Kolekcja "Wycieczka po Rzymie" - dla niego - do 18 czerwca!

Evilekken
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: Kolekcja "Wycieczka po Rzymie" - dla niego - do 18 czerw

Post autor: Evilekken » 11 cze 2015, o 21:52

A u mnie wszystkie chłopy mają nowe wyglądy, tylko mój wygląda jak stary dziad. xD Jak go odświeżyć? ?(

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 12 cze 2015, o 09:46

no kolekcja dla mnie - okropność, kupiłam jedną bluzkę za szm i więcej nie kupie, bo mi się nic nie podoba, oczywiście prócz tych ciuchów za di dla bogaczy .

Awatar użytkownika
Truemeraldi
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Truemeraldi » 13 cze 2015, o 11:30

modzynka pisze:No właśnie nie będę mogła, bo w salonie nie ma tego noska i ust dla niego :D
W salonie ich nie ma, ale te elementy wyglądu można zdobyć z osiągnięć z narzeczonym.

Co do niektórych ubrań nowych chłopakow (tych, których nie ma w promenadzie), to widziałam je na profilu jednej pani, więc już gdzieś kiedyś musiały się pojawić. Zastanawiałam się, jakim cudem je przeoczyłam, skoro w grze jestem prawie codziennie. ?(

Trochę szkoda, że teraz po zdobyciu narzeczonego jego wygląd powróci do tego z przed zmian, chociaż byłoby to trochę nie fair wobec pań, które już go mają, gdyby teraz otrzymywało się "odnowionego" narzeczonego. Tym bardziej, że niektóre nowe ubrania i elementy urody pochodzą osiągnięć, sklepu z prezentami na przyjęciach albo z przyjeciowego golibrody.
Myślę, że można było to inaczej rozwiązać, np. tworząc nowy look tylko z rzeczy dostępnych na promenadzie. :)
Arena mody: http://g.arenamody.pl/profile.php?id=1375
Zapraszam. ^-^
_______

5w4

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 13 cze 2015, o 19:25

mam wszystkie rzeczy za $$ dla pkt mody, reszta taka sobie prócz kurteczki ale ona jest za di ...

Zablokowany