Kolekcja Letnia - do 11 lipca.
- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
Re: Kolekcja Letnia - do 11 lipca.
super tylko dlaczego tak krótko ??
" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/
/Stefan Wyszyński/
Nawet nie było zapowiedzi 2 dni przed. Wczoraj i przedwczoraj były przyjęcia. Nie spodziewałam się kolekcji, więc kupowałam prezenty dla chłopaka i organizatorek przyjęć i teraz znowu wykupię tylko najładniejsze rzeczy i tylko w niektórych kolorach.
Dzięki, nie wszyscy grali w to rok temu i wiedzieli o tym. Ciuchy takie sobie, ale wypadałoby dać dwa dni wcześniej zapowiedź.
I to jeszcze będzie trwało tydzień tylko! Oprócz dzisiejszego przyjęcia w tym tygodniu będzie jedno nielimitowane i jedno limitowane (czy na pewno na nie nie pójdę).
Oceniam tą wyprzedaż negatywnie.
Dzięki, nie wszyscy grali w to rok temu i wiedzieli o tym. Ciuchy takie sobie, ale wypadałoby dać dwa dni wcześniej zapowiedź.
I to jeszcze będzie trwało tydzień tylko! Oprócz dzisiejszego przyjęcia w tym tygodniu będzie jedno nielimitowane i jedno limitowane (czy na pewno na nie nie pójdę).
Oceniam tą wyprzedaż negatywnie.
Ta pustka we mnie
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Bella całkiem możliwe, że jest to spowodowane tym, że kolekcja była już kilka razy w grze - więc nie dla wszystkich jest nowością 
YF98 nie przesadzasz troszkę? Nie wszystkie kolekcje są przecież zapowiadane... Fakt, że czasami pojawi się jakaś zapowiedź jest tak naprawdę ukłonem w naszą stronę, ponieważ możemy się do nich przygotować, jednak w grze liczy się też forma niespodzianki, która też ma przecież swoje plusy.
Fakt, że kupowałaś prezenty dla organizatorek przyjęcia jest wyłącznie Twoją indywidualną sprawą. Jakby nie było ciuchy zakupione na przyjęciu również otrzymujesz do swojej garderoby więc równie dobrze mogłaś szmaragdy/diamenty wydać w innych miejscach gry. Sama również kupuje prezenty dziewczynom jak już mnie zaproszą na party - przecież o to właśnie tutaj chodzi...
Dodatkowo pamiętaj o tym, że kiedyś przyjęć nie było i też trzeba sobie było radzić ze zbieraniem szmaragdów lub/i kasy na zakupy rzeczy z kolekcji.
Ja osobiście ciesze się, że kolekcja wróciła. Miła niespodzianka, bo jest to jedna z tych kolekcji, w której kolorów było tak dużo, że w szafie są tylko nieliczne kolorki

YF98 nie przesadzasz troszkę? Nie wszystkie kolekcje są przecież zapowiadane... Fakt, że czasami pojawi się jakaś zapowiedź jest tak naprawdę ukłonem w naszą stronę, ponieważ możemy się do nich przygotować, jednak w grze liczy się też forma niespodzianki, która też ma przecież swoje plusy.
Fakt, że kupowałaś prezenty dla organizatorek przyjęcia jest wyłącznie Twoją indywidualną sprawą. Jakby nie było ciuchy zakupione na przyjęciu również otrzymujesz do swojej garderoby więc równie dobrze mogłaś szmaragdy/diamenty wydać w innych miejscach gry. Sama również kupuje prezenty dziewczynom jak już mnie zaproszą na party - przecież o to właśnie tutaj chodzi...
Dodatkowo pamiętaj o tym, że kiedyś przyjęć nie było i też trzeba sobie było radzić ze zbieraniem szmaragdów lub/i kasy na zakupy rzeczy z kolekcji.
Ja osobiście ciesze się, że kolekcja wróciła. Miła niespodzianka, bo jest to jedna z tych kolekcji, w której kolorów było tak dużo, że w szafie są tylko nieliczne kolorki

- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
Oszalałam!
Dziękować, dziękować za taką powtórkę. Kapelusze, torebki, biżuteria… wszystko cudne i w bogatej gamie kolorystycznej. Ceny to $ albo szmaragdy, nic za diamenty!
Oj ile razy zazdrościłam dziewczynom niektórych rzeczy z tej kolekcji, a teraz sama się w większość obkupię
Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona

Oj ile razy zazdrościłam dziewczynom niektórych rzeczy z tej kolekcji, a teraz sama się w większość obkupię

Widzisz, ja myślałam, że to jest jakaś lepsza ubieranka. Tyle. Nie chcecie to nie zapowiadajcie, ale nie liczcie, że będę to akceptować. W kwestii oceniania wszelkich gier ubierankowych jestem bardzo surowa pod każdym względem.
Ta pustka we mnie
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Taaak
Zawsze żałowałam, że nie kupiłam wielu rzeczy z tej kolekcji! Świetna niespodzianka 

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Cieszę się z powtórki, bo poprzednim razem nie udało mi się kupić wszystkiego we wszystkich kolorach.
Co do zapowiedzi dla mnie one są zbędne. Spoilery nowych ubrań przy zmianie numerków ok, ale by zapowiadać na kilka dni wcześniej kolekcję to bez sensu.
Co do zapowiedzi dla mnie one są zbędne. Spoilery nowych ubrań przy zmianie numerków ok, ale by zapowiadać na kilka dni wcześniej kolekcję to bez sensu.
O fajnie, będę mogła kupić ciuszki, których ostatnio nie kupiłam 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Szkoda ze powtórka, moim zdaniem to sprawia ze kolekcje limitowane traca swoja "limitowosc". Kupie kilka rzeczy, ale raczej wszystko co chcialam kupilam za pierwszym razem
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
- Bella Isaura
- Miss Podstawówki
Ja gram w tę grę dopiero 3 tydzień, od ostatniego tygodnia czerwca, zatem nie mam orientacji co, gdzie , jak, kiedy. Cieszy mnie ta wyprzedaż bo jak dla mnie szeroki wybór ciuchów a to ja lubię najbardziej
takze juz się obłowiłam. Tylko krótki czas trwania tych wydarzeń szczególnie tych z planszami, bo nowicjusze nie mają szans na wygranie wszystkich nagród głównych a przynajmniej tych które by chcieli bo dopiero ogarniamy o co tu biega
także może warto też o tym pomyśleć
żeby prostrze wydarzenia trwały krócej a te trudniejsze dłużej niż tydzień lub dwa 

" Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi".
/Stefan Wyszyński/
/Stefan Wyszyński/
Całkiem podoba mi się ta kolekcja, zakupiłam kilka rzeczy- jednak, bez szału
Tak czy inaczej fajnie, że jest opcja zdobyć coś ,,limitowanego'' 

Lady_Blair to tak jak ja.Lady_Blair pisze:Oszalałam!Dziękować, dziękować za taką powtórkę. Kapelusze, torebki, biżuteria… wszystko cudne i w bogatej gamie kolorystycznej. Ceny to $ albo szmaragdy, nic za diamenty!
Oj ile razy zazdrościłam dziewczynom niektórych rzeczy z tej kolekcji, a teraz sama się w większość obkupię![]()
The sun will rise and we will try again.
Chyba się lekko pomyliłam - okazuje się, że jak się weźmie 7 bonusów do popularności (6 +20 i jeden +30% do najsilniejszej statystyki, w tym przypadku lojalności) to się zarobi w mniej więcej 5 min ok. 11 tys. $$$ O.O
Tylko potem to jak najszybciej wydać by nie być celem kogoś z ośmioma bonusami (ze 111 dolarów niewiele weźmie, więcej z 11 000)
Pozostaje tylko kwestia szmaragdów, ale rzeczy raczej średnio mi się podobają (większość biorę by były), wolę jakieś suknie balowe i pozy.
O i fryzury! Fryzury eventowe są najlepsze
Inne mniej.
Tylko potem to jak najszybciej wydać by nie być celem kogoś z ośmioma bonusami (ze 111 dolarów niewiele weźmie, więcej z 11 000)

Pozostaje tylko kwestia szmaragdów, ale rzeczy raczej średnio mi się podobają (większość biorę by były), wolę jakieś suknie balowe i pozy.
O i fryzury! Fryzury eventowe są najlepsze

Ta pustka we mnie
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
Nie widzisz jej
Ignorujesz ją
Jak mnie
Pustka w Twoim sercu
Wystarcza Ci
Wątek powitalny
Wątek ze stylizacjami
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Zauważ że każda z nas kiedyś zaczynała. I każda z nas miała kiedyś pod górkę. Co to by była za frajda z gry jeśli wszystkie panie miałyby to samo?Bella Isaura pisze:Ja gram w tę grę dopiero 3 tydzień, od ostatniego tygodnia czerwca, zatem nie mam orientacji co, gdzie , jak, kiedy. Cieszy mnie ta wyprzedaż bo jak dla mnie szeroki wybór ciuchów a to ja lubię najbardziejtakze juz się obłowiłam. Tylko krótki czas trwania tych wydarzeń szczególnie tych z planszami, bo nowicjusze nie mają szans na wygranie wszystkich nagród głównych a przynajmniej tych które by chcieli bo dopiero ogarniamy o co tu biega
także może warto też o tym pomyśleć
żeby prostrze wydarzenia trwały krócej a te trudniejsze dłużej niż tydzień lub dwa
It's my life
It's now or never
It's now or never