1. - 4 - I od razu na wstępie dylemat, ponieważ praca jest świetna, ale gryzie ten nadmiar zdobień wokół gorsetu
2. - 3 - Makijaż jak dla mnie totalna klapa. Stylizację jedynie ratuje małym plusikiem połączenie spódnicy z sukienką.
3. - 6 - Praca estetyczna, falowane włosy, które przywodzą na myśl morze, skrupulatnie dobierana biżuteria i mimo, że praca skromna to cudowna
4. - 2 - Suknia jak dla mnie w ogóle nie na temat, złote dodatki użyte bez umiaru...
5. - 2 - Znów Pani ma zbyt dużo na sobie, kolczyki okropnie się wybijają, a makijaż pozostawia do życzenia, chociaż wyraz twarzy jest surowy. Z morzem ma wspólna jest jak dla mnie tylko muszelka.
6. - 3 - Mogłoby być troszkę lepiej
7. - 5 - Praca zwiewna, mimika i makijaż jak najbardziej dobre, chociaż brakuje mi tu jakiegoś dodatku jeszcze
8. - 2 - Niestety. Znajduje się różdżka, motyw smoczych łusek, jakiś antyczny korpus... Kompletnie nie może...
9. - 4 - Praca jest OK. Estetyczna, chociaż brakuje mi czegoś.
10. - 4 - Plus za falowane włosy. Włócznia też nadaje nastroju. Jednak można by parę rzeczy usunąć.
11. - 2 - Niby praca dobrze się prezentuje, ale nie przywodzi mi na myśl morza. Już prędzej bym mówiła o Królowej Śniegu.
,,Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?"~ Albert Einstein
Wzdychał ksiądz na parafii:
O, moja wiaro biedna!
Jeśli piorun nie trzaśnie,
Nikt się nie przeżegna
~ks.Jan Twardowski