Stylistka Tygodnia #94

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #94

Post autor: monix23 » 21 lip 2016, o 17:58

Stylistka Tygodnia #94

Motyw: Wiedźma
Inne informacje: Przebierz swoją panią za wiedźmę. Obowiązkowymi elementami stroju są kapelusz i długa suknia/spódnica. Wszelkie dodatki kojarzące się z czarami są bardzo mile widziane.
Głosowanie trwa do 04.08.2016r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

Pani nr 1.
Obrazek

Pani nr 2.
Obrazek

Pani nr 3.
Obrazek

Pani nr 4.
Obrazek

Pani nr 5.
Obrazek

Pani nr 6.
Obrazek

Pani nr 7.
Obrazek

Pani nr 8.
Obrazek

Pani nr 9.
Obrazek

Pani nr 10.
Obrazek

Pani nr 11.
Obrazek

Pani nr 12.
Obrazek

Pani nr 13.
Obrazek

Pani nr 14.
Obrazek

Pani nr 15.
Obrazek

Pani nr 16.
Obrazek

Pani nr 17.
Obrazek

Pani nr 18.
Obrazek

Pani nr 19.
Obrazek

Pani nr 20.
Obrazek

Pani nr 21.
Obrazek

Pani nr 22.
Obrazek

Pani nr 23.
Obrazek

Pani nr 24.
Obrazek

Zapraszam do głosowania!

A jednocześnie przypominam, że każda forma spamu, proszenie lub nakłanianie do głosowania jest zabronione! Chodzi zarówno o wiadomości prywatne w grze i na forum, komentarze w profilach, jak również wiadomości na innych stronach www (np. facebook).
Każda Pani rozsyłająca tego typu wiadomości zostanie zdyskwalifikowana.
Proszę zgłaszać takie przypadki do moderatora prowadzącego konkurs zawsze dołączając screen PW/komentarza. Wyłącznie uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Tylko moderator wie, kto zgłasza takie sytuacje. Uczestniczki konkursu nie otrzymują informacji na temat osoby zgłaszającej.

Marczelli
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: Stylistka tygodnia #94

Post autor: Marczelli » 28 lip 2016, o 08:30

najbardziej podobaja mi sie prace 16 i 20 ale Oddaje glos na 16. Typowy dla czarownic kapelusz i oczywiscie kot - przeciez kazda czarownica musi miec kota! Oprocz tego mikstura i te oczy - jak w transie. ekstra!

Gwiazdeczka31
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Gwiazdeczka31 » 28 lip 2016, o 11:10

Podoba mi się 3,16,20 w każdej z tych prac urzekło mnie coś innego i każda w sobie ma coś oryginalnego.
3 - delikatność i subtelność
16 - wygląda jak wiedźma w transie do tego ten biały kot i ta pulsująca mikstura
20 - ma w sobie pewien mroczny magnetyzm

Jednak głosuję na panią nr.3

Ten głos nie będzie liczony, ponieważ jest niezgodny z Regulaminem Stylistki Tygodnia. /monix23

Anasjenaa
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Anasjenaa » 28 lip 2016, o 12:01

Głosuję na pracę nr 13 - wiedźma jak się patrzy, porwane szaty i miotła do latania. Kapelusz z czarnym welonem idealny dla wiedźmy. Podejrzewam, że w koszyku pewnie ma jakieś szkodliwe ziółka :D
Dlatego oddaję mój głos na tę stylizację :thumbup:
Ostatnio zmieniony 28 lip 2016, o 16:41 przez Anasjenaa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Elsewhere
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Elsewhere » 28 lip 2016, o 12:43

Głosuję na Panią nr 20. Całość stroju skomponowana świetnie - długa suknia, kapelusz, płaszcz i miotła to typowe atrybuty wiedźmy. Wszystko oczywiście w czerni, co też wkomponowuje się w motyw przewodni. Poza tym, twarz, która fantastycznie oddaje emocje - ta pogarda dla zwykłych śmiertelników i zło czające się w kącikach oczu :D .
Give me coffee to change the things that I can change,
and wine to accept the things that I can't...

Awatar użytkownika
YF98
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: YF98 » 28 lip 2016, o 13:23

Głosuję na Panią nr.24
Gdy na nią patrzę od razu czuję moc. Wydaje się najpotężniejsza ze wszystkich wiedźm.
Mocy dodają jej ciemne skrzydła, które są w przepięknym kolorze <3
Ewidentnie nie jest to typowa wiedźma. Najprawdopodobniej ma jakąś władzę nad innymi czarownicami.
Bardzo mi się podoba ta stylizacja :)
Ta pustka we mnie
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami

Awatar użytkownika
Akuma Taeś
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Akuma Taeś » 28 lip 2016, o 19:54

Głosuję na panią nr. 20. Świetny, klasyczny kapelusz wiedźmy i mina jakby szykowała coś niegodziwego. Do tego w dłoni eliksir, mam wrażenie że zaraz wsiądzie na miotłę i ktoś kto z nią zadarł będzie miał przechlapane ;)
- Żaden sąd by nas za to nie skazał – argumentował. – Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek.

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 28 lip 2016, o 20:35

Hmmm... Ciężki wybór, i jakby nie było rzadko kiedy głosuje w ST, ale teraz warto.
Na początek chciałam powiedzieć, że autorka pracy nr 4 zachwyciła mnie twarzą Pani - jest boska i rewelacyjnie pasuje do wiedźmy/czarownicy, ale niestety sama twarzyczka nie załatwi wszystkiego. Dlatego też mój głosik wędruje do pracy nr 21. Niby taka zwyczajna, a ma w sobie TO COŚ. Nie wygląda jak upiór czy też duch (a takie odchylenia od tematyki wiedźmy tutaj widzę w kilku pracach), może trochę jak szamanka z jakiegoś lasu, ale czy wiedźmy nie mają wielkiego kontaktu z przyrodą? Strój więc jest jak najbardziej na plus. Bardzo podoba mi się w niej również połączenie tej dziwnej (wg. mnie) czapki z trzecim okiem i piórkami - efekt jest genialny! Mam tylko nadzieję, ze kruk i wąż przetrwają cali i zdrowi w towarzystwie tej wiedźmy i nie staną się składnikami jakiegoś jej eliksiru :whistling:
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Awatar użytkownika
PrInCeSkA
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: PrInCeSkA » 29 lip 2016, o 16:36

Wybieram 16
Stylistyka godna wiedźmy wcielenie zła <oczy>już po nich widać że ma skłonności do czarnej magii <buteleczka> w ręku trucizna :) Nakrycie głowy które pasuje idealnie i oczywiście czarny strój który jest nieodzownym elementem i usta które w przeciwieństwie do niektórych się nie uśmiechają :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bezgraniczny
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Bezgraniczny » 29 lip 2016, o 20:41

Głosuje na Nr.3 :) Stylizacja, która jako pierwsza skojarzyła mi się z wiedźmą :D Świetnie wkomponowana sukienka, miotła z krukiem genialne wyglądają i ten pyłek, które podkreśla całą stylizacje. Rewelacja. :P

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 30 lip 2016, o 12:25

Wybieram pracę nr 11. Ma szalony wzrok, a trzecie oko wzmacnia ten efekt :D Buty idealnie pasują, kojarzą mi się tylko z wiedźmą. Magiczny amulet, pyłek i kruk to świetne atrybuty wiedźmy. Jak na nią patrzę, to wyobrażam sobie, że zaraz wrzuci do kotła jakieś proszki i pajęcze nogi i będzie się przy tym złowrogo śmiała :D
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

Awatar użytkownika
Lady_Blair
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Lady_Blair » 30 lip 2016, o 19:49

Prace 12 i 20 są według mnie najlepsze.

Swój głos oddaję jednak na nr 20. Mroczny strój jest dobrze przemyślany. Dodatki nieprzesadzone i ładnie dobrane. Świetnym wyborem było również dodanie peleryny z futerkiem… doskonale uzupełnia całość!
Ponadto, jest tu wszystko co charakterystyczne dla czarownicy… miotła, jakiś tajemniczy eliksir w dłoni, kapelusz. Całość super :thumbsup:

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: AaNaA » 30 lip 2016, o 22:14

Wiem ,ze moj glos nie bedzie sie liczyl bo biore udzial w konkursie jednak musze pochwalic prace -kazda ma cos fajnego w sobie ,wiele tu swietnych pomyslow ,jest jednak pomysl na twarz godny wyroznienia to praca nr 14 pierwszy raz widze taka twarz w grze ..absolutnie fenomenalna ! Brawo!

Ten głos nie będzie liczony, ponieważ nie ma uzasadnienia w dwóch zdaniach.
Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia możesz głosować, ale nie na swoją pracę. Zachęcam do zapoznania się z tą treścią. ;) Potem możesz oddać głos spełniający wymagania. /monix23

Awatar użytkownika
AgathaL
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: AgathaL » 31 lip 2016, o 09:58

Jest kilka ciekawych prac, ale swój głos oddaje na pracę numer 14.

Ta wiedźma wyróżnia się spośród innych. Użycie tych ust w jasnym kolorze dało efekt bezzębnej babci. To taka stara wiedźma szamanka(strój świetnie to oddaje, są nawet ludowe wstawki), która zbiera po lasach zakazane rośliny na tajemne ziółka. Pewnie doskonali swą sztukę magii by znaleźć eliksir młodości. Wszędzie ma jakieś pióra, to z zemst - przed laty kruki za jej złe uczynki wydrapały jej oczy... Teraz zaczarowany kruk jest jej "oczami" ... (ale to już tylko moja chora wyobraźnia :S )

Aneczek możesz głosować biorąc udział w konkursie, byle nie na swoja pracę.

Awatar użytkownika
karismaK1982
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: karismaK1982 » 31 lip 2016, o 11:19

Głosuję na prace numer 16.
Oczy są niesamowite,hipnotyzujące wręcz i te czarne płomienie.Genialny ten kociak na ramionach i oczywiście zagadkowa mikstura. Strój świetnie skomponowany. Brawo!

Zablokowany