Wydarzenie "Wakacyjna przygoda" - do 12 lipca!
Re: Wydarzenie "Wakacyjna przygoda" - do 12 lipca!
Kagome, F5 jeszcze jest bardzo prawdopodobne
Dziękuje za pomoc
- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
Nie wiem gdzie spytać bo nie znalazłam takiego działu, dlatego pisze tutaj pytając czy są planowane jeszcze takie wydarzenia eventy jak ten z planszami Wakacyjna Przygoda ?
" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
/Stefan Wyszyński/
Bella, oczywiście ok. 3 razy w roku pojawia się tego typu event.
- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
Aha to fajnie tylko dobrze byłoby by czas czekania na ruch był trochę krótszy. I szkoda że tylko 3 razy w roku ;-) tak mi się spodobał że jak dla mnie to mógłby być nawet raz w miesiącu albo co drugi miesiąc ;-)
" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
/Stefan Wyszyński/
Podsumowując:
zaniedbałam trochę event. Nie raz zdarzyło mi się opuścić kilka darmowych ruchów dodatkowo zostawiać planszę z 2-3 rzeczami na następny dzień. Koniec końców zdobyłam cztery pierwsze pełne plansze i jestem zadowolona z rezultatów, chociaż ciuchy same w sobie brzydkie. Zdecydowanie wolę te inspirowane filmami.
zaniedbałam trochę event. Nie raz zdarzyło mi się opuścić kilka darmowych ruchów dodatkowo zostawiać planszę z 2-3 rzeczami na następny dzień. Koniec końców zdobyłam cztery pierwsze pełne plansze i jestem zadowolona z rezultatów, chociaż ciuchy same w sobie brzydkie. Zdecydowanie wolę te inspirowane filmami.