Mania Pojedynków powraca (16-19 października)
Re: Mania Pojedynków powraca (16-19 października)
Szkoda tylko, że tak krótko trwa, poprzedni był od 6 do 11 grudnia, czyli całe 7 dni, a tutaj mamy niby tylko 2 dni mniej, ale jednak przy takim wielkim popycie na pojedynki te 2 dni mogły dać większą szansę 

"Gorąca herba, dobry kryminał, rap, grono najbliższych - dzięki temu żyję."
Ja właśnie cieszę się, że nie trwa dłużej. Wręcz lepiej byłoby, aby wcale go nie było... Może gdyby jakoś rozwinięto inaczej wyzywanie modelek, miałoby to sens. Ale w sytuacji gdy wszystko jest poblokowane, gra aż odpycha od siebie.
Wydarzenia zostało dodane w dokładnie takiej samej formie co ostatnio - są dokładnie te same nagrody.
Wniosek prosty - cieszyły one w grudniu 2012 (1,5 miesiąca po starcie), ale teraz głównie będą cieszyć osoby z niskimi poziomami

Wniosek prosty - cieszyły one w grudniu 2012 (1,5 miesiąca po starcie), ale teraz głównie będą cieszyć osoby z niskimi poziomami

Źle liczysz - poprzedni był 5 dni. Od godz. 13 6 grudnia do godziny 13 11 grudnia jest 120h, czyli 5 dób. Ale to szczegółMary Jane pisze:Szkoda tylko, że tak krótko trwa, poprzedni był od 6 do 11 grudnia, czyli całe 7 dni, a tutaj mamy niby tylko 2 dni mniej, ale jednak przy takim wielkim popycie na pojedynki te 2 dni mogły dać większą szansę

Bez kitu, ale liczyłam ten 6.12 jako jeden cały dzień, ale zapomniałam, że tutaj są od jakiejś tam godziny i to wtedy inaczej się przelicza
A masz może gdzieś spis tego jakie są nagrody? Ja zaraz dojdę do 4, ale ciekawa jestem, co jest dalej, a z uwagi na to, że cały week jestem na uczelni i do wieczora w niedziele mam urodzinową imprezę mamy to nie będę miała czasu na pojedynki niestety 

-
- Miss Piaskownicy
Beznadziejny pomysł...przez cały dzien udało mi sie wyzwać tylko jedną panią....dodali nowe kolekcje ale skąd brac na nie kase jak wyzywać nie można..
Super ten event! Tylko szkoda, że tak krótko trwa i nagrody mogłyby być lepsze, ale ogólnie - częściej dawajcie coś takiego 

Nie mówiłabyś, że super, gdybyś nie miała kogo wyzwać
Dwie kolekcje i event... Zgadnijcie, ile Pań zdążyłam wyzwać? Aż zero. Dziękuję geniuszom.
ooo, no coś ty
Cyfra zero jest taka ładna... okrąglutka... idealna 

taka pełna prostoty
Ja tam szczęśliwa nie jestem, słabo z 38 poz. I też bym chciała wiedzieć, jakie nagrody, bo nie wiem, czy po nocach siedzieć i nabijać pojedynki.

Ja tam szczęśliwa nie jestem, słabo z 38 poz. I też bym chciała wiedzieć, jakie nagrody, bo nie wiem, czy po nocach siedzieć i nabijać pojedynki.
...
Moim zdaniem jest super - dla Ciebie może być beznadziejny. Ja się cieszę z takiej formy eventu, ale wiem, że wszystkim się nie dogodzi. Osobiście nie lubię pasjansa, ale nie krytykuję, bo części ludzi się podoba. Rzadko coś komentuję, ale jeżeli coś jest (moim zdaniem) naprawdę fajne, to czemu tego nie napisać?Regelinda pisze:Nie mówiłabyś, że super, gdybyś nie miała kogo wyzwać
1 prezent - 100$ lub 1 szmkruella pisze:taka pełna prostoty![]()
2 prezent - 1 punkt energii lub 2 szm
3 prezent - 250$ lub 2 szm
4 prezent - 1 miejsce na zdj do galerii, hojność +30 lub lojalność + 30
Do 5 prezentu mam jeszcze 40 pojedynków

dziękuję i czekam na dalsze informacje 
Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // Daga

Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // Daga
...
4. prezent ujdzie, chociaż jak na tyle pojedynków, to trochę mało, ale te wcześniejsze... nie wiem, czy są bardziej śmieszne czy żałosne. 2 szm w momencie, gdy wiele dziewczyn posiada ich tysiące, to rzeczywiście jest wspaniała nagroda, nie ma co.
Ogólny pomysł jest ok, ale nagrody są niedostosowane do rozwoju gry. 3 lata temu, gdy wszyscy mieli raczej niskie poziomy, takie prezenciki mogły cieszyć, dzisiaj tylko irytują. Wielki szum, że są urodziny i że dostaniemy super prezenty, po czym można wygrać tyle, że to prawie nic.
Ogólny pomysł jest ok, ale nagrody są niedostosowane do rozwoju gry. 3 lata temu, gdy wszyscy mieli raczej niskie poziomy, takie prezenciki mogły cieszyć, dzisiaj tylko irytują. Wielki szum, że są urodziny i że dostaniemy super prezenty, po czym można wygrać tyle, że to prawie nic.
Pomysł i nagrody fatalne. Dobre dla osób, które dopiero co zaczęły grę. Ja na przykład nie mam już kogo wyzywać. Nie chce mi się siedzieć po nocach i wbijać za kilka bonusów. No i nie mogę sobie teraz uzbierać $$$$$ na staty, bo ciągle ktoś wyzywa...