Popieram taką opcję, żeby dochodziło więcej ubranek dla zwierzaków oraz mebli. Niech one będą drogie, ale niech dają o wiele więcej punktów, bo mało z tych rzeczy dochodzi na wyższych poziomach, a ilość punktów za nie jest śmieszna...margolciaa pisze:Witam![]()
na kolejnym levelu zakupilam nowego zwierzaka..., fajnie, mam mozliwosc podniesienia lojalnosci...., ale....ubranka, ktore doszly kosztuja 15 tys dolarow i daja lacznie 220 punktow do oddania, ja potrzebuje 1500, zeby je podniesc. Uwazam, ze to jest delikatnie mowiac smieszne. Jaki jest problem, zeby np. jedna rzecz kosztowala chocby 10 tys dolarow i dawala 60-100 punktow do statystyki? to chyba nie byloby duzym problemem dla programistow, a grajacym daloby szanse rozwijania sie. Dodam, ze nie doszedl ani jeden mebel w sklepie.
pozdrawiam, Sussetta
Sugestie do Areny Mody
Re: Sugestie do Areny Mody
Też mam pomysły ale nie wiem czy to realne.
1. Można ,by było trochę spuścić ceny prezentów dla chłopaka ,bo uważam ,że za 5 serduszek 22 szmaragdy to trochę dużo.
2.Lepiej żeby na dogry.pl szło zarabiać pkt. na AM ,bo ja na razie idzie tylko na IS co trochę smuci.
Myślę ,że 2 opcję administratorzy mogliby rozważyć.
1. Można ,by było trochę spuścić ceny prezentów dla chłopaka ,bo uważam ,że za 5 serduszek 22 szmaragdy to trochę dużo.
2.Lepiej żeby na dogry.pl szło zarabiać pkt. na AM ,bo ja na razie idzie tylko na IS co trochę smuci.
Myślę ,że 2 opcję administratorzy mogliby rozważyć.

-
- Miss Kołyski
Ja mam propozycję co do nagród za oficjalne konkursy dla pań z AM. Obecnie nagrody są takie:
I miejsce - 10 diamentów i wybrane rzeczy ze sklepu VIP za 40 diamentów (AM)
lub 100 szmaragdów (AM)
II miejsce - 5 diamentów i wybrane rzeczy ze sklepu VIP za 30 diamentów (AM)
lub 70 szmaragdów (AM)
III miejsce - 5 diamentów i wybrane rzeczy ze sklepu VIP za 15 diamentów (AM)
lub 40 szmaragdów (AM)
Uważam, że ilość diamentów jest bardzo mała, ale rozumiem, że w tej grze są one bardzo cenione
Jednak bardziej przeszkadzają mi te rzeczy ze sklepu VIP - mnie osobiście tam nic nie interesuje (prócz bonusów do popularności, które mogę sobie kupować za szmaragdy) i fajnie by było gdyby była możliwość wyboru chociażby jakiegoś ciuszka za te 40/30/15 diamentów jeśli, ktoś nie chce rzeczy ze sklepu VIP. Wygrać w takim konkursie nie jest łatwo, więc myślę, że nagrody powinny być fajniejsze 
I miejsce - 10 diamentów i wybrane rzeczy ze sklepu VIP za 40 diamentów (AM)
lub 100 szmaragdów (AM)
II miejsce - 5 diamentów i wybrane rzeczy ze sklepu VIP za 30 diamentów (AM)
lub 70 szmaragdów (AM)
III miejsce - 5 diamentów i wybrane rzeczy ze sklepu VIP za 15 diamentów (AM)
lub 40 szmaragdów (AM)
Uważam, że ilość diamentów jest bardzo mała, ale rozumiem, że w tej grze są one bardzo cenione

Pozdrawia Margaery (:
Z dziewczynami z klubu wpadłyśmy na pomysł by do klubów zostały dodane jakieś misjie do zrobienia z nagrodami co wy na to?
Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
Obecnie jest konkurs oficjalny dla klubow, juz mozna wygrac nagrody.

http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 61&t=24298

http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 61&t=24298
Tak wiem
Ale fajnie by było żeby były misje nawet raz na miesiąc 

Czas spędzony z rodziną jest wart każdej sekundy.
- bastineczka
- Miss Żłobka
można by nazwać to osiągnięcia klubowe które wyglądały by tak np wszystkie panie muszą wykonać 100 000 pojedynków, wygrać w sumie 100 000 sesji zdjęciowych, wyzwać 100 000 super modelek a dalej proporcjonalnie więcej (panel identyczny jak osiągnięcia pani)
- ligiakalina
- Miss Przedszkola
świetny pomysł macie dziewczyny z tymi misjami klubowymi-jestem jak najbardziej za-od razu zrobiłoby się ciekawiej 

- bastineczka
- Miss Żłobka
I jeszcze mogły by być nowe osiągnięcia dla Pani związane z centrum przyjęć np. uczestnicz w 10 przyjęciach, i dalej coraz więcej 50 , 100 itp
oraz kup 10 prezentów, 50 itd...
co o tym myślicie ?;)
oraz kup 10 prezentów, 50 itd...
co o tym myślicie ?;)
- Liza Zaręńska
- Miss Piaskownicy
Ja mam propozycję do pojedynków z innymi Paniami. Co myślicie o tym aby w informacji że dana Pani była ostatnio wyzwana podana była godzina ostatniego wyzwania tej Pani?
Wychodzę z dość nietypową sugestią. Posiadaczki wielkiej ilości ubrań w garderobach być może mnie zrozumieją. Otóż, czy nikogo z was nie denerwuje jak chce ubrać ukochane buty które są na samym końcu paska? Przewijanie go jest dość upierdliwe więc super możliwością byłaby możliwość układania sobie rzeczy w szafie w takiej kolejności w jakiej tylko nam się podoba. Zdobyłaś jakąś spódnicę w evencie i jest brzydka jak noc? Wyrzucasz ją na koniec paska i już nie musisz jej oglądać. Masz kilka ulubionych bluzek ale denerwuje Cię to, że znajdują się w towarzystwie tych z kiepską grafiką na końcu listy? Przekładasz je na sam wierzch i cieszysz swe oczy 

- XxAgatuuusiAxX
- Miss Żłobka
Tak, tak, tak!
To byłoby świetne <3 Jestem jak najbardziej ZA!
Wydaje mi się że to nie jest zbyt skomplikowana sprawa
Ja po transferze mam te obrzydliwe topy na samym przodzie z IS
To byłoby świetne <3 Jestem jak najbardziej ZA!
Wydaje mi się że to nie jest zbyt skomplikowana sprawa

Ja po transferze mam te obrzydliwe topy na samym przodzie z IS

Myślę, że dobre byłoby też sortowanie wg koloru. Np. Potrzeba mi coś w kolorze zielonym, wtedy włączam filtr "zielony" i ukazuje mi rzeczy w tym o to odcieniu.
Moja propozycja dotyczy garderoby, a konkretnie możliwości założenia lalce więcej niż tylko jednej rzeczy z danego rodzaju. Chodzi mi o to, że np. w skarpetach są skarpety, getry i rajstopy, ale nie da się założyć ich lalce jednocześnie, a fajnie byłoby założyć skarpetki czy getry na rajstopy. Myślę, że takie rozwiązanie bardzo urozmaiciłoby stylizacje. 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
sydo147 genialny pomysł już nie raz myślałam o takiej opcji przy robieniu stylizacji np. w płaszczach są kurtki , płaszcze i kamizelki czasem fajnie było by założyć kamizelkę na kurtkę dla urozmaicenia stylizacji.Więc taka opcja to super pomysł 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."