Wydarzenie "Królowe szkoły" - do 15 września

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Re: Wydarzenie "Królowe szkoły" - do 15 września

Post autor: Execute » 14 wrz 2016, o 15:28

noooo , nie zajarzyłam o co belli (jak zawsze) chodzi :P

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 14 wrz 2016, o 18:25

Jestem zadowolony z eventu ;) Za +/- 6 di dałem rade dotrzeć do 3 planszy i zdobyć wszystkie ciuszki, a za małą dopłatą udało mi się zdobyć fryzurkę ^^ Świetnie ciuszki :love:

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 14 wrz 2016, o 20:09

Pisząc "Event Zakończony" nie dałaś do zrozumienia że Ty go zakończyłaś :D więc można to tak odczytać jak go odczytałam. Ale po co te złości, można z uśmiechem wyjaśnić o co chodzi. Złość piękności szkodzi a buzia z fasonu wychodzi i potem już tak zostaje w krzywym grymasie ;)
Teraz już wiem że chodziło Ci ze Ty go zakończyłaś, OK, spoko :thumbup:
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 15 wrz 2016, o 10:22

Event zrobiłam w zasadzie dla fryzurki, bo akurat mnie się podoba, a do tego moja pociecha się zakochała w niej, to już nie było wyjścia... Z niecierpliwością czekam na następny event.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 15 wrz 2016, o 10:47

Wydarzenie zakończyłam już nawet wczoraj, dzisiaj tylko liczyłam, że jakieś szmaragdy się trafią. Moje szczęście jednak sprawiło, że zawsze stawałam przed lub za szmaragdami więc w sumie dzisiaj tylko raz udało mi się coś upolować :p

Jestem zachwycona tym, że codziennie otrzymywałyśmy aż 5 książek :love: No i tym, że na polach bez skrzynek były szmaragdy i dolary :D Bardzo mi się podobają te dwie zmiany w porównaniu z pierwszymi edycjami wydarzenia o typie kostki...

Fryzurkę mam i jestem z niej zadowolona - gdyby nie warkoczyki po bokach to pewnie bym się tak o nią nie starała, bo byłby to kolejny kucyk w salonie, ale dzięki tym warkoczykom fryz ma w sobie "to coś" ^^

Ogólnie event uważam za udany, a moja skarbonka szmaragdów dawno ich tylu nie mieściła :rolleyes:
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Awatar użytkownika
Chintanika
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Chintanika » 15 wrz 2016, o 12:14

Bez użycia di zdobyłam całą pierwszą plansze i 106 szmaragdów :) Tak że ten jestem zadowolona bo akurat ciuszki z pierwszej planszy mnie szczególnie urzekły i jeszcze te z ostatniej ale tam nie miałam szansy dojść :).Dzięki wam mam komplet bo całkowicie zapomniałam o szczęśliwej kostce , czytając wątek sobie przypomniałam że jeszcze jej nie użyłam.Więc pędem poleciałam do wydarzenia i ją z użyłam :).Dzięki dziewczyny wam mam cały komplet :).
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Awatar użytkownika
TheVirus
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: TheVirus » 15 wrz 2016, o 20:00

Jestem zadowolona, bez diamentów udało mi się zdobyć całą pierwszą planszę + jakieś 200 szmaragdów i ileś dolarów :thumbsup:

Awatar użytkownika
AgathaL
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: AgathaL » 15 wrz 2016, o 20:20

Ja w sumie tez jestem zadowolona, podreperowałam budżet szmaragdowy i bez użycia di zdobyłam 1 planszę (prócz butów),
z drugiej spodnie i kaszkiet. Rzeczy nie były rewelacyjne, ale te co udało mi się wyciągnąć całkiem spoko.

charmed
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: charmed » 16 wrz 2016, o 21:53

Jestem zadowolona. Bez diamentów udało mi się zdobyć dwie całe plansze oraz kilka rzeczy z trzeciej + sporo szmaragdów. Świetna sprawa, ze było codziennie pięć szans, a nie jedna. :)

Zablokowany