Wiem, że temat może być mylący, ale nie będę niczego ogłaszała. Po prostu mój pomysł ma taką roboczą nazwę. Chodzi mi o miejsce bezpośrednio nad komentarzami w profilu, gdzie każda Pani będzie mogła wpisać coś, co będzie miała do przekazania innym, głównie osobom zostawiającym komentarze. Miałoby to format komentarza, ale nie zjeżdżałoby w dół spychane przez inne komentarze, tylko cały czas było nad nimi.
Zauważyłam, że wiele Pań chcących przekazać coś innym graczom pisze to w komentarzu, który ustawia się jako ostatni na liści. Niestety, jeśli komentarzy (a właściwe SPAMU) jest kilka stron, nikt nie zajrzy na ostatnią żeby się przekonać, czy jest tam jakaś informacja od użytkowniczki profilu. NA pewno pojawią się głosy, że jest przecież pole na informacje, ale z doświadczenia wiem, że tam ledwo co widać i naprawdę mało kto zawraca sobie głowę przeczytaniem tego. Natomiast takie ogłoszenie z założenia miałoby być widoczne dla każdego, kto chciałby napisać komentarz, więc nie mógłby powiedzieć, że nie widział. Byłyby tam informacje np. o spamowaniu, popieraniu różnych pań w konkursach, naborach do klubów, przyjęciach. Taka tablica ogłoszeniowa każdej pani
Tablica ogłoszeń
Tablica ogłoszeń
Ostatnio zmieniony 17 mar 2015, o 20:58 przez Regelinda, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: "Ogłoszenie"
Niegłupi pomysł, zwłaszcza, że już nie raz przekonałam się o tym, że mało kto czyta to pole informacyjne.
Jestem za 

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
pomysł jest fajny, również jestem za 

Re: Tablica ogłoszeń
Widzę, ze temat zdechł.
Z perspektywy czasu i różnych działań, żałuje, ze nie ma czegoś takiego, ale jeśli ja widzę, nie ma odzewu i nadal go nie będzie, to myślę, ze wątek można zamknąć.
Z perspektywy czasu i różnych działań, żałuje, ze nie ma czegoś takiego, ale jeśli ja widzę, nie ma odzewu i nadal go nie będzie, to myślę, ze wątek można zamknąć.