, są takie, które można przeejść BEZ wydawania realnej kasy. A gra musi się jakoś utrzymywać. Jakby dawali same wydarzenia za szmaragdy i dolary, to nie dodawaliby ich w ogóle, bo gra by się nie rozwijała, bo nie miałaby po co. Kto chce - płaci , kto nie - to nie. Ja kupuję di rzadko, ale tylko podczas HH i staram się je oszczędzać, nie muszę mieć wszystkiego, wydaję je wtedy, gdy naprawdę coś mi się podoba. Przez pół roku ani jednego eventu nie miałam w całości mimo tego, że mogłam kupić di i nie płaczę z tego powodu :) Ostatnio i tak idą nam na rękę, popatrzmy chociazby na "labirynt" pt. Królowe Szkoły.
Gra jakoś musi zarabiać, ale prawdą jest to, że w niektórych eventach po prostu przesadzają .
Ale to nie jest odpowiednie miejsce na takie tematy :)

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 14 wrz 2016, o 19:08

Spoko, Kate cieszę się że mogłam Ci pomóc w ten sposób. Gdyby to ode mnie zależało od razu bym poczyniła postępy aby w tej grze każdy był zadowolony z tego co może w niej osiągnąć na miarę swojego poziomu - levela gry który posiada. W tego typu wydarzeniach jak ten nigdy ale to przenigdy odkąd tu jestem nie ugrałam więcej niż pierwsze dwa elementy, bo tak jest skonstruowany ten event, że na więcej nie ma szans. A i aparat wypada tak rzadko że o nagrodzie głównej można zapomnieć. Ale jeśli mam być szczera to wcale mi się nie podobają te ciuchy, tylko pojedyncze elementy z nich raczej dodatki itp. Także nawet nie chcę ich zdobyć bo bym nie włożyła wszystkiego na pewno.
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 14 wrz 2016, o 19:09

spódnica jest okropna, ale reszta spoko
edit. buty też slabe

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 14 wrz 2016, o 19:18

BELLA ISAURA, ciekawe, co TY być powiedziała, gdybyś była właścicielką praw do gry i chciała na niej zarobić. Jak to mówią - punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Czytając TWOJE wypowiedzi, ciągle widzę tylko wylewający się jad i zazdrość, że czegoś nie możesz mieć, bo nie masz diamentów. A gdybyś mogła je mieć, gdybyś miała ich tyle ile byś zapragnęła, co byś wtedy pisała?

Mi akurat spódnica się podoba :)

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 14 wrz 2016, o 19:22

heh to samo pomyślałam, ale wolałam nie pisać tego :thumbsup: To tak samo, kiedy dziś ubrałam lalkę w dzisiejsze ciuchy z eventu i w ciągu godziny ocena mi spadła o 30 pkt :D

swoją drogą, wydałam ponad 150 diamentów, żeby zdobyć oczy ...to się nazywa dopiero pech ;/

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 14 wrz 2016, o 19:27

BELLA ISAURA, specjalnie dla CIEBIE, moja lala:
Obrazek
i mieszkanie* (możesz policzyć, jest dokładnie 35 rzeczy)

Obrazek

*przepraszam za bałagan, ale dopiero rozpakowałam meble :D

Awatar użytkownika
AgathaL
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: AgathaL » 14 wrz 2016, o 19:32

Faktycznie, można się skichać z zazdrości 8|

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 14 wrz 2016, o 19:39

Glorianno ile Ci płacą w tym teatrze? :thumbsup:
Bardzo ładnie wyglądają nowe ciuszki na Twojej lali, a mieszkanie ekstra :P

edit. Nie masz wszystkiego, zapomniałaś dodać kolczyk w pępku :thumbup:
Aveline ja wydałem już około 30 i mam cały wór aparatów, wiesz ile..? :P Całe 3 :whistling: I do tego same $ i szmaragdy... X(
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2016, o 19:49 przez Bezgraniczny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 14 wrz 2016, o 19:46

torebka, pasek i buty jako tako mi się podobają reszty bym nie ubrała.

Aveline, ale w tym właśnie sęk że na tym forum nie ma zadnego innego miejsca na tego typu rozmowy, a przeszukałam na poczatku całe forum i nigdzie nie znalazłam takiego tematu, dlatego są osoby które piszą w tym temacie, bo poniekąd tego też dotyczy. A jeśli jest taki temat na forum to dobrze będzie go pokazać w widocznym miejscu aby można było do niego trafić

P.S. jak dotąd widzę tylko wylewający się jad i ataki na osoby które mają swoje zdanie.
Nie będę dyskutować z nikim kto zachowuje się jak [CIACH] i przyjmujewyłącznie swoje racje.Doprawdy żałosne.
Na [CIACH]nie ma lekarstwa. Ja odpowiedziałam KAJI na jej temat i widać że wcale nie przeczytałaś bo piszesz nie na temat, więc jesli nie widzisz tego to nie zabieraj głosu bo nie do Ciebie było pisanei grzecznie proszę" zejść ze mnie", bo to nie miejsce na rozwijanie tego typu tematów jak często jest to powtarzane. :D I TYLE W TEMACIE. :thumbsup: ha, ha, ha :D

Usunięto obrazę. :thumbdown: Proszę nie obrażać innych użytkowników forum. /monix23
PS: Jeśli nie wiesz gdzie podjąć temat inny niż w danym wątku, najlepiej napisz do moderatora.
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 14 wrz 2016, o 19:51

Też mówiłam, że nie ubiorę na lalkę tej spódnicy, do czasu, aż przez przypadek i zamulający internet tego nei zrobiłam, aż zmieniłam zdanie na jej temat :!: 8o
No ja tak samo, pierwsze 70 diamentów, które wydałam, to głównie dostawałam szmaragdy, bonusy, kasę i mebelki, gdzie aparatów miałam aż 6 czy 7.

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 14 wrz 2016, o 19:57

Bezgraniczny, wiesz, ja tak charytatywnie :D

A mi za to aparaty jak z rękawa się sypały

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 14 wrz 2016, o 20:01

Dziewczyny bardzo proszę o to, byście zważały na słowa, których używacie, kiedy wyrażacie swoje zdanie na temat innych osób. Pamiętajcie o tym, że forum nie jest miejscem skakania sobie do gardeł. Jesteśmy w większości dorośli i raczej potrafimy ze sobą rozmawiać w sposób kulturalny i cywilizowany - przynajmniej taką mam nadzieję.

Każdy z nas jest inny, każdy ma inne poglądy i inne spojrzenie na świat. Za takie coś nie należy nikogo obrażać, czy też mówić mu, że jest głupi, naiwny, albo że jest idiotą czy nasiąkniętą jadem osobą. Tak samo każdy ma inny gust, co bardzo dobrze widać na AM - w końcu jest to gra o modzie. Miejcie to na uwadze.

Rozmawiać oczywiście można i bardzo zachęcam do rozmów, ale również do konstruktywnej krytyki, a nie do wytykania błędów wszystkiemu i wszystkim.

Jeżeli chodzi o wątek do "marudzenia" był kiedyś taki na temat IS w dziale "O grze", wątku na temat AM nigdy nie było, bo nikt go nie założył. Tak więc jeżeli ktoś chciałby sobie ponarzekać na Arenę to zapraszam do działu "O grze". Każdy może założyć taki wątek - nikt tego nie zabrania i nie trzeba czekać na to, że np. jakaś Modka taki temat do rozmów założy.
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 14 wrz 2016, o 20:07

Wstydźcie się dziewczęta, bierzcie przykład ze mnie, spokojny i opanowany :P
Świetny do zdobycia kolczyk :love:

Awatar użytkownika
AgathaL
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: AgathaL » 14 wrz 2016, o 20:35

Pięknie to Cas napisałaś. Ja pozwolę sobie dodać do tych słów piosenkę :P ;)

https://www.youtube.com/watch?v=gtZdW43 ... iD&index=7

A co do mebelków już nie są takie fajne jak tamte... I chcę tamten płaszcz ;( ;( ;( Nie da się jakoś cofnąć czasu?
W sumie to jestem ciekawa kolejnych tygodni, mam nadzieję, że dalej będą do zgarnięcia mebelki.

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 14 wrz 2016, o 20:43

Piękna piosenka Agatha :love: Nawet zapomniałam o jej istnieniu :D

Niestety czasu cofnąć nie mogę, chociaż bardzo bym chciała... Przykro mi, że nie zdobyłaś płaszczyka...

No i zgadzam się, mebelki są genialne, zarówno w tym tygodniu jak i w poprzednim meble stanowiły i stanowią fajny akcent tych tygodnii mody :D
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Zablokowany