Sugestie do Areny Mody
Re: Sugestie do Areny Mody
Właśnie o to chodzi. Jest większe branie przy fryzurach eventowych, bo są po prostu ładniejsze
Proponuje:
1. Aby w kartach można było zdobyć np 1 diament, do tego w wydarzeniach takich jak np Świąteczne również była możliwość wygrania diamentów
2. Aby w klubie była możliwość bezpośrednio głosowania na swoje klubowe koleżanki bez wchodzenia na ich profil, np pod spodem nazwy Pani aby była zakładka "Gołosuj" po czym wyświetli się okienko z cyframi do głosowania.
3. Aby wiadomości ze skrzynki same ie znikały, abyśmy mogły same usuwać co nam nie potrzebne a nie po jakimś czasie znika i nie wiem co która Pani mi zgłaszała
4. Aby w urodziny każda Pani otrzymywała np 10 diamentów
5. Więcej promocji na diamenty
Chyba to by było na tyle jak narazie
1. Aby w kartach można było zdobyć np 1 diament, do tego w wydarzeniach takich jak np Świąteczne również była możliwość wygrania diamentów
2. Aby w klubie była możliwość bezpośrednio głosowania na swoje klubowe koleżanki bez wchodzenia na ich profil, np pod spodem nazwy Pani aby była zakładka "Gołosuj" po czym wyświetli się okienko z cyframi do głosowania.
3. Aby wiadomości ze skrzynki same ie znikały, abyśmy mogły same usuwać co nam nie potrzebne a nie po jakimś czasie znika i nie wiem co która Pani mi zgłaszała

a paznokcie w salonie piękności a jeżeli chodzi co do wydawania kasy w ciąży to ubranka mogłyby kosztować 2 x mniej niż ubrania dla mamy? i ciuchy te normalne by tylko się tylko powiększały na brzuszek. ale nie wiem decyzja należy do administracji.
- Sussana112
- Miss Kołyski
kacia88 pisze:Proponuje:
super pomysł a teraz moje
więcej pakietów szczęśliwych kart : )))
Jestem piękna i w ogóle.
Znam się na modzie i projektach
oceniajcie mnie śmiało
Znam się na modzie i projektach
oceniajcie mnie śmiało
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Gusia10 fantastyczny pomysł z ciążą sama miała taką propozycję tu rzucić
Miesiąc czasu to tak akurat by było.Można by tak jak napisałaś normalnych ubrań używać tylko brzuszek by się powiększał,ale można by zrobić kolekcje ciążową coś w stylu ubrań firmy Happy Mum ich ciuchy są szyte tak że można je nosić jak ciążowe ale również po ciąży jak normalne mają nowoczesne fasony , wzory ,kolory.A ubranka dla maluszków faktycznie powinny być tańsze niż dla mamy.Dobrze by tylko było żeby każdy mógł podjąć decyzje czy chce mieć dziecko czy nie.Przydało by się też żeby dziecko dawało jakieś bonusy do popularności czy coś w tym stylu.No i można by organizować przyjęcia typu Baby Shower albo Chrzciny na których dawało by się prezenty , akcesoria dla malucha , zabawy
= misje ,coś w stylu przyjęcia zaręczynowego. Jestem jak najbardziej za
Lolinnda Coś w stylu Swap Party bardzo fajny pomysł
sakura90 Również popieram Twój pomysł przydało by się coś takiego
w Garderobie 
Jeśli chodzi o garderobę to mam jeszcze jeden pomysł.Chodzi o to żeby zrobić możliwość założenie na raz więcej niż jednej rzeczy z tego samego działu. Na przykład w dziale z płaszczami są również kurtki i kamizelki czasem fajnie było by założyć kamizelkę na kurtkę albo dwie sukienki dla ciekawego efektu czy nawet leginsy pod krótkie spodenki.To dawało by możliwość tworzenia jeszcze oryginalniejszych stylizacji
To tak tyle ode mnie

= misje ,coś w stylu przyjęcia zaręczynowego. Jestem jak najbardziej za

Lolinnda Coś w stylu Swap Party bardzo fajny pomysł

sakura90 Również popieram Twój pomysł przydało by się coś takiego

Jeśli chodzi o garderobę to mam jeszcze jeden pomysł.Chodzi o to żeby zrobić możliwość założenie na raz więcej niż jednej rzeczy z tego samego działu. Na przykład w dziale z płaszczami są również kurtki i kamizelki czasem fajnie było by założyć kamizelkę na kurtkę albo dwie sukienki dla ciekawego efektu czy nawet leginsy pod krótkie spodenki.To dawało by możliwość tworzenia jeszcze oryginalniejszych stylizacji
To tak tyle ode mnie
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Ja miałabym propozycję żeby narzeczony mógł też na siebie zarabiać, póki co pochłania mnóstwo pieniędzy i właściwie jest na utrzymaniu swojej pani, taki pantoflarz 
Dobrze byłoby móc posyłać go do pracy tak samo jak panią.
Po przepracowaniu określonej liczby godzin mógłby też awansować i odblokowywać np. nowe ubrania.
Druga propozycja dotyczy mebli - przydałaby się opcja obracania ich na zasadzie lustrzanego odbicia.

Dobrze byłoby móc posyłać go do pracy tak samo jak panią.
Po przepracowaniu określonej liczby godzin mógłby też awansować i odblokowywać np. nowe ubrania.
Druga propozycja dotyczy mebli - przydałaby się opcja obracania ich na zasadzie lustrzanego odbicia.
ja np.chciałabym więcej rzeczy z mebli do łazienki no i więcej dodatków w grze np.perfumy
Los nas goni w różne strony,
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
a ty o mnie pamiętajmy stale
Data i czas poszły w las
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
Data i czas poszły w las

Rzeczywiście, darmozjad mógłby na siebie zarabiać, a za zarobione pieniądze mógłby kupować prezenty dla swojej pani 
Może nie ubrania, ale biżuteria, dodatki, kwiaty, jakiś drobiazg do domu

Może nie ubrania, ale biżuteria, dodatki, kwiaty, jakiś drobiazg do domu
Ostatnio zmieniony 14 mar 2015, o 13:27 przez Regelinda, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi by się to przydało aby przyjęcia były znacznie tańsze a cena kupna diamentów 50% zmalała bo to duża kwota.
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
Data i czas poszły w las
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
Data i czas poszły w las

Oranżadka, piszmy o realnych rzeczach
ale może marzenia w grze się spełnią o którym my tu piszemy
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
Data i czas poszły w las
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
Data i czas poszły w las

ta, wątpie.
co do tego, żeby była możliwość zakładania na lalkę więcej niż 1 rzecz z danej kategorii ... dla mnei swietny pomysł. Mogliby wprowadzić możliwość ubrania na lalkę...hm, chociażby 2 bluzek, bo co do spodni..dziwnie by to wyglądało, jakby alka miała 2 pary spodni ubranych
co do tego, żeby była możliwość zakładania na lalkę więcej niż 1 rzecz z danej kategorii ... dla mnei swietny pomysł. Mogliby wprowadzić możliwość ubrania na lalkę...hm, chociażby 2 bluzek, bo co do spodni..dziwnie by to wyglądało, jakby alka miała 2 pary spodni ubranych

Moja sugestia to:
Zlikwidowanie zadań
Są bezużyteczne. Na przykład zadanie: Zagłosuj 800 razy.Nagroda: 300$
SERIO? 800*50=40000$ a dostajemy 300$ nagrody???
Albo to zadanie: Zapisz nowy strój z butami ze sklepu Burza Stylów.Nagroda:40$
NO...RĘCE OPADAJĄ. Buty kosztują 32 szmaragdy, a ja dostaję 40$ nagrody?
Jest wiele takich zadań, więc jak mają być tak głupie i durne to niech je lepiej w ogóle zlikwidują.
Zlikwidowanie zadań
Są bezużyteczne. Na przykład zadanie: Zagłosuj 800 razy.Nagroda: 300$
SERIO? 800*50=40000$ a dostajemy 300$ nagrody???
Albo to zadanie: Zapisz nowy strój z butami ze sklepu Burza Stylów.Nagroda:40$
NO...RĘCE OPADAJĄ. Buty kosztują 32 szmaragdy, a ja dostaję 40$ nagrody?
Jest wiele takich zadań, więc jak mają być tak głupie i durne to niech je lepiej w ogóle zlikwidują.
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Tuśka, popieram.
Np. zadanie:
Ubierz panią w sukienkę z nadrukiem leoparda i zapisz strój.
Sukienka kosztuje 33 szmaragdy, a nagroda to marne 40$. Przecież nie da się z tego żyć!
Np. zadanie:
Ubierz panią w sukienkę z nadrukiem leoparda i zapisz strój.
Sukienka kosztuje 33 szmaragdy, a nagroda to marne 40$. Przecież nie da się z tego żyć!
„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
Co do zadań - racja. Niestety większość to po prostu śmiech na sali (wydatek spory - korzyści żadne).
Moim zdaniem wystarczyłaby możliwość indywidualnego usuwania zadań, które nam nie odpowiadają. Wtedy te panie, które chcą kupić daną rzecz - kupią ją i przy okazji zaliczą zadanie, inne będą mogły usunąć niezrealizowane zadanie z listy i chyba wszyscy byliby wtedy zadowoleni
.
Moim zdaniem wystarczyłaby możliwość indywidualnego usuwania zadań, które nam nie odpowiadają. Wtedy te panie, które chcą kupić daną rzecz - kupią ją i przy okazji zaliczą zadanie, inne będą mogły usunąć niezrealizowane zadanie z listy i chyba wszyscy byliby wtedy zadowoleni

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░