Aktualizacja Areny Mody - 7 maja 2015 - dyskusja
Re: Aktualizacja Areny Mody - 7 maja 2015 - dyskusja
Proponuję przywrócić logi z pojedynków. Jeśli nie wierzycie, że to jest bardzo nam potrzebne, to zorganizujcie ankietę 

- mondro1989
- Miss Kołyski
ok dziala
dzieki
a co z salonem pieknosci? zmienilam sobie wszystkie tatuaze i nie pojawia sie ZAPISZ 

Gdzie moda panią, rozum sługą.
U mnie w tej kwestii nic się nie zmieniło, jest tak jak przed aktualizacją gry.
u mnie także.
- mondro1989
- Miss Kołyski
ja i kolezanki z klubu mamy niestety ten sam problem, nie ma mozliwosci zapisac look'u w salonie pieknosci,natomiast stale mruga zakladka "wyglad"
p.s. dodam, że problem wystepuje w salonie pieknosci odnosnie Narzeczonego u Pani wszystko ok
p.s. dodam, że problem wystepuje w salonie pieknosci odnosnie Narzeczonego u Pani wszystko ok
u narzeczonego nikt nie może nic zmienić .
- mondro1989
- Miss Kołyski
ok kochane, dzieki za odpowiedzi
w takim razie czekamy 

Nowe zadania
wydam 11 tyś $ a dostanę 1,600 $ za zmianę makijażu 80
bez sensu
A co do narzeczonego, to nie fair , tyle kasy i szmaragdów na darmozjada poszło, więc jakaś rekompensata by się przydała
bo ile ciuchów i może rzeczy do sali by się kupiło więcej za nią
chyba wszystkie kobity to potwierdzą ?

A co do narzeczonego, to nie fair , tyle kasy i szmaragdów na darmozjada poszło, więc jakaś rekompensata by się przydała

- mondro1989
- Miss Kołyski
co do szmaragdów, które wydałyśmy podczas "zdobywania" narzeczonego, powinny zostać zwrócone, owszem mamy fryzure oczy brode, ale osobiście chętnie bym je wymieniła na szmaragdy, które wydałam, ponieważ w ogóle nie korzystam z nich! Prosze o rozwazenie zwrotu tych szmaragdow, jest to nie fair i podpisuje sie pod innymi kolezankami!
Z darmozjadem fatalnie. Zbierałam tydzień żeby wykonać zadanie "kup oczy"... Z ich cenę miałabym 3 sukienki ze sklepu przyjęciowego 

Wszystko juz zostalo powiedziane tak jak wiekszosc jestem rozczarowana zmianami,niektore zabiegi kosmetyczne jak wrzucenie gier do WM czy narzeczonego do zakladki Moja Pani,samouczek dla nowych uzytkownikow ..OK
ale zadania to totalna porazka sadzilam, ze dojda nowe, ciekawsze, urozmaica gre a tym czasem nieporozumienie jedno dziennie i to jak sie okazuje nic specjalnego. Jedno co Wam wyszlo to piekna ikona i tyle..
..np mialam kupic dzis 9 albumow, no pytam sie komu to potrzebne jak mam ich kilkanascie ,znalezliscie sposob by sie pozbyc tych,ktore otrzymujemy w prazentach..? Mam tych albumow 299 wiec chyba tak...
Zadania dla narzeczonego to podciecie grze skrzydelka,budzily wiele emocji , bylo to cos nowego w tej monotonnej grze..mimo " marudzenia" bylo czym sie zajac na pewien czas a jaka radosc jak juz sie w koncu je zaliczylo..
Wszystkim Paniom ,ktore wydaly i to spore sumy by je zaliczyc,a mogly wydac pieniazki na inne rzeczy powinniscie to w jakis maly sposob zrekompensowac,tak bedzie uczciwie.
Z innymi zmianami jakos da sie zyc ,bedziemy musialy..ale nie chcialabym w przyszlosci zmian podobnych.
pozdrawiam.
ale zadania to totalna porazka sadzilam, ze dojda nowe, ciekawsze, urozmaica gre a tym czasem nieporozumienie jedno dziennie i to jak sie okazuje nic specjalnego. Jedno co Wam wyszlo to piekna ikona i tyle..
..np mialam kupic dzis 9 albumow, no pytam sie komu to potrzebne jak mam ich kilkanascie ,znalezliscie sposob by sie pozbyc tych,ktore otrzymujemy w prazentach..? Mam tych albumow 299 wiec chyba tak...
Zadania dla narzeczonego to podciecie grze skrzydelka,budzily wiele emocji , bylo to cos nowego w tej monotonnej grze..mimo " marudzenia" bylo czym sie zajac na pewien czas a jaka radosc jak juz sie w koncu je zaliczylo..
Wszystkim Paniom ,ktore wydaly i to spore sumy by je zaliczyc,a mogly wydac pieniazki na inne rzeczy powinniscie to w jakis maly sposob zrekompensowac,tak bedzie uczciwie.
Z innymi zmianami jakos da sie zyc ,bedziemy musialy..ale nie chcialabym w przyszlosci zmian podobnych.
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 7 maja 2015, o 13:32 przez Aardbei, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Miss Żłobka
co do zadań dziennych - no moje zadanie dzienne w ogóle mi się nie podoba!! mam 36 level i zadanie brzmi "kup 3 prezenty dla chłopaka - aparaty". Jak wiecie aparat kosztuje 22 szmaragdy, więc mam wydać 66 szmaragdów, żeby odebrać nagrodę w wysokości 6 szmaragdów?!?! jakiś żart:P Mam pytanie czy te zadania trzeba wykonywać? Czy jeśli tego zadania dzisiaj nie wykonam to czy jutro będę miała inne czy dalej to będzie tkwiło?
Jeszcze jakbym miała chłopaka a nie narzeczonego - to zadanie miałoby sens! a w sytuacji, gdy posiadam narzeczonego to dla mnie absurdalne!
Jeszcze jakbym miała chłopaka a nie narzeczonego - to zadanie miałoby sens! a w sytuacji, gdy posiadam narzeczonego to dla mnie absurdalne!
ehhh i po co śpieszyłam się z wykonywaniem zadań narzeczonego? (wczoraj je ukończyłam
)Mogłam poczekać te kilka dni i być o te pareset szmaragdów do przodu 

Zadania - niech będą, najwyżej nie zrobię. Ale ja się pytam, po co narzeczony jest teraz schowany w zakładce "moja pani"?!
Poza tym wycofanie zadań po zdobyciu narzeczonego - śmiech na sali! Czy one komukolwiek przeszkadzały? Dlaczego panie, które jeszcze nie mają narzeczonego mają nie ponosić tego (bądź co bądź) dużego wydatku?
Niektóre zmiany okey, ale niestety te najbardziej istotne... na nie
.
Poza tym wycofanie zadań po zdobyciu narzeczonego - śmiech na sali! Czy one komukolwiek przeszkadzały? Dlaczego panie, które jeszcze nie mają narzeczonego mają nie ponosić tego (bądź co bądź) dużego wydatku?
Niektóre zmiany okey, ale niestety te najbardziej istotne... na nie

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░