UNDERGROUND
Re: UNDERGROUND
2, 4, 11 

No dobra, choć trochę się wstydzę i nie jestem do końca przekonana... idąc za przykładem Iwci, spróbowałam udzielić swych odpowiedzi
1) W kwestii kosmetyków... moja pielęgnacja jest chyba dość minimalną
Ciała nie balsamuję prawie wcale (jedynie czasem, od wielkiego dzwonu mnie najdzie - wówczas smaruję się tym, czym paćkam sobie buzię). Na twarz stosuję po prostu olej kokosowy - i ten, jako kosmetyk mogę gorąco polecić. Olej ten stosuję także na włosy - jako odżywkę po umyciu, na ich końce. O i polecić mogę jeszcze balsam myjący do włosów Sylveco - jest wspaniały!
2) Zawsze mam problemy, aby wymienić jakiekolwiek ulubione pozycje - potrafię jedynie podzielić je na te naprawdę dobre lub słabe, co powoduje, że moja lista staje się nazbyt długa (tak samo ma się sprawa z listą książek "do przeczytania" oraz filmów "do obejrzenia"). Próbując skupić się na cenionych autorach, chętnie wymienię twórczość Józefa Ignacego Kraszewskiego, Anatola France czy Fiodora Dostojewskiego. Próbując zaś skupić się na jakiejś konkretnej książce, która wryła się bardziej w pamięć, dołożę "Malowanego Ptaka" Jerzego Kosińskiego.
Jeśli chodzi o filmy, wybaczcie, polegnę - nie ma filmu, do którego bym wracała, za to tak wiele jest wartościowych, że poddaję się po prostu.
3) Z podróży najlepiej wspominam tę do Petersburga (zakochałam się tam zwłaszcza w Erarcie) i bardzo żałuję, że do Rosji więcej się już nie wybiorę (gdyby nie sytuacja na wschodzie panująca, z pewnością pojechałabym jeszcze kiedyś do Moskwy oraz na Krym - teraz te podróże pozostaną jedynie w sferze marzeń). Z wymarzonych podróży, śnią mi się Tybet i Kazachstan.
4) Spośród ubrań uwielbiam spodnie w kant, spódnice z koła (również takie sięgające połowy łydki) oraz ołówkowe. Przez co mój styl jest dość skrajny i sztywny. Albo zakładam koszule, a do nich wymienione przeze mnie spódnice lub spodnie, albo ubrania typowo sportowe. Zdecydowanie powinnam popracować nad ubiorem "casualowym" - nawet jakiś tam sukces już odniosłam, dorabiając się dwóch kombinezonów i kilku koszulowych bluzek, które koszulami nie są (ufff)
5) Kolejny z tematów, na który potrafię wiele gadać, ale trudniej już jest coś napisać czy podsumować. Nie przypisuję sobie jednego, ulubionego gatunku muzycznego. Uwielbiam klasycznego rock'a, jazz, blues, muzykę klasyczną, filmową... przepadam także za muzyką eksperymentalną, a czasem i taneczną (na przykład swing czy electric tango i tym podobne).

1) W kwestii kosmetyków... moja pielęgnacja jest chyba dość minimalną

2) Zawsze mam problemy, aby wymienić jakiekolwiek ulubione pozycje - potrafię jedynie podzielić je na te naprawdę dobre lub słabe, co powoduje, że moja lista staje się nazbyt długa (tak samo ma się sprawa z listą książek "do przeczytania" oraz filmów "do obejrzenia"). Próbując skupić się na cenionych autorach, chętnie wymienię twórczość Józefa Ignacego Kraszewskiego, Anatola France czy Fiodora Dostojewskiego. Próbując zaś skupić się na jakiejś konkretnej książce, która wryła się bardziej w pamięć, dołożę "Malowanego Ptaka" Jerzego Kosińskiego.
Jeśli chodzi o filmy, wybaczcie, polegnę - nie ma filmu, do którego bym wracała, za to tak wiele jest wartościowych, że poddaję się po prostu.
3) Z podróży najlepiej wspominam tę do Petersburga (zakochałam się tam zwłaszcza w Erarcie) i bardzo żałuję, że do Rosji więcej się już nie wybiorę (gdyby nie sytuacja na wschodzie panująca, z pewnością pojechałabym jeszcze kiedyś do Moskwy oraz na Krym - teraz te podróże pozostaną jedynie w sferze marzeń). Z wymarzonych podróży, śnią mi się Tybet i Kazachstan.
4) Spośród ubrań uwielbiam spodnie w kant, spódnice z koła (również takie sięgające połowy łydki) oraz ołówkowe. Przez co mój styl jest dość skrajny i sztywny. Albo zakładam koszule, a do nich wymienione przeze mnie spódnice lub spodnie, albo ubrania typowo sportowe. Zdecydowanie powinnam popracować nad ubiorem "casualowym" - nawet jakiś tam sukces już odniosłam, dorabiając się dwóch kombinezonów i kilku koszulowych bluzek, które koszulami nie są (ufff)

5) Kolejny z tematów, na który potrafię wiele gadać, ale trudniej już jest coś napisać czy podsumować. Nie przypisuję sobie jednego, ulubionego gatunku muzycznego. Uwielbiam klasycznego rock'a, jazz, blues, muzykę klasyczną, filmową... przepadam także za muzyką eksperymentalną, a czasem i taneczną (na przykład swing czy electric tango i tym podobne).
-
- Miss Kołyski
teraz kolej na mnie
coś tam wypocę
kosmetyki- uwielbiam nowości , wszystko próbuje i na niczym na długo sie nie zatrzymuje , jak już coś jest fajne to zawsze coś innego znajdę co może być fajniejsze i muszę też wypróbować
film i książka -z filmów to kryminały oglądam , chyba że mam wieczór smutów szukam wtedy jakiś komedii romantycznych co do książek to ostatnio nic nie czytałam , to chyba lenistwo ale lubię thillery Grishama
podróże - chciałabym Islandię zobaczyć
moda - na tym akurat się nie znam , lubię klasykę
muzyka -polski rock , chociaż teraz jestem na etapie piosenek z tekstem

kosmetyki- uwielbiam nowości , wszystko próbuje i na niczym na długo sie nie zatrzymuje , jak już coś jest fajne to zawsze coś innego znajdę co może być fajniejsze i muszę też wypróbować
film i książka -z filmów to kryminały oglądam , chyba że mam wieczór smutów szukam wtedy jakiś komedii romantycznych co do książek to ostatnio nic nie czytałam , to chyba lenistwo ale lubię thillery Grishama
podróże - chciałabym Islandię zobaczyć
moda - na tym akurat się nie znam , lubię klasykę

muzyka -polski rock , chociaż teraz jestem na etapie piosenek z tekstem

KLUBOWE STATYSTYKI SIERPIEŃ 
Jak co miesiąc podaję informację o tym jak się nasz klub rozwija
Istniejemy już 9 miesięcy!!
GOŚCINNOŚĆ- 48, 48 I TYLE MAMY PAŃ W KLUBIE
POZIOM KLUBU- 166, 170
ŚREDNI POZIOM CZŁONKIŃ- 32, 33
POPULARNOŚĆ- 49, 50
PRACOWITOŚĆ- 35, 38
FOTOGENICZNOŚĆ- 34, 34
NASZE WALKI:
ATAKI-58, 58OBRONY-30, 31
WYGRANE-54, PRZEGRANE-34, 34
POMIDORY- 244,244
JAJKA- 641, 641
PUCHARY:
SKRADZIONE-14,14 STRACONE-11,11
LEGENDA:
CZARNY-POPRZEDNI MIESIĄC
POMARAŃCZOWY-OBECNY MIESIĄC

POZIOM KLUBU- 166, 170
ŚREDNI POZIOM CZŁONKIŃ- 32, 33
POPULARNOŚĆ- 49, 50
PRACOWITOŚĆ- 35, 38
FOTOGENICZNOŚĆ- 34, 34
NASZE WALKI:
ATAKI-58, 58OBRONY-30, 31
WYGRANE-54, PRZEGRANE-34, 34
POMIDORY- 244,244
JAJKA- 641, 641
PUCHARY:
SKRADZIONE-14,14 STRACONE-11,11
LEGENDA:
CZARNY-POPRZEDNI MIESIĄC
POMARAŃCZOWY-OBECNY MIESIĄC
-
- Miss Piaskownicy
Moje głosy 12,1,11 Pozdrawiam ślicznotki moje 

- RosaCanina
- Miss Piaskownicy
Ogłaszam, Ogłaszam!
Po długich i ciężkich bojach, królową Mrocznych Elfów została
11. Wadera
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/6 ... _59_53.png
Drugie w kolejności do tronu są panie
1. Babusia166
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/0 ... _20_48.png
2. Andzia
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/3 ... _40_48.png
Trzecie w kolejności do tronu są panie
5. Painted Doll
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/1 ... _49_20.png
10. Eloiza
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/9 ... _21_40.png
Życzę długich i szczęśliwych rządów w Mrocznym Lesie!
Po długich i ciężkich bojach, królową Mrocznych Elfów została
11. Wadera
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/6 ... _59_53.png
Drugie w kolejności do tronu są panie
1. Babusia166
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/0 ... _20_48.png
2. Andzia
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/3 ... _40_48.png
Trzecie w kolejności do tronu są panie
5. Painted Doll
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/1 ... _49_20.png
10. Eloiza
http://193.203.198.107/ldp3/photos/pl/9 ... _21_40.png
Życzę długich i szczęśliwych rządów w Mrocznym Lesie!
KLUBOWE URODZINY!
DZISIAJ SWOJE 17-STEURODZINY OBCHODZI NASZA KLUBOWA KOLEŻANKA Rita Phantom. Z TEJ OKAZJI W IMIENIU KLUBU PRAGNĘ ZŁOŻYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA. ABY KAŻDY DZIEŃ PRZYNOSIŁ SZCZĘŚCIE I SPEŁNIENIE I BY MIŁOŚĆ, WIARA I NADZIEJA ZAWSZE BYŁY BLISKO.

DZISIAJ SWOJE 17-STEURODZINY OBCHODZI NASZA KLUBOWA KOLEŻANKA Rita Phantom. Z TEJ OKAZJI W IMIENIU KLUBU PRAGNĘ ZŁOŻYĆ NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA. ABY KAŻDY DZIEŃ PRZYNOSIŁ SZCZĘŚCIE I SPEŁNIENIE I BY MIŁOŚĆ, WIARA I NADZIEJA ZAWSZE BYŁY BLISKO.

WRZEŚNIOWE STATYSTYKI KLUBU
Istniejemy już 10 miesięcy!!
POZIOM KLUBU- 170, 170
ŚREDNI POZIOM CZŁONKIŃ- 33, 33
POPULARNOŚĆ- 50, 50
PRACOWITOŚĆ- 38, 38
FOTOGENICZNOŚĆ- 34, 34
NASZE WALKI:
ATAKI-58, 63 OBRONY-31, 34
WYGRANE-54, 58 PRZEGRANE-34, 39
POMIDORY- 244, 270
JAJKA- 641, 728
PUCHARY:
SKRADZIONE-14, 15 STRACONE-11, 12
LEGENDA:
CZARNY-POPRZEDNI MIESIĄC
BORDOWY- OBECNY MIESIĄC

POZIOM KLUBU- 170, 170
ŚREDNI POZIOM CZŁONKIŃ- 33, 33
POPULARNOŚĆ- 50, 50
PRACOWITOŚĆ- 38, 38
FOTOGENICZNOŚĆ- 34, 34
NASZE WALKI:
ATAKI-58, 63 OBRONY-31, 34
WYGRANE-54, 58 PRZEGRANE-34, 39
POMIDORY- 244, 270
JAJKA- 641, 728
PUCHARY:
SKRADZIONE-14, 15 STRACONE-11, 12
LEGENDA:
CZARNY-POPRZEDNI MIESIĄC
BORDOWY- OBECNY MIESIĄC
Statystyki za sierpień

a tutaj szczegóły:

A więc KRÓLOWĄ STATYSTYK została:
Pani andzia9994
WICEKRÓLOWĄ ZOSTAJE:
PANI Galwi
III-cie miejsce dla:
Pani Eloiza

a tutaj szczegóły:

A więc KRÓLOWĄ STATYSTYK została:
Pani andzia9994

WICEKRÓLOWĄ ZOSTAJE:
PANI Galwi

III-cie miejsce dla:
Pani Eloiza

Pozdrawiam Marta 

"Rekordowa liczba" klubowiczek jako uczestniczki programu TOP MODEL:
1.

2.

3.

4.

5.

Jako, że jest tylko 5 pań do wyboru wybieramy DWIE najlepsze stylizacje. Głosujemy do niedzieli do 20. Po tej godzinie ogłoszę wyniki. Oddawajcie głosy. Pozdrawiam! liquere
1.

2.

3.

4.

5.

Jako, że jest tylko 5 pań do wyboru wybieramy DWIE najlepsze stylizacje. Głosujemy do niedzieli do 20. Po tej godzinie ogłoszę wyniki. Oddawajcie głosy. Pozdrawiam! liquere