Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja - Zaręczyny
Re: Centrum Przyjęć - nowa opcja w grze - dyskusja
hej chętnie przyjmę zaproszenie na przyjęcie zaręczynowe
mój nick paulajn

proponuje pisać bezpośredio na priv, do dziewczyn które organizują przyjęcia 

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
a skąd wiadomo, która organizuje ?
Gdy wejdziesz do centrum przyjęć -> kliknij w tablicę różową opisaną tekstem "zobacz wszystkie przyjęcia". Wyświetlą się wszelkie przyjęcia, które są planowane.
ooo dziękuje 

Ile trzeba gdzieś wydać na organizację przyjęcia. Bo mam 1200 szmaragdów i nie wiem czy wystarczy
dużo. ja już wydałam z 700 a jestem przy 5 etapie a przede mną jeszcze 13 etapów. ponad 2000 szmaragdów trzeba mieć .
okej, to zbieram dalej...czekam na zaproszenie bellatriks <3
Jestem w połowie 26 lvl i chyba zacznę zbierać szmaragdy na przyjęcie patrząc na tą ilość jaką tu piszecie 

ja nie wiem ... albo ja mam takiego okropnego pecha, albo nie wiem co. Stoję ponad tydzień w jednym meijscu - poszukiwanie sprzętu dla fotografa i nic nie mam ...
Nie wiem jak to jest jak skonczy sie czas tej organizatorce przyjęcia(chodzi mi o tą którą wynajmuję), to czy wtedy bede normalnie mogla dokupowac inne ciuchy i tak dalej po zakonczeniu tego czasu az do momentu przyjecia, czy moge to wszystko zmieniac tylko do momentu az skonczy sie czas organizatorce?
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Z tego co kojarzę to zadania które już masz zaliczone, możesz robić nawet ze skończoną organizatorką. Czyli jeśli jesteś na etapie rozdawania zaproszeń i skończy Ci się jej czas, to możesz dokupować rzeczy z wcześniej zaliczonych punktów (a przynajmniej ja tak miałam). Nie będziesz tylko mogła robić obecnie wykonywanego zadania i tych w przód. Nie wiem jak jest jeśli jesteś już na ostatnim punkcie. Musisz przetestować 

Czy bonusy do popularności, które odbiera się na przyjęciu, znikają po jakimś czasie z kuferka czy są na stałe?