Wydarzenie "Powrót do szkoły!"
Re: Wydarzenie "Powrót do szkoły!"
Warto wziąć pod uwagę to, że teraz w każdej z plansz jest mniej rzeczy.. nie walczymy już o beznadziejne dodatki w stylu pasek, którego prawie nie widać czy mini bransoletka. Są też plansze, gdzie mamy tylko 3 elementy
. Dlatego moim zdaniem warto powalczyć o fryzurki, wolę ten event niż np. labirynt.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
nie zgadzam się z Tobą w kwestii narzekania. Ja zawsze uwielbiałam ten event. Banalny, jesli ktoś ma pare diaksów na koncie mógł zdobyć naprawdę świetne rzeczy. Nigdy na niego nie narzekałam. Złość przychodzi w momencie kiedy ewidentnie widać, że producenci chcą zedrzeć resztki diasków leżących na naszych kontach.
Dalej uważam, że fryzurki są piekne, i wystarczyło by, że były by na planszach na przemiennie.
Plansza bez nagrody/plansza z fryzurą, na pewno bym się na nie skusiła.
Dalej uważam, że fryzurki są piekne, i wystarczyło by, że były by na planszach na przemiennie.
Plansza bez nagrody/plansza z fryzurą, na pewno bym się na nie skusiła.
fajnie nowy event, ale miała byc kolekcja...
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Turned three sevens into three sixes again.
Nienawidzę tego typu eventów. Bez diamentów nie mam szczęścia do zdobycia nawet jednej planszy. Ciuchy kuszą, fryzury też, ale nie zamierzam wydawać di.
to nie jest narzekanie, tylko zauważalne przez wszystkich parcie na szkło. Każdy event wymagał wsparcia diaxami, jak chciało się wszystko zdobyć, ale nie były to takie ilości jakie teraz trzeba by było wykładać, do tego ostatnimi czasy są po dwa jednocześnie i to bez dnia przerwy. Także nie jestem zaskoczona reakcją, bo uważam tak samo. Mimo, że fryzurki są cudne, nie będę próbowała ich zdobyć za wszelką cenę, czyli odkrywając za diaxy, bo nie da się ukryć, że jest niewiele rzeczy o które naprawdę chce się walczyć, a szkoda ładować kupę kasy w coś co i tak wisiało by w szafie nieużywane. Wolę zasilić swoją szafę w realu, czymś co na pewno będzie mi służyć 

Jak usłyszałam o tej formie eventu i że będą fryzurki byłam pewna że skuszę się na zakup di. A tu takie rozczarowanie
Nie, tym razem będę musiała przełknąć brak ślicznych włosków. Trudno.
A co do kolekcji - czy ktoś może mi przypomnieć kiedy była ostatnia? Smutne.

Nie, tym razem będę musiała przełknąć brak ślicznych włosków. Trudno.
A co do kolekcji - czy ktoś może mi przypomnieć kiedy była ostatnia? Smutne.
Wchodzę sobie do gry widze event, mysle moze jakis fajny a tu takie rozczarowanie
Nie lubialam go nigdy, nie jestem w posiadaniu diaxow zbytnio, mam pare z kola ale wole je wydac na cos co mi sie spodoba bo jest to naprawde kilka di, moze jakby byla fryzurka na 1 to bym pomyślala ale tak to nie
a bez di... to z 2 rzeczy mooze zdobede przy klikaniu raz dziennie bo wiecej nie dam rady 

I ja znów mogę powiedzieć ,,papa'' fryzurkom;/ Di nie kupuję, nie mam też nigdy szczęścia do tego okropnego eventu, więc mogę sobie pomarzyć...do tego ciuchy rewelacyjne nie są , no a przynajmniej te na pierwszych planszach...normalnie tylko się radować
Jak większość z was chciałabym kolekcję...

,,Jestem jaka jestem i nie próbuj mnie zmienić, bo i tak ci się nie uda''

Link do moich stylizacji:
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 09&t=25645

Link do moich stylizacji:
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 09&t=25645
Narzekam, cóż jak przez cały czas trwania wydarzenia upoluje jedną rzecz bez diamentów, będę pocieszona. Fryzury fajne, ale odpuszczam

i'm Afra Route.
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Od poczatku ewentu nie wygrałam an i jednej rzeczy, pomimo ze ciągle odkrywam te same pola, więc statystycznie rzecz biorąc powinnam cos wylosowac. Ale cóż...
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive