Aktualizacja Areny Mody - 7 maja 2015 - dyskusja
Re: Aktualizacja Areny Mody - 7 maja 2015 - dyskusja
Mmm... szkoda, że się chociaż co pare dni nie resetują. U mnie od 6 dni wisi to samo zadanie 

Ja mam (na razie...) łatwe zadania, ale to jeszcze nie te poziomy
Nie mam też narzeczonego, więc na chłopaka chyba nie będę za dużo wydawać, a przynajmniej mam taką nadzieję...

Kiedy pisałam "łatwe", miałam na myśli właśnie to, że nie muszę na nie aż tak dużo wydawać... Chociaż nagrody i tak są beznadziejne ;/
-
- Miss Piaskownicy
skoro to temat o zmianach to mam taką sugestie i mysle ze wiele osób sie ze mną zgodzi aby wprowadzic dodatkowe potwierdzenie użycia diamentów np w szczęsliwych kartach, bo poraz kolejny przypadkowo mi sie kliknęło i 3 diamenty poszły 

No co Ty. Nigdy tego nie wprowadzą, bo przecież "musza zarabiać " -.- a też bym była bardzo za -.-
Nie gram aż tak często w Szczęśliwe Karty, ale ta opcja by się na pewno przydała.
TAK! TAK! TAK! Pytanie "czy na pewno chcesz użyć di?" byłoby bardzo przydatne, bo nie raz i nie dwa zdarzy się kliknąć gdzieś (gdy np. przeglądarka się zawiesi) i później zdziwienie, że di ubyłodiablicaxino1 pisze:skoro to temat o zmianach to mam taką sugestie i mysle ze wiele osób sie ze mną zgodzi aby wprowadzic dodatkowe potwierdzenie użycia diamentów np w szczęsliwych kartach, bo poraz kolejny przypadkowo mi sie kliknęło i 3 diamenty poszły

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
jestem zdecydowania na tak, mi też już kilka di tak zeżarło 
Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // Daga

Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // Daga
...
Mi również udało się kiedyś przez przypadek wydać diamenty w kartach.
Senira - kanał z różnymi grami :3
Żeby to raz... Już dosłownie boję się grać w te karty. Najgorzej jak mój klub stracił puchar +3 próby za $$ i ja odruchowo machnęłam te 3 próby..

-
- Miss Żłobka
gdyby jeszcze trafic coś sensownego, ale jak mi sie przypadkiem kliknęło z 1 pakiecie i za 3 diamenty dostałam 21 dolarów ...to mnie dopiero wsciekłość ogarnęła
Widać, że wiele osób ma z tym problem. Może udałoby się coś w tej sprawie zrobić? 

noo, ja w pakiecie za 1300 $ często mam 100 $ -.- i gdzie tu sprawiedliwość, wszystko teraz zrobią byleby tylko zarobić -.-
Wczoraj udało mi się wydać 5 diamentów, bo nie zauważyłam, że mam za mało szmaragdów, gdy kupowałam ciuchy. Gratulacje dla mojego rozgarnięcia
I jeśli chodzi o aktualne zmiany, to ciągle zapominam o chłopaku. Jak tak dalej pójdzie, to w końcu całkiem zapomnę i mnie rzuci

I jeśli chodzi o aktualne zmiany, to ciągle zapominam o chłopaku. Jak tak dalej pójdzie, to w końcu całkiem zapomnę i mnie rzuci

Senira - kanał z różnymi grami :3