Wydarzenie "Karnawał" - do 29 lutego!
Re: Wydarzenie "Karnawał" - do 29 lutego!
Stroje mi się podobają ,mozna je wiele razy wykorzystać jezeli ktoś jest kreatywny ,jeden - to ze bez di za duzo sie nie zdąbedzie
Pierwsza jest całkiem ładna, ale mnie nie zachwyca. Nagrody główne z Japonii i USA zrobiły mi wodę z mózgu, są cudowne
. Do stylizacji na 1 raz? No co wy, jak napisała Pani pożywej - kreatywności. Event ładny, rzeczy lepsze niż w pasjansie, ale tak okropnie żarłoczny diamentów...
Niektóre eventy mają zmiany, nie możemy liczyć, że przy tej formie będzie więcej niż 1 ruch dziennie? Bo tym to daleko nie zajedziemy...

Niektóre eventy mają zmiany, nie możemy liczyć, że przy tej formie będzie więcej niż 1 ruch dziennie? Bo tym to daleko nie zajedziemy...
Tak wsumie to nawet nie patrze na dalsze plansze bo to bez sensu, skupie sie na 1 może ugram cos ciuszków a jak nie to ogromne ilosci np 70$ tez mnie wiele wspomogą 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Najgorsza forma eventu, nawet jakbym wydala te diamenty to nie mam ich tyle zeby otworzyc nastepna plansze. A nie mam zadnej pewnosci ze z tej planszy wylosuje cos co mi sie podoba (czy wogole wylosuje jakis ciuch-oto jest pytanie). Ciuchy brzydkie, za pstrokate, poprzednie stroje karnawalowe byly jakos sensowniej dopasowane a nie tak na chybil trafil. Z eventu nie skorzystam
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
Ale po co otwierać plansze za diamenty? Same się otworzą w odpowiednim terminie
Plus tego eventu jest taki, że możemy wybrać jedną planszę i w nią inwestować (oczywiście po odblokowaniu jej za free, żeby bez sensu nie tracić di). Nie ma iluś etapów, jak w 3x3 czy labiryncie, gdzie musimy poruszać się w określonym porządku
. Jednak darmowych ruchów jest zdecydowanie za mało i szkoda, że nie poprawiono tego, jak w przypadku np. pudełka (co kilka godzin nowy darmowy ruch). Nawet jeśli byłyby 4 darmowe dziennie, twórcy wiele by nie stracili, a i my chętniej zainwestowałybyśmy di w to wydarzenie. Skąpstwo nie zawsze się opłaca
.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
A ja tam wolę plansze 3x3 właśnie, bo jeśli już inwestuję diaxy to przynajmniej wiem, że w końcu trafię. Tu jest o wiele więcej pól, więc i di więcej trzeba, żeby mieć pewność wygrania.

Trochę wysoko jest ten ,, Madagaskar'', podobnie jak ,, USA'' jest w Kandzie. LOL trochę geografii by się niektórym przydało...
to razi...
Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem, tylko używać opcji "edytuj". // Daga
to razi...
Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem, tylko używać opcji "edytuj". // Daga
Za jedną maskę dziennie nie można nic kompletnie zdobyć. Zwłaszcza, że nie zawsze trafiają się ciuchy 

Nie mogę nic trafić szkoda, że nie można, chociaż w jednej planszy pograć za szmaragdy.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Właśnie, dobrze by było zrobić jak kiedyś na IS - jedna plansza była w całości do zgarnięcia za $. Wątpię, żeby ktoś poszedł na takie ustępstwo jak dolary, ale szmaragdy byłyby jak najbardziej okej. 

...
Japonia i USA - takie sobie, Japonię mam już całą - na moje nieszczęście musiałam odkryć wszystkie pola żeby zdobyć skrzydełka. Pierwsze dwie plansze także mam. Rosja jest OKROPNA - i strój i skrzydła poracha. Jamajka jest przecudowna. Jeśli zostanie mi trochę masek, to pozbieram coś z USA. Super, że jest tyle biżuterii do zebrania 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Jako że ubrania moim zdaniem niemiłosiernie brzydkie to mi nie zależy i dla zasady odkrywam pola tylko z pierwszej planszy. W dodatku nie bawię się w losowanie tylko odkrywam je po kolei w jednej kolumnie. Wygrałam na razie chyba buty 

It's my life
It's now or never
It's now or never