Wydarzenie "Jacht" - do 10 lipca!
Re: Wydarzenie "Jacht" - do 10 lipca!
jutro koniec eventu, a ja mam NIC
pierwszy event, z którego nie mam nawet 1 rzeczy..

Udało mi się zdobyć kilka rzeczy, ale fryzurka i narzutka w ananasy dla mnie najważniejsze♥
Ogółem jestem zadowolona, choć nie było łatwo.
Ogółem jestem zadowolona, choć nie było łatwo.
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Ja mam ukonczone 3 plansze ale musialam wydac lacznie 28 di, niby nie duzo ale zawsze cos.
Nadal jestem na nie dla takiej formy eventu. Dobrze ze to juz koniec
Nadal jestem na nie dla takiej formy eventu. Dobrze ze to juz koniec

AM - Nicanora
Niewątpliwie jest to event, w przypadku którego można co nieco zdobyć za free, ale u mnie to były jedynie pojedyncze rzeczy z planszy, a nie komplet. Gdybym nie miała di zdobyłabym o wiele mniej. Moim zdaniem sporo zależy od szczęścia i ułożenia kolorów na planszy, niekiedy miałam w jednym z rogów sytuację nie do rozwiązania bez wspomagaczy
.
Mam skończonych 5 plansz:
-fryz
-3 komplety ubrań
-jedną planszę z dodatkami do mieszkania
+psa i jedno "danie" z dwóch innych plansz.
Niestety ani razu nie trafiłam na planszę z tapetą do mieszkania, dziś nawet zakręciłam kołem za di i po raz drugi tego samego dnia dostałam nijaką planszę z jedzeniem. Trochę szkoda, że plansze tak często się powtarzają, przez co niektórych ani razu nie wylosowałam
.
No i 15 di za kolejne kręcenie kołem to zdecydowanie za dużo
. Wspomagacze też mogłyby być trochę tańsze, wtedy na pewno więcej di bym wydała. Zobaczymy, może (podobnie jak z po pierwszym pasjansie) i tutaj wprowadzą bardziej korzystne dla nas zmiany
.

Mam skończonych 5 plansz:
-fryz

-3 komplety ubrań

-jedną planszę z dodatkami do mieszkania
+psa i jedno "danie" z dwóch innych plansz.
Niestety ani razu nie trafiłam na planszę z tapetą do mieszkania, dziś nawet zakręciłam kołem za di i po raz drugi tego samego dnia dostałam nijaką planszę z jedzeniem. Trochę szkoda, że plansze tak często się powtarzają, przez co niektórych ani razu nie wylosowałam

No i 15 di za kolejne kręcenie kołem to zdecydowanie za dużo

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Nareszcie koniec tego wspaniałego eventu. W sumie mam trzy rzeczy, do każdej dopłacałam diamentami, bo za darmo nie wpadło mi zupełnie nic. Na jedną planszę z ubraniami, na której mi zależało nie udało mi się nawet wejść przez cały czas trwania wydarzenia. Mam nadzieję, że taka forma eventu więcej się nie powtórzy 

Skoro powstał taki event to na pewno się powtórzy 
Mi też nie udało się na planszę z ubraniami, a przydały by się
no ale dobrze, że i tak coś mam

Mi też nie udało się na planszę z ubraniami, a przydały by się

no ale dobrze, że i tak coś mam

A promise of heaven pushed us right back to hell,
a ja nie mam nic i jestem z teego zadowolona.
PRzez całe te głupie wydarzenie 2 czy 3 razy trafiłam na planszę z ciuchami . Gorszego eventu nie ma .
PRzez całe te głupie wydarzenie 2 czy 3 razy trafiłam na planszę z ciuchami . Gorszego eventu nie ma .
Podsumowując, to nie była najgorsza forma eventu, jednak zdecydowanie wymaga dopracowania...
Cena kolejnego losowania planszy nie zachęca do wydania jakichkolwiek di, a ceny wspomagaczy też nie zachęcają do ich kupna. Niesprawiedliwe jest też losowanie plansz.
Z eventu mam fryzurę i 12 ciuszków
Wydałam 6 di.
Bardzo podobały mi się mebelki, jednak ceny wspomagaczy skutecznie mnie zniechęciły.

Z eventu mam fryzurę i 12 ciuszków

Bardzo podobały mi się mebelki, jednak ceny wspomagaczy skutecznie mnie zniechęciły.

W tym wydarzeniu dopisało mi szczęście. Udało mi się ukończyć 8 plansz z czego 5 bez używania wspomagaczy. 

Podsumowując. KATASTROFA. Przez cały event zdobyłam tylko jedną bezsensowną część mebelka. Na fryzurę mogę sobie tylko popatrzeć, bo nawet nie wylosowałam tej planszy. Tak, przez 15 dni nie miałam planszy z fryzurą. Trzy razy trafiłam na plansze z ciuchami, ale zdobycie jednego koloru nie dawało nic, bo trzeba było mieć dwa na jedną rzecz. :/ Ciągle tylko meble. Nie raz dwa dni pod rząd trafiała mi się ta sama plansza z 400 klockami, gdzie fioletowy i różowy wyglądały niemal identycznie. Diamentów nie wydawałam, bo nie warto na takie coś... Mam nadzieję, że to był pierwszy i ostatni raz z taką formą eventu.
Podsumowując mam fryzurę i buty
tylko raz udało mi się trafić na planszę z ciuchami... Meble mnie nie interesowały dlatego bezsensowne było wydawanie diamentów na ten event

Ja mam fryzurę, 4 ciuszki i 2 rzeczy do mieszkania (jedzenie), wydałam 6 di