Wydarzenie "Miłosne prezenty" - do 20 lutego!
- Liza Zaręńska
- Miss Piaskownicy
Re: "Miłosne prezenty" - do 20 lutego - dyskusja!
W 3 małym: brązowe drzewo, zielona spódnica, 2 portfolia -70%, magazyn -60%, karta na siłownię +20%, energia, 2 szmaragdy i 304 $.
Kupiłam 2 średnie i 1 duży była tam tylko jedna bluzka i biżuteria.
Miałam tez jeden mały i wygrałam tło.
A teraz kupiłam kolejny mały i fryzurka!

Miałam tez jeden mały i wygrałam tło.

A teraz kupiłam kolejny mały i fryzurka!

AM-Alice280
Gratulacje! Też miałam tło w małym 

miałam z 10 małych, 3 średnie i 1 duży i wypadło mi pełno rupiecia, lampek świeczek, jakieś długopisy, spódniczka, dziwny płaszcz, śmigłowiec i tło. A włosków ani śladu 

- Liza Zaręńska
- Miss Piaskownicy
W dzisiejszym małym prezencie: fryzura, bonus do kreatywności, portfolio -60%, 2 aparaty +25 %, 2 magazyny -60 %, 2 miejsca na stroje, energia, 2 szmaragdy oraz 189 $.
A ja dostałam wymarzone włoski
I śliczne bransoletki i lampkę oczywiście 

te lampki to jakaś masakra
mam ich 11
ciemno to ja w mieszkaniu nie będę mieć
hahha

ja mam 7 sztuch, ale znajac zycie pewnie dogonie Cie bella, badz nawet przegonie haha
w duzych prezentach mialam wielkie nic, teraz tylko male kupuje, mam tlo i autko, z ciuszkow jedynie sukienke, spodnice i jedna brzydka bluzke. Fryzury ani sladu
Kiedys jak byl event z prezentami i mozna bylo zdobywac podlogi i tapety w roznych kolorach to mialam chyba wszystkie kolory (okolo 12)

w duzych prezentach mialam wielkie nic, teraz tylko male kupuje, mam tlo i autko, z ciuszkow jedynie sukienke, spodnice i jedna brzydka bluzke. Fryzury ani sladu

Kiedys jak byl event z prezentami i mozna bylo zdobywac podlogi i tapety w roznych kolorach to mialam chyba wszystkie kolory (okolo 12)

-
- Miss Piaskownicy
Ja w sumie jestem zadowolona, do tej pory kupiłam 2 duże prezenty oraz 9 małych plus jeden od AM (w którym miałam fryzurke)
z garderoby wylosowałam:różówą koszule,niebieską torebke w zebre,kolczyki,naszyjnik pierscionki i pamiętnik.
z mebli:4 sławne lampy
, kieliszek, muffinki,serduszka takie lewitujące,drzewko' 2 świece, helikopter, tapete, jakies takie lewitujące swiatełka.
dodatkowo autko i tło do profilu, miałam tez łącznie ponad 100szmaragdów i dużo miejsc na zdjęcia
z garderoby wylosowałam:różówą koszule,niebieską torebke w zebre,kolczyki,naszyjnik pierscionki i pamiętnik.
z mebli:4 sławne lampy

dodatkowo autko i tło do profilu, miałam tez łącznie ponad 100szmaragdów i dużo miejsc na zdjęcia
żal.
w dużym prezencie miałam aż 2 bransoletki i naszyjnik ..... no na prawdę świetny event ..
w dużym prezencie miałam aż 2 bransoletki i naszyjnik ..... no na prawdę świetny event ..

-
- Miss Żłobka
Ani fryzury, ani samochodu
Wpadło mi tylko tło i podłoga. A tak to same bonusy i lampki 

Podsumowanie:

x2
x2
x2
x3
x8

x2

x2

x3

x2

x2

WRESZCIE! Mam auto 

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░