Stylistka Tygodnia #76
Re: Stylistka Tygodnia #76
Praca nr 2:
Sukienka, szal i włosy dają wrażenie fal. Buty stworzyły efekt kropel wody na stopach.
Sukienka, szal i włosy dają wrażenie fal. Buty stworzyły efekt kropel wody na stopach.

Wybieram pracę nr. 10. Autorka pięknie odwzorowała ruch wody za pomocą "płynącej" sukni. 

"Wszystko ma swoje dobre strony, ale najwięcej dobrych stron ma książka"

→ Melbourne ←

→ Melbourne ←
- Angielskaróża
- Miss Żłobka
nr. 15-Jest piękna. Przyznaje jest bardzo dużo dodatków ale jest pięknie. 

KAŻDY NIECH BĘDZIE SOBĄ!
Mój profil na AM- Angielskaróża
Mój profil na AM- Angielskaróża
Miałam dylemat między 2 a 10 - obie wyglądają jak płynąca woda, ale zdecyduję się na numer 10. Świetne dobranie kolorów jasnego ciepłego strumyka. Dodatkowo praca nie przeładowana ładnie zgrabnie dobrana ubraniowo i nie przeładowana 

Nr 2 - jako pierwsza rzuciła mi się w oczy, ponieważ najbardziej pasuje do tematu. Suknia i włosy idealnie odzwierciedlają fale. Stylizacja nie przesadzona i lekka.

praca 19 - te błyskotki na sukni przypominają mi trochę, słońce rozpraszające się w flach przy zachodzie, hmmm kocham morze 

Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło.
[ Oscar Widle ]
[ Oscar Widle ]
-
- Miss Piaskownicy
Pani numer 2 - wszystkie prace są piękne i wyjątkowe na swój sposób to fakt jednak większość z kreacji lal przywołuje mi na myśl panią królową wód a nie sam żywioł wodny a dwójeczka przypomina mi właśnie wodę jej suknia zdaje się być falą wodną
Co do skrzydeł poczytajcie sobie pierwotne wyobrażenie syreny w mitologi greków:)
Co do skrzydeł poczytajcie sobie pierwotne wyobrażenie syreny w mitologi greków:)
Praca nr 5 - urzekła mnie suknia z motywem kropelek które niewątpliwie kojarzą się wodą, fajnie że są one też obecne na twarzy lali, która wyglada jakby właśnie wyłoniła się wody .
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Turned three sevens into three sixes again.
76. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
Lacosta
praca nr 2

GRATULACJE!!!
Lacosta
praca nr 2

GRATULACJE!!!