autor: elizabethia » 15 wrz 2015, o 00:13
Eladria moja Wariatko, dzięki Tobie odkryłam takie coś jak ta stronka ze stylkami-po iluś latach , o dzięki CI PANI ZA TWĄ CHOJNOŚĆ;*, a teraz do dzieła kochana xd Dla nie pokapowanych numer cyferki odpowiada numerowi stylki choć ja już to widzę jak ja dojdę do 150 to chyba strzelę na zawał tutaj.
1. Mówiłam Ci już jak ja lubię Wilki? KOCHAM WILKI ;*!! Co prawda szykuję się na przyszłą Panią Leśnik (mówię serio), więc nie omieszkam Cię ominąć przy POLOWANIU.
2. Eladria!!! Życie Ci nie miłe, czy jak? Ale muszę przyznać, że gustowne masz to co Ci mama, znaczy Twojej Pani w genach dała.
3. Z więzienia na Policję no jasne to było od początku xd Jak będzie Psychopatka trzasnę w drzewo głową, pomijam, żę na dole pod 4 jest seksowna pastereczka, Gdzie ja już mam swoje Myśli, Kobieto??
5. Byłaś w więzieniu, przeszłaś Policję, pasłaś owce, a teraz TO. Czy to jakiś MATRIX czy jak ?
6. No oczywiście, że wiedziałam, że Anioł pójdzie na Karnawał. Wiedziłam xd
7. O matulu, trochę normaności wyszło z Ciebie kochaniuteńka, ale czemu tylko wspomienie? ,, Pod papugami tarararrarara''
8. Już ja wiem co ty widziałaś w te Lato. Kelner, korekta w pierwszym zdaniu w 7 wymagana natychmiastowo, bo przecież klient nasz Pan'''
9. Kurcze czy ja na to nie wpadłam> Patrz punkt 1
10. Uff teraz SPAM no śliczna jesteś kochana, no śliczniutusia, ślicznociuteniuniesieńka cokolwiek to znaczy xd Jak znajdziesz to słowo w słowniku to znaczy, że jesteś KOSMITKĄ.
11. Eldi, ja już nie ,,wytrzymie''
CDN...