Wiadomość na forum.
Wiadomość na forum.
Hej ;-) Chciałam wysłać PW do organizatorki konkursu z moją pracą, ale po kliknięciu "wyślij" została ona umieszczona w folderze DO WYSŁANIA, a nie WYSŁANE. Czy to znaczy, że nie została wysłana? Dlaczego? Co mam zrobić aby ją wysłać?
Re: Wiadomość na forum.
Spokojnie, wysłałaś wiadomość
To po prostu oznacza, że organizatorka jeszcze nie odczytała Twojej wiadomości. Gdy to uczyni, wiadomość automatycznie zostanie przeniesiona do folderu "wysłane" 

uff
To dziękuję bardzo
Jestem nowa i jeszcze nie łapię ;-)

Witam
Jestem tu od niedawna,ale gra mnie wciągnęła.Proszę pomóż mi udzielając kilku odpowiedzi,ok?
Powiedz skąd niektóre panie z niższym lewelem mają tak "wypasione"mieszkania,przecież wielu z tych rzeczy nie ma w sklepie,wygrać też się ich nie da.
Jak wkleja się zdjęcia w listach i komentarzach???
Czy są tutaj ewenty???
Bardzo proszę o pomoc
Tatianna
Jestem tu od niedawna,ale gra mnie wciągnęła.Proszę pomóż mi udzielając kilku odpowiedzi,ok?
Powiedz skąd niektóre panie z niższym lewelem mają tak "wypasione"mieszkania,przecież wielu z tych rzeczy nie ma w sklepie,wygrać też się ich nie da.
Jak wkleja się zdjęcia w listach i komentarzach???
Czy są tutaj ewenty???
Bardzo proszę o pomoc
Tatianna
Hej
Powinnaś założyć nowy wątek, ale już Ci to tu napisze 
Niektóre rzeczy z mieszkania odblokowują się dopiero z czasem i wraz ze zdobywaniem poziomów oraz niektóre rzeczy dziewczyny zdobyły w wydarzeniach, które już się skończyły. Na forum wydarzeń nie ma, ale są w grze (obecnie dwa: Dzień Kobiet i Tydzień Mody). Co do tego jak się wkleja obrazki do komentarzy to zapraszam tutaj http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 86&t=24470 wszystko jest ładnie wyjaśnione
Pozdrawiam i jak coś to pytaj

Niektóre rzeczy z mieszkania odblokowują się dopiero z czasem i wraz ze zdobywaniem poziomów oraz niektóre rzeczy dziewczyny zdobyły w wydarzeniach, które już się skończyły. Na forum wydarzeń nie ma, ale są w grze (obecnie dwa: Dzień Kobiet i Tydzień Mody). Co do tego jak się wkleja obrazki do komentarzy to zapraszam tutaj http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 86&t=24470 wszystko jest ładnie wyjaśnione

Pozdrawiam i jak coś to pytaj