Wydarzenie "Filmowa Noc" - do 6 sierpnia!
Re: Wydarzenie "Filmowa Noc" - do 6 sierpnia!
już wszystko jasne, dziękuję za wyjaśnienie 

- izabelallee
- Miss Żłobka
ich się chyba nie wymienia, tylko zbierasz do uzyskania odpowiedniej nagrody i wtedy kikasz w nagrodę i pobiera wtedy te kamery. Bo jeśli jeszcze trzeba będzie uiszczać oplate za konrewcje z kamer na film no to będzie lekka przesada. A tak swoja droga szkoda ze się nie można kliknąć co najmniej dwa razy dziennie za free

wymienia się. Ja swój film znalazłam na profilu przy statystykach, po kliknięciu na niego przeszłam do eventu i odblokowała mi się nagroda za 1 film 
a za zamianę nic nie pobiera Izabelallee
i masz rację, jedno darmowe odkrycie to mało, a rzeczy są naprawdę super
Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem. // Daga

a za zamianę nic nie pobiera Izabelallee

Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem. // Daga
-
- Miss Żłobka
Można wylosować tylko jedną kamerę? A za jedną kamerę jeden film? I czy jeśli odbiorę pierwszą nagrodę to odejmuje mi ten jeden film i wtedy lepiej zbierać na inną nagrodę? Przepraszam za tyle pytań:D
W jednym losie można wylosować tylko jedna kamerę i można ją wymienić na jeden film. Ale jeśli wykorzystasz film do odebrania nagrody, to nie wyzerują się one, tzn. do kolejnej nagrody będziesz musiała zebrać już tylko wymaganą ilość filmów pomniejszoną o tę, którą wymieniłaś na nagrodę. Może na przykładzie będzie lepiej zrozumiałe - jeśli wymienisz jeden film na pasek, to aby zebrać bransoletkę będziesz potrzebowała już tylko dwóch filmów 

Sprawa wygląda tak:
1. Losuje w pudełeczku. Trafia mi się kamera
2. Chodzę po grze i szukam filmów, które wyglądają tak:

3. Znajduje sobie film i klikam na niego
4. Po tym jak zbiorę film zmienia mi się liczba filmów w tym miejscu:

5. Ta liczba wskazuje też jaką nagrodę mogę odebrać. Kiedy mam tam "1" mogę zebrać pasek, kiedy "3" odbieram bransoletkę itd.
Ilość filmów się nie zmniejsza, tzn. tyle filmów ile masz tyle masz i one już nie znikają.
Jedna kamera = jeden film. Czyli by zebrać ztrój razem z tłem potrzeba wylosować w pudełku 50 kamer i znaleźć w grze 50 filmów.
Nic nie płaci się za zmiane kamery na film, ani za odbiór nagrody
Jak coś to pytajcie, lepiej pytać niż się pogubić
Edit: Ooo.. Daga była szybsza z wyjaśnieniami
1. Losuje w pudełeczku. Trafia mi się kamera
2. Chodzę po grze i szukam filmów, które wyglądają tak:

3. Znajduje sobie film i klikam na niego
4. Po tym jak zbiorę film zmienia mi się liczba filmów w tym miejscu:

5. Ta liczba wskazuje też jaką nagrodę mogę odebrać. Kiedy mam tam "1" mogę zebrać pasek, kiedy "3" odbieram bransoletkę itd.
Ilość filmów się nie zmniejsza, tzn. tyle filmów ile masz tyle masz i one już nie znikają.
Jedna kamera = jeden film. Czyli by zebrać ztrój razem z tłem potrzeba wylosować w pudełku 50 kamer i znaleźć w grze 50 filmów.
Nic nie płaci się za zmiane kamery na film, ani za odbiór nagrody

Jak coś to pytajcie, lepiej pytać niż się pogubić

Edit: Ooo.. Daga była szybsza z wyjaśnieniami

-
- Miss Żłobka
Czyli bez diamentów można zdobyć maksymalnie 15 filmów... Najbardziej podoba mi się gorset i spódnica, ale na nie nie mam szans:( Buciki też fajne...
Fajny event tylko gorzej z tym że bez di jest mała szansa na wygranie czegoś " lepszego " czyli np. spódnicy
Może uda mi się w kole troszke di wygrać to je wykorzystam
A co można jeszcze zdobyć w tym prezencie? Bo na pewno mebelki i te kamery, a ja dziś wylosowałam $, jest jeszcze coś oprócz tego?

A co można jeszcze zdobyć w tym prezencie? Bo na pewno mebelki i te kamery, a ja dziś wylosowałam $, jest jeszcze coś oprócz tego?
- XxAgatuuusiAxX
- Miss Żłobka
Tak
mogą jeszcze wypaść szmaragdy i bonusy do popularności

Tego typu wydarzenia nie wywołują we mnie większych emocji. Klika się raz dziennie i już po zabawie, bo nie kupuję diamentów. Jedynie denerwują mnie te nagrody typu 3 puderniczki czy 187$. A nie można byłoby zrobić takich nagród jak w kole fortuny? Co prawda, w kole też mnie wkurzają dolary, ale to już są sumy, za które mogę coś kupić np. dla zwierzaka.
W ''Filmowej nocy'' zauroczyły mnie meble, mam nadzieję, że zdobędę choć podłogę i tapetę
Ubrania też są niczego sobie, najbardziej spodobało mi się to futerko na ramiona
Nie mam wielkich nadziei do wydarzenia-może uda mi się coś fajnego zdobyć.
W ''Filmowej nocy'' zauroczyły mnie meble, mam nadzieję, że zdobędę choć podłogę i tapetę

Strój jest fantastyczny, ale szkoda mi di na strzelanie w ciemno, tak więc za wiele nie zdobędę. Chętnie przygarnęłabym kilka mebli, może coś wpadnie
. Dziś za free pasek
.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
czy pokazują się w grze do zdobycia filmy....u mnie to nie działa....jeszcze
Są, są, musisz poszukać
. Mogą być np. w "sklepie vip" albo w "salonie piękności"
.

→ Wednesday ←
- izabelallee
- Miss Żłobka
zgadzam się w 100% klikniecie nie jest wprost proporcjonalne do nagrody :CTuśka pisze:.... Jedynie denerwują mnie te nagrody typu 3 puderniczki czy 187$. A nie można byłoby zrobić takich nagród jak w kole fortuny? Co prawda, w kole też mnie wkurzają dolary, ale to już są sumy, za które mogę coś kupić np. dla zwierzaka...
Ale ja zachorowałam na te buciki ♥ 26 jejciu wiem ze mi się nie uda bo nie kupuje di, ale sa sliczneeeeeeeee