Dziewczyny, jestem zniesmaczona waszym zachowaniem i odrzuceniem innych dziewczyn. Macie czarną listę, na które trafiają panie, które na przyjęciach nie dają innym szansy na udział w misjach, bo np. ustawiają sobie 70pkt w głosowaniu czy salonie piękności, spamują albo wyzywają na czacie. Rozumiem to, chcecie mieć spokój na przyjęciu, ale czy weryfikowałyście na ile słusznie te panie trafiły na listę? Oczywiście, nie, lecicie jak głupie za innymi dziewczynami, które sobie skopiowały nicki z misji. Wydaje mi się, że niechcący i niezasłużenie trafiłam na tę listę. Już druga pani mnie ignoruje, a wcześniej dwie prosiły mnie "o spokój i normalne wykonywanie misji". No, byłam zaskoczona, bo nie jestem narwańcem i chamem, umiem się zachować. Nie wiem, być może kiedyś miałam ustawione na dużo punktów za jednym kliknięciem, nie zauważyłam i nie zmieniłam i tak zostałam uznana nieprzystosowaną do brania udziału w przyjęciach. Innej możliwości nie widzę.
Może nie tylko ja zostałam tak niesprawiedliwie potraktowana. Jestem też ciekawa, co administratorzy na taki podział w grze i odcinanie się jednych dziewczyn od drugich.