Kolekcja "Wycieczka po Rzymie" - dla niego - do 18 czerwca!
Re: Kolekcja "Wycieczka po Rzymie" - dla niego - do 18 czerw
A u mnie wszystkie chłopy mają nowe wyglądy, tylko mój wygląda jak stary dziad. xD Jak go odświeżyć? 

no kolekcja dla mnie - okropność, kupiłam jedną bluzkę za szm i więcej nie kupie, bo mi się nic nie podoba, oczywiście prócz tych ciuchów za di dla bogaczy .
- Truemeraldi
- Miss Żłobka
W salonie ich nie ma, ale te elementy wyglądu można zdobyć z osiągnięć z narzeczonym.modzynka pisze:No właśnie nie będę mogła, bo w salonie nie ma tego noska i ust dla niego
Co do niektórych ubrań nowych chłopakow (tych, których nie ma w promenadzie), to widziałam je na profilu jednej pani, więc już gdzieś kiedyś musiały się pojawić. Zastanawiałam się, jakim cudem je przeoczyłam, skoro w grze jestem prawie codziennie.

Trochę szkoda, że teraz po zdobyciu narzeczonego jego wygląd powróci do tego z przed zmian, chociaż byłoby to trochę nie fair wobec pań, które już go mają, gdyby teraz otrzymywało się "odnowionego" narzeczonego. Tym bardziej, że niektóre nowe ubrania i elementy urody pochodzą osiągnięć, sklepu z prezentami na przyjęciach albo z przyjeciowego golibrody.
Myślę, że można było to inaczej rozwiązać, np. tworząc nowy look tylko z rzeczy dostępnych na promenadzie.

mam wszystkie rzeczy za $$ dla pkt mody, reszta taka sobie prócz kurteczki ale ona jest za di ...