Choc nie lubie tego typu eventu(brak wplywu na to co sie zdobywa oraz brak szczescia ktory zawsze towarzyszy mi w tym evencie)to tematyka muzyczna jest bliska memu sercu ;-)
Bardzo bym chciala wygrac poze z gitara ,cala stylke oraz fryz ze srodkowej lady z reklamy oraz te blyszczace wlosy czy tez dodatek na wlosy u pani po lewo w reklamie :-) Te rzeczy podobaja mi sie najbardziej choc nie pogardzila bym tez cala reszta
Ubrania bardzo mi się podobają, zwłaszcza instrumenty. Mimo, że niewiele wspólnego mam z muzyką postaram się zdobyć większą część rzeczy. Szkoda tylko, że tak dużo jest elementów do wygrania (z tego co policzyłam, ok. 90).W kuferku mam zgromadzone ok. 2 tys. energii, więc mam nadzieję, że się uda wylosować to, co chcę najbardziej.
Nie , nie ma PECHA.
Bo ja tak samo, 20 razy szukałam i AŻ jedna.
A dziś na 40 pojedynków AŻ 6 nutek...żarty i śmiech na sali z tym eventem, porażka, dlatego go nie nawidze. Zresztą, i tak nie będę płakać, bo ciuchy są przebrzydkie. Jedynie krótka fryzura mi się podoba
Muszę tym razem przyznać rację. Normalnie o wiele łatwiej znaleźć modelkę. Teraz po prostu odechciewa się ich szukać. Przy Maturalnych prezentach mogłam dziennie dojść do poziomu modelki pow. 30. Teraz po 10 po kolei nie znalezionych odechciewa się po prostu szukać bo tylko ekwipunek się marnuje. Nawet z tym ekstra ekwipunku nie idzie znaleźć. Mam tylko nadzieję, że skoro tak ciężko zebrać nutki to chociaż prezenty będą bogatsze.
Ukrócę dyskusję - na czas wydarzenia zmieniono tylko dwie rzeczy:
- z wygranych z supermodelką wypadają nutki
- zakres szukania przeciwniczek zwiększono do +/- 10.
Tyle i aż tyle. Wątpię, aby te dwie zmiany (albo jednak z nich) miała wpływ na supermodelki.