Wczoraj weszłam na nowy poziom, w nagrodę dostałam doładowanie energii i po raz kolejny pomyślałam, że to dość nieprzydatny prezent. Założenie pewnie miało być takie, że wyzywamy panie o wyższych poziomach i w ten sposób zdobywamy pkt doświadczenia, po czym przechodzimy na kolejny poziom, a energia odnawia się w sekundę i możemy znowu walczyć. Pewnie wiele z Was zdobyło ostatnie pkt doświadczenia z pracy albo z misji na przyjęciach, gdy miałyście energię (prawie) pełną i doładowanie w nagrodę przepadło. Tak jak u mnie wczoraj: dostałam energię, ale trwało przyjęcie, więc nie mogłam znaleźć nikogo do walki i na nic nie przydała się ta odnowiona energia. Szkoda, bo im wyższy poziom, tym dłużej trwa przechodzenie do kolejnego, więc fajnie byłoby dostać coś, z czego można skorzystać zawsze i w dowolnym czasie.
Proponuję zamianę doładowania energii na paczkę energii. Jeszcze lepiej byłoby dostać paczkę energii + trochę szmaragdów, ale to już raczej pobożne życzenie.
Mam jeszcze jeden pomysł, ale jest dość śmiały i nie jestem pewna, czy w ogóle byłby wzięty pod uwagę. Pomyślałam, że skoro mamy paczki z energią, to mogłyby być też paczki z dolarami. Wygrywałybyśmy je przy różnych okazjach, byłyby w kuferku, a gdybyśmy chciały z nich skorzystać, klikałybyśmy "użyj" (jak przy bonusach czy energii) i na naszym koncie pojawiałyby się dolary, w zależności od tego, ile było w paczce.