"Miasto Cieni" - do 8 lutego!
Re: "Miasto Cieni" - do 5 lutego!
Ale nie o to chodzi. Mimo że z pierwszej planszy mam 3 rzeczy (jedna z AM i dwie z transferu IS), na planszy mam 5 skrzynek. Na 100% jestem na pierwszej planszy.
Raczej nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie, bo ja nie wiem. Info od producentki gry było o tym, że kontynuujecie zabawę. Niestety nie uwzględnia to osób po transferze z IS i tu mogą być różne cuda.
No właśnie. Mam ten sam problem. Nie brałam udziału w tym wydarzeniu na AM ale przeszłam je na IS, więc mam wszystkie ciuchy prócz tatuaży i tła, których mi nie przetransferowało. I co niby teraz? Żeby to tło mieć muszę przejść całe wydarzenie mimo, że ciuchy już mam? 

Miałam 3 kratki do portalu, wyrzuciłam 3, stałam na portalu i nie weszłam. Odświeżyłam i był jedną kratkę dalej..
Tylko ja mam takie problemy? ;/
Tylko ja mam takie problemy? ;/
OK. rozumiem
ale co organizatorzy przygotowali dla pań, które już ukończyły to zadanie ? Nic ! To smutne mamy się nudzić 

Mam dokładnie ten sam problem. Zastanawiam się tylko czy jak zdobędę 2 brakujące rzeczy to od razu zaliczy mi planszę czy nieLyanna pisze:Ale nie o to chodzi. Mimo że z pierwszej planszy mam 3 rzeczy (jedna z AM i dwie z transferu IS), na planszy mam 5 skrzynek. Na 100% jestem na pierwszej planszy.

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Pamiętam ze ciuchy z tego eventu były tak słabe ze od niechcenia rzucałam tą nieszczęsną kostką. Wygrałam sukienkę z pierwszej planszy, i jak teraz patrze to oprócz niej nie ma nic interesującego... chyba nie będę się mocno angażować
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
Sprawdziłam garderobę i okazało się, że mam już pięć rzeczy z pierwszej planszy. Dwa elementy są z transferu IS, za które nie dostawało się punktów do stylu. Brakuje mi tylko butów, a jednak na tej planszy nadal są trzy skrzynki, zamiast jednej. I tak się zastanawiam, czy w tych dwóch skrzynkach są same te punkty, czy jak.
Tak czy inaczej idę dalej, może coś złowię na kolejnych portalach, ale diamentów raczej nie zamierzam wydawać.

Tak czy inaczej idę dalej, może coś złowię na kolejnych portalach, ale diamentów raczej nie zamierzam wydawać.

trumeraldi,to jak amsz ciuszki zebrane to masz fajnie, ja mam 4 ciuszki zebrane a 2 nie i wszystkei skrzynie otwarte i nei wiem w których będzie jakiś ciuszek,chciałabym tlo,ale nie będę wydawac masy diamentów po to by wejśc na pustą skrzynie ;/
http://g.imperiumstylu.pl/profile.php?id=126470-Neferet21

"Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy. "

"Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy. "
Ja po cichu liczyłam na naprawę tych błędów i wyjaśnienie, jak w tej sytuacji mam chodzić po planszy, ale postanowiłam wejść do pierwszego portalu i nie mam tam skrzynek. Ciuchy mam, więc ok. Ale jak mam grać na tej planszy? Omijać portale 

- Evlinka020
- Miss Kołyski
Po transferze mam ubrania, oczywiście nie mam tatuaży i tła. W pierwszych dwóch portalach miałam do zdobycia szm i $, w 3 tatuaże, a w 4 znowu szm i $. Wyszłam z 4 portalu i jestem oczko po 4 portalu. Jak losuje kostką to wyskakuje że jestem na końcu. Moje pytanie jak mam zdobyć tło ?? Nie chce nigdzie wracać
http://zapodaj.net/50940e61db1e0.png.html

http://zapodaj.net/50940e61db1e0.png.html
- Evlinka020
- Miss Kołyski
W takim razie nie potrafię odpowiedzieć, co jest nie tak. Widzę, ze masz portal 2 i 4. Miejsce 1 zasłania okienku, a 3 ci znikł. Wiem tylko, że jeśli nie zbierzesz wszystkich ciuszków, to nie będzie tła.
- Evlinka020
- Miss Kołyski
Zrzut jest z 1 planszy która nie znikła, a jak widzisz jest pusta, tak samo z 2 i 4. Pisze na kontakt, bo mam dosyć wydawania di na to samo. Jak nie potrafią dobrze tego rozwiązać to nie powinni dawać ponownie tego samego :/