Sugestie do Areny Mody

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Re: Sugestie do Areny Mody

Post autor: Alicee03 » 12 kwie 2015, o 11:35

Joanka pisze:Ja miałabym propozycję żeby narzeczony mógł też na siebie zarabiać, póki co pochłania mnóstwo pieniędzy i właściwie jest na utrzymaniu swojej pani, taki pantoflarz :D
:thumbsup:
„Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.”

Awatar użytkownika
missdiana
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Post autor: missdiana » 14 kwie 2015, o 19:43

Pomysł ten chodzi mi po głowie już od dawna.

Proponowałabym dodać do gry opcję "WYBIEG", która mogłaby znajdować się w zakładce "Arena Mody" tuż pod gierkami.

Każda z nas tworzyłaby dzienną albo tygodniową stylizację. Mogłaby ona być dowolna bądź tak jak w przypadku Stylistki Tygodnia zależna od ustalonego tematu przez twórców gry.
Stworzoną stylizację zgłaszałoby się przez kliknięcie przycisku w GARDEROBIE "wstaw na wybieg".

W przypadku konkursu dziennego:
Na "wybiegu" miałybyśmy możliwość oglądać wszystkie Panie i głosować za lub przeciw. Ukazywałyby się one tak jak w przypadku wyzwań, w całej okazałości, pojedynczo i anonimowo. Ta, która w ciągu dnia otrzyma najwięcej głosów wygrywa stylizację dnia i zostanie ujawnione jej imię. Nagrodą mogłyby być dolary, szmaragdy lub punkty doświadczenia. W przypadku remisu zrobiłoby się dogrywkę.

W przypadku konkursu tygodniowego:
Trwałby on 5 dni. Od Poniedziałku do Piątku. Zasady podobne jak w przypadku konkursu dziennego z tym, że dziennie odpadałoby 20% dziewczyn, które uzyskały najmniej pozytywnych głosów.

Co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Post autor: Alicee03 » 18 kwie 2015, o 11:38

pomysł super tylko kiedy się doczeka zrealizowania :whistling:
„Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.”

Awatar użytkownika
Jula120love
Miss Kołyski
Miss Kołyski
Kontakt:

Post autor: Jula120love » 23 maja 2015, o 15:57

Moje sugestie to:
- po pierwsze: Czy można by jakoś dodać do Salonu Piękności opcję malowania paznokci?
- po drugie: Czy w mini gierce "Zdrapka" zamiast dolarów można by wygrywać diamenty?
To by było na tyle.

diablicaxino1
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: diablicaxino1 » 26 maja 2015, o 01:22

Pomysł z ciążą bardzo mi sie podoba do tego do mebowego jakaś kolekcja dziecięcych mebelków i akcesoria byłoby super...
Inna sugestia uważam bardzo przydatna to aby móc zakładać na lale więcej ubran z jednej kategorii np 2 spódniczki, to dało by lepsze pole do popisu przy stylizacjach.
i jeszcze jedna mała propozycja, wygrałam dziś tą spódnice i pomyslałam sobie ze fajnie by było jakby była ona w 2 wersjach, tzn normalnie cała z wzorem jak od góry z możliwością doczepienia tej falbany na dole,i przy okazji można by ją dodawac do innych sukienek ta spódnica jest tylko przykładem bo w garderobie jest wiele takich rzeczy które było by fajnie móc samodzielnie edytować...
Obrazek

Illama
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Illama » 28 maja 2015, o 22:44

Zgadzam się jak najbardziej, że przydałaby się możliwość nakładania więcej niż jednej rzeczy z danej kategorii :)

Może to głupie ale fajnie by było jakby na przyjęciach po zakończeniu misji był jakiś dzwonek czy "dzyń", sygnał dźwiękowy , że misja minęła :thumbsup:, albo może chociaż tak na co dzień sygnał, że szmaragdy zebrały się z sesji albo złapała się SM ;)

Awatar użytkownika
Wednesday
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Wednesday » 1 cze 2015, o 17:02

Nie pamiętam czy ktoś już może o tym wspominał, ale mi brakuje opcji przesuwania i ustawiania w wybranej przez nas kolejności fryzur, brwi, itp. :). Chciałabym mieć ulubione, najczęściej wykorzystywane elementy na początku, a nie zakopane gdzieś daleko :D.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Wednesday

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Awatar użytkownika
XxAgatuuusiAxX
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: XxAgatuuusiAxX » 4 cze 2015, o 15:28

Salon jak salon, mi to nie przeszkadza, gorzej jest z garderobą :(
Męczące jest to przesuwanie. Ja przez to najczęściej zakładam na lalę ubrania z pierwszych stron :P
Wspaniałym rozwiązaniem byłaby możliwość samodzielnego układania ubrań, według naszych upodobań.
Wiem że ta sugestia padała już kilka razy, ale na prawdę warto się nad nią zastanowić.

Awatar użytkownika
Wadera
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Wadera » 7 lip 2015, o 23:10

Pewnie kiedyś już coś takiego padło... lecz im więcej podobnych głosów w danej sugestii, tym większy wydźwięk będzie ona miała ;)
Otóż, czy istnieje szansa aby przywrócić możliwość przyznawania gwiazdek paniom, które zgarnęły już wszystkie statuetki?
Rozumiem, że nie mają po co ich zbierać, lecz myślę, że mimo wszystko miło jest zostawić im gwiazdki przy wizycie.
Obrazek

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 10 lip 2015, o 14:54

Ja bym proponowała, żeby wprowadzono odliczanie dla pań, które wystąpiły z klubów. Np. zamiast wyskakującego "musisz odczekać 3 dni..." to "zostało Ci 2 dni 17h do czasu, kiedy będziesz mogła ponownie wstąpić do klubu".
...

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 28 lip 2015, o 12:41

ja bym chciała, żeby były jakieś nowe SUPER tła do mieszkania, bo te teraz są ...nie podobają mi się./ Oraz nowe tła do profilu za szmary także bym chciała

Awatar użytkownika
Lacosta
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Lacosta » 28 lip 2015, o 12:56

Jula120love pisze:Moje sugestie to:
- po pierwsze: Czy można by jakoś dodać do Salonu Piękności opcję malowania paznokci?
- po drugie: Czy w mini gierce "Zdrapka" zamiast dolarów można by wygrywać diamenty?
To by było na tyle.
Raczej to drugie nie przejdzie, ja zamiast diamentów zaproponowałabym szmaragdy :)
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 20 sie 2015, o 18:38

Nie wiem czy już było ale pragnę skarpetek, muszek, klapek / sandałów dla Pana :)

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 21 sie 2015, o 12:54

Muszki są w sklepie narzeczonego. Wystarczy zorganizować przyjęcie :D

Awatar użytkownika
Lacosta
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Lacosta » 21 sie 2015, o 13:06

Mi się ciągle marzy możliwość nakładania na siebie kilku ubrań z jednej kategorii, ile nowych zestawów można byłoby stworzyć ♥
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.

Zablokowany