Pięknioszka ja mam dwa kliknięcia na dzień rano przed 7 i teraz o 15 ma już

i
Stroje śliczne fryzurki też zwłaszcza ta z koczkiem brakuje mi takich ale jest inna rzecz która wprawia mnie w stan euforii a mianowicie fakt że nie ma ani jednej sukni tylko gorsety ze spódnicami bo jednych i drugich mi bardzo brakuje a pozwalają tworzyć nie powtarzalne kreacje niestety sukienki są mniej praktyczne. Buciki z pierwszej planszy są cudowne uwielbiam takie szpile

.Na pewno zbiorę wszystko bo dalmatyńczyk jest cudny ulubiona bajka mojego synka (moja z dzieciństwa również ) to 101 dalmatyńczyków więc mam sentyment do tych piesków :)Co do eventów dla mnie najgorszy to ala pasjans nic w nim nie zdobyłam i nawet w di nie inwestowałam bo sum jaką zazwyczaj kupuje nie starczyła by na wiele.Ta forma eventu to jedna z moich ulubionych

bo stosunkowo nie wiele di wymaga jak się dobrze przysiądzie i kilka dwa razy na dobę

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."