Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
-
Wadera
- Miss Piaskownicy

To i ja się odważę... choć trwogą lekką mnie napawa obawa, że raczej niewielu osobom taki pomysł by się spodobał.
Uwielbiam kolorowe rzęsy w grze i cieszy mnie ich dość szeroki wybór, jednak bardzo, ale to bardzo brakuje mi rzęs w kolorze po prostu brązowym (nie, ten żółty nie zawsze się sprawdza) oraz czerwonym/rudym. Myślę, że wprowadzenie nowych kolorów to tak naprawdę nie wymaga wiele pracy, a ile nowych możliwości stworzenia ciekawego wyglądu byłoby wtedy

-
LadyZanetka11
- Miss Kołyski

autor: LadyZanetka11 » 21 sty 2015, o 22:48
Chciała bym możliwość zamieniania szmaragdy na diamenty np 10szm=1 diament albo $ na diamenty skoro można wymieniać diamenty na $ to czemu też nie na odwrót
-
GinyBlue
- Miss Kołyski

To i ja mam propozycje zmiany,a właściwie dodatkowego elementu do przyjęcia zaręczynowego-chodzi konkretnie o misje.Odkąd istnieją przyjęcia na każdym pojawia sie ten sam problem-panie,które nie zmieniaja ustawień w salonach i przy głosowaniu,za jednym rzutem robia po 70-50 "czegoś"co zabiera szanse innym na wykonanie misji-mimo usilnych próśb te osoby nadal tak robią-ad rem-proponuję aby wprowadzić niemożność wykonania zadania jeśli ustawienia są powyzej poziomu 1-skoro pojawia sie komunikat-i gra to wyłapuje-"nie mozesz wyzwać na pojedynej bo biezesz udział w sesji" itp...to z takim ustawieniem też nie powinno być problemu-przykład-misja w wykonaniem makijażu i ustawienie powyzej 1-"nie mozesz wykonac zadania poniewaz twoje ustawienia są za wysokie-lub zmien ustawienia do poziomu 1 i wtedy wykonaj zadanie ".Uważam,że taka zmiana szybko nauczyłaby mniej pokorne panie,że przyjęcia zaręczynowe to zabawa dla wszystkich i przede wszystkim-zespołowa.Pozdrawiam Giny Blue:)
Codziennie inna.Bardziej dojrzała,mniej naiwna...
-
krella
- Miss Żłobka

Ja również tak uważam i popieram propozycje koleżanki by wprowadzić takie dodatkowe ustawienia w trakcie trwania niektórych misji ,jest duzy problem jesli chodzi o zaliczenie misji ,np , w salonie piekności czy choćby przy oddaniu głosu w konkursach , na zaliczenie danej misji jest godzina ,a te misje robia w parę sekund i nie masz szans by wszystkie mogły zrobić to zadanie . A przecież liczy sie fajna zabawa ,a nie kto wiecej kliknie ,z tego powodu pózniej powstają kłótnie i spory na czacie na przyjęciu .
pozdrawiam krella
-
Daga
- Ex-Atomówka

Co do sugestii Giny, to może lepiej byłoby, gdyby kliknięcie w salonie piękności/oddanie głosu było liczone jako 1 na misjach (tylko na misjach, bo wiadomo, że są osiągnięcia i zadania z tym związane, a nie każdemu chce się klikać pojedynczo), bez względu na to, jaka ilość punktów została ustawiona (czyli ktoś kilka za 100$ i ma raz wykonane zadanie, ktoś inny klika za 5000$ i też zlicza się to jako jeden raz).
-
Isma
- Miss Podwórka

A ja ostatnio zauważyłam, że puchary z diamentem (dające większą liczbę gier w karty za diamenty) są przysłowiowym "czarnym Piotrusiem" - wiele klubów chce się ich natychmiast pozbyć. I nic dziwnego, skoro mało która użytkowniczka zużywa diamenty na grę w karty, a taki puchar tylko przeszkadza klubowi (obniża statystyki popularności w walkach o 10%).
Mam pomysł, żeby przerobić działanie pucharów z diamentem tak, aby zamiast gry w karty za diamenty,
puchar z diamentem dawał szansę wygrania diamentów w sesjach zdjęciowych -
np. 2%/4%/6% szans dla każdej członkini klubu (odpowiednio - za brązowy/srebrny/złoty puchar z diamentem), że
po udanej sesji fotograficznej zamiast szmaragdu zdobywasz diament.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2015, o 18:02 przez
Isma, łącznie zmieniany 1 raz.
Kliknij poniżej, aby wejść na mój profil:

-
GinyBlue
- Miss Kołyski

Mam kolejna propozycje,która powinna przypaść do gustu przede wszystkim paniom ubiegającym sie o statuetki,a mianowicie zwiekszenie limitów na wysyłane komentarze i wiadomości.Stanowczo uważam,że obecny limit jest dużo za mały i uniemożliwia odwiedzenie wszystkich głosujących na panie startujące na podia.Obecnie sama ubiegam sie o ostatnią statuetkę i mam ogromny problem z odpowiedzia na wszystkie płynące do mnie komentarze i głosy.
Codziennie inna.Bardziej dojrzała,mniej naiwna...
-
kruella
- Miss Gimnazjum

ja bym proponowała ubrania fantasy dla chłopaka; ogólnie ubrań dla narzeczonego jest bardzo mało, a sklep fantasy (choćby limitowany) raczej by nikomu nie zaszkodził...

...
-
Lolinnda
- Miss Piaskownicy

Ja proponuje coś takiego jak "targ ubrań" polegający na tym ze jakas pani wybierze cos ze swojej szafy co nie jest jej potrzebne i by sie tym wymieniła z inną panią, której by ta rzecz odpowiadała i możnaby to zrobić przynajmniej w kręgu klubu, czyli że tylko członkinie danego klubu by się mogły wymieniać
-
sakura90
- Miss Kołyski

Nie wiem czy już padła taka propozycja,ale mnie brakuje kategorii w garderobie. Zanim się dokopie do sukienki czy butów które chce wybrać to za przeproszeniem wścieklizny można dostać. Uważam że gdyby tak jak w galerii można tworzyć albumy to tak by można stworzyć katalogi w każdej części garderoby. Nie oszukujmy się z pewnością każda ma 'ulubione' jak i te których chętnie by nie oglądała na swojej pani,uważam że mogłoby to niezmiernie ułatwić przebieranie
-
mischotta
- Miss Żłobka

Lolinnda pisze:Ja proponuje coś takiego jak "targ ubrań" polegający na tym ze jakas pani wybierze cos ze swojej szafy co nie jest jej potrzebne i by sie tym wymieniła z inną panią, której by ta rzecz odpowiadała i możnaby to zrobić przynajmniej w kręgu klubu, czyli że tylko członkinie danego klubu by się mogły wymieniać
Bardzo ciekawy pomysł, przydałby się!A tak ja bym chciała że za codziennie wchodzenie przez tydzień 5 diamentów oraz aby było więcej plansz jak wtedy o niezwykłych przygodach czy jakoś tam...
Los nas goni w różne strony,
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
a ty o mnie pamiętajmy stale
Data i czas poszły w las
-
fretus
- Miss Kołyski

Ja bym chciała żeby się coś zmieniło w kwestii makijażu i fryzur, ogólnie salonu piękności

dawno już nie było czegoś nowego, świeżego, żeby makijaże i fryzury stały się bardziej naturalne i nowoczesne

-
Gusia10
- Miss Kołyski

Co sądzicie o ciąży z chłopakiem lub narzeczonym ? A ciąża będzie trwała tylko 1 miesiąc ?
-
Alicee03
- Miss Podwórka

-
Kontakt:
po co komu ciąża? jeszcze więcej kasy trzeba bedzie wydawać

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
-
bastineczka
- Miss Żłobka

autor: bastineczka » 11 mar 2015, o 17:12
proponuje żeby zmienić kolory włosów (tych podstawowych z salonu piękności) - fryzury z wydarzeń mają naturalne kolory a stare fryzurki są w bardzo nienaturalnych kolorach , "płaskich" bez żadnych cieni. Dużo by to zmieniło gdyby odświeżyć te stare kolory żeby wyglądały naturalnie .